Přestupní období léto 22

scr

Tohle je přímo od zdroje z Itálie

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr

Furt tam nevidim žádného stopera, kterého myslím potřebujeme nejvic

Nejvíce potřebujeme běhavé střední záložníky, když dotáhnou dva do základu byl bych spokojen ale musí mít kvalitu

scr

U AS je vše možné, ale byla by to opět chyba i když je taky dost křehký a mnohdy místo aby nahrál tak solíčkuje, ale mám ho rád za jeho nasazení a dravost

Zaniolo dělá dva tábory no...
Mě nejvíc sere když někdo jde do vymrdaného interu a ještě navíc Miki kterému dají s bonusy skoro 5 mega :oops:
Já bych zůstal v Římě !😄

Zaniola bych prodal, ale určitě ne, za tak směšnou částku, o který se píše. Pokud by ale někdo nabídnul 50+ o kterejch se psalo dřív, můžem za to posílit dva posty a upřímně si nemyslim, že by to byla nějaká velká ztráta, kdyby odešel

PsYchr napsal:
Zaniola bych prodal, ale určitě ne, za tak směšnou částku, o který se píše. Pokud by ale někdo nabídnul 50+ o kterejch se psalo dřív, můžem za to posílit dva posty a upřímně si nemyslim, že by to byla nějaká velká ztráta, kdyby odešel

Já jsem na týhle straně taky - souhlas s PsYchrem.

PsYchr napsal:

Ona to není úplně směšná částka. 25 milionů cash plus Saelemaekers s cenovkou 20 mega, to není špatný. Víc jak 50 za něj imho nedostanem. Tam je spíš potíž v tom, že Saelemaekers vůbec není typ křídla pro Mourinha. Taky jsme pro ho za podobnou sumu (ale jen cash) prodat. Dali by se z toho koupit dva kvalitní hráči.

Akoze tu mame Zaniola, ktory je zabehnuty v systeme, je domaci a castokrat vie byt rozdielovy hrac a ideme ho predat za to, aby sme kupili nejake 2 pokusy, ktore nemusia vyjst za podobny peniaz? Mne osobne sa ten agresivny styl paci, s pribudajucimi zapasmi sa bude len zlepsovat. Vyzera, ze si sadli aj s Tammym a zvyskom timu, toho by som nepredaval, ak to nebude nutne.

Bruntix napsal:
Akoze tu mame Zaniola, ktory je zabehnuty v systeme, je domaci a castokrat vie byt rozdielovy hrac a ideme ho predat za to, aby sme kupili nejake 2 pokusy, ktore nemusia vyjst za podobny peniaz? Mne osobne sa ten agresivny styl paci, s pribudajucimi zapasmi sa bude len zlepsovat. Vyzera, ze si sadli aj s Tammym a zvyskom timu, toho by som nepredaval, ak to nebude nutne.

Rozdílovej hráč s obrovským potencionálem byl před zraněním kolene. Teď je z něj hroznej sólista, mraky míčů zadrbe, v jeho výraznější progres nevěřím - mně se prostě nelíbí. Podle mě jeho náhrada by nemusela bejt nějak obtížná.

scr

Tak máme první posilu a to “Ciao Jirka, ano zatim As.Roma kupuje Mehmet Zeki Celik z Lille”