Přestupní období léto 22

Bruntix napsal:
Považuješ za zaujímavé leto, keď predáme väčšinu hráčov, kvôli ktorým sme vyhrali prvú nedôležitú trofej? Zaujímavé bude, ak bude koncepčné a zmysluplné. Nie FM manager.

Je to zajímavý léto, souhlasím s Psychrem. Na prodej jsou hráči, kteří u toho úspěchu byli minimálně, kromě Zaniola. Mně se ty spekulace líbí.
Guedes je super, pohyblivej a umí na více postech.
Frattesi je údajně ten, co nechá na hřišti vše - neznám, nevím.
Solbakkena jsme všichni viděli proti nám v konferenční lize - je mladej, potenciál obrovskej, cenovka nebude kdo ví jaká, takže proč ne.
Ndombelé na CDM proč ne a hlavně tu padlo jméno Aouar a to je dělo, ten by se mi líbil moc.

Jedinej z nadhozenejch odchodů, kterej bych já nedělal, je Viňa.

Abaddon napsal:
Bruntix napsal:
Považuješ za zaujímavé leto, keď predáme väčšinu hráčov, kvôli ktorým sme vyhrali prvú nedôležitú trofej? Zaujímavé bude, ak bude koncepčné a zmysluplné. Nie FM manager.

Je to zajímavý léto, souhlasím s Psychrem. Na prodej jsou hráči, kteří u toho úspěchu byli minimálně, kromě Zaniola. Mně se ty spekulace líbí.
Guedes je super, pohyblivej a umí na více postech.
Frattesi je údajně ten, co nechá na hřišti vše - neznám, nevím.
Solbakkena jsme všichni viděli proti nám v konferenční lize - je mladej, potenciál obrovskej, cenovka nebude kdo ví jaká, takže proč ne.
Ndombelé na CDM proč ne a hlavně tu padlo jméno Aouar a to je dělo, ten by se mi líbil moc.

Jedinej z nadhozenejch odchodů, kterej bych já nedělal, je Viňa.

Vinovi bych taky dal ještě šanci, stejně jako Šomurodovi s Kumbullou. Z různejch důvodů. Teoreticky bych si nechal i Cristanteho, ač ho nemám rád. Ale ke konci sezony se mi líbil, vyhýbají se mu zranění a Mou ho pořád chválí jako super týmovýho hráče i mimo hřiště. Když by vedle něj byl někdo pohyblivej (Douglas Luiz, Davide Frattesi), mohl by být platnej. Docela zlepšil přihrávky z první a pod tlakem zbytečně neztrácí. Guedes se mi proti nám taky moc líbil. Mourek určitě ví, co dělá. A Friedkini taky.

Spíš než koupit jedno velký jméno na efekt s velkým platem (dneska se dokonce začalo mluvit o Baleovi), bych radši koupil možná ne tak světový, ale spíš užitečný, mladý hráče do systému, s rozumnejma platama. Těch postů, který budou potřeba zkvalitnit, je hodně. Minimálně stoper, pravej bek, celá záloha a pravý křídlo.

Daje

Bruntix napsal:

Považujes tuhle trofej za nedůležitou?

HugoBoss27 napsal:
Bruntix napsal:

Považujes tuhle trofej za nedůležitou?

Ten příspěvek Bruntixe je úplně mimo. Ani já, ani ty a ani nikdo jinej na něj neměl reagovat. :-D

Jeden z nich prý, ale stejně je pěkne jak nás zase natáhnou řekli si o 40 a přitom vlastníme 30 procent kdyby ho někde prodali, tak dostanou řekněme 20 plus jednoho výborného mladého a my pak například prodávame italského reprezentanta do AC za 3 mega CCA to me poser!!!! Dělají to kurevsky špatně nemůžu si pomoct

pasta napsal:
Jeden z nich prý, ale stejně je pěkne jak nás zase natáhnou řekli si o 40 a přitom vlastníme 30 procent kdyby ho někde prodali, tak dostanou řekněme 20 plus jednoho výborného mladého a my pak například prodávame italského reprezentanta do AC za 3 mega CCA to me poser!!!! Dělají to kurevsky špatně nemůžu si pomoct

Nevidel bych to tak negativne. Nikdo z nas nevi, kolik presne Sassuolo chce, takze delat takovyhle zavery je blbost. Ja napriklad cetl i castky 15-18 mega, plus teda tech 30% a jeden z tech mladejch. A to uz je neco uplne jinyho. Vzdyt jde o hrace, kterej ted hral v zakladu repre. A co si budem rikat, fakt byl Felix tak dobrej? Vzdyt krome toho zapasu s Janovem toho zas tak moc nepredved a sel hlavne v druhy casti sezony imho kvalitativne dost dolu. Kazdopadne bych z tech castek, ktery litaj mediama, zas tak moc nedelal. Florenzi za 2,7 je samozrejme dost pruser, to bez pochyby.

U Florenziho bysme těžko dostali nějak víc, jakože jesli ho prodáš za tři, čtyři nebo pět mega, není žádnej velkej rozdíl, jeho tržní cena není nějak veliká, on za nás hrát nechce, do týmu druhýho sledu nepude, ty by ho nezaplatili, týmy prvního sledu maj jeho post (což je vlastně co? ) vyřešenej, není to žádnej dvacetiletej talent, ale borec po třicítce s operovanym kolenem, kterej umí spoustu věcí, ale nic nijak úžasně....

PsYchr napsal:
U Florenziho bysme těžko dostali nějak víc, jakože jesli ho prodáš za tři, čtyři nebo pět mega, není žádnej velkej rozdíl, jeho tržní cena není nějak veliká, on za nás hrát nechce, do týmu druhýho sledu nepude, ty by ho nezaplatili, týmy prvního sledu maj jeho post (což je vlastně co? ) vyřešenej, není to žádnej dvacetiletej talent, ale borec po třicítce s operovanym kolenem, kterej umí spoustu věcí, ale nic nijak úžasně....

Když se to tak pěkně vypíše ,tak mě to vlastně ani nesere :Ok:

Za 2,5 mega chodí hráči z české ligy někam do Dánska. 8-10 mega jsme dostat mohli. Ale za 10 my prodáváme Undera a spol. To umíme prostě jenom my

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

scr

Tak snad k nám nejde aby se opálil a poseděl si na lavicce za ty mega

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr napsal:
HugoBoss27 napsal:
IMG_20220614_191247.jpg
Tak snad k nám nejde aby se opálil a poseděl si na lavicce za ty mega

Sent from my iPhone using Tapatalk

Je to velkej dric a profesional, myslim, ze tohohle se bat nemusime.

Pry jsme oslovili management Lucase Torreiry. Viola mela s Arsenalem dohodu za 15 mega, to bych bral.

HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:
Pry jsme oslovili management Lucase Torreiry. Viola mela s Arsenalem dohodu za 15 mega, to bych bral.

Není to taky sklenka?

To bych nerekl. Od sezony 16/17, kdy prestoupil do Dorie, odehral vzdycky aspon 35 zapasu v sezone, i v konkurenci heacu Arsenalu…