Přestupní období léto 22

Tak by to prý mohl být Rodrigo De Paul.

Atlético chce 35 míčů. Čekal bych nějakýho typickýho registu, ale zřejmě Mou počítá s Matićem víc, než jsem si myslel...

Názory?

Largo napsal:
Tak by to prý mohl být Rodrigo De Paul.

Atlético chce 35 míčů. Čekal bych nějakýho typickýho registu, ale zřejmě Mou počítá s Matićem víc, než jsem si myslel...

Názory?

Za mě super, v Udine se mi líbil, poslední sezonu u nich byl TOP. Nevím, jak hrál teď ve Španělsku.
Kvality má, ligu zná, sem s ním, jestli to není nějakej kokot v kabině.

Ofenzivní střední záložník 😉 Prý máme Turka z Francie na pravý kraj obrany za 7 mega těžko říct jaký je

AS Řím dolaďuje příchod Çelika
Zeki Çelik má namířeno z Lille do AS Řím. Oba kluby dojednávají přestup tohoto obránce, transfer by měl vyjít na 6,8 milionu eur

7 mega nemůže být provar. Už jsme projebali větší částky. A pravý kraj potřebujem jak sůl

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

scr napsal:
Frattesi je hotovej

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ještě nejspíš ne, pořád se nemůžeme se Sassuolem dohodnout na výsledný ceně. Ale neskutečně se na něj těším, i s 16 na zádech. A na Celika taky. Ještě to bude chtít prodat několik hráčů, snad se to Pintovi podaří.

Largo napsal:
scr napsal:
Frattesi je hotovej

Ještě nejspíš ne, pořád se nemůžeme se Sassuolem dohodnout na výsledný ceně. Ale neskutečně se na něj těším, i s 16 na zádech. A na Celika taky. Ještě to bude chtít prodat několik hráčů, snad se to Pintovi podaří.

:Ok:

scr

Zaniolo se nedomluvil na prodlouzeni smlouvy…Juve a AC nejspis jeden z nich

scr napsal:
Zaniolo se nedomluvil na prodlouzeni smlouvy…Juve a AC nejspis jeden z nich

To je židák. Hlavně jak říkal že tu chce zůstat dlouho

Jednají pořád on chce zůstat, ale chce 6 mega ( talent má ale musí přidat, chápu že po těch 2 operacích to nejde hned proto by měl být trochu nohama na zemi)aby byl jeden z nejlépe placených hráčů AS, Řím mu nabídl 3,5 az 4 😉 myslím že se domluví když mu dají 5 míčů, ale pokud někdo dá 50 tak ho prodají si myslím což bych teda nechtěl .

pasta napsal:
Jednají pořád on chce zůstat, ale chce 6 mega ( talent má ale musí přidat, chápu že po těch 2 operacích to nejde hned proto by měl být trochu nohama na zemi)aby byl jeden z nejlépe placených hráčů AS, Řím mu nabídl 3,5 az 4 😉 myslím že se domluví když mu dají 5 míčů, ale pokud někdo dá 50 tak ho prodají si myslím což bych teda nechtěl .

Nechce 6 ale pet, jako Pelle a Abraham. Za me to neni takova opora, aby mel takovej plat.

Když mohl mít Dzeko 7,5 tak proč ne Nicolo 5? Myslím že to není zas tak moc.
Pokud odejde, tak bych vzal Belottiho k Tammymu