Chtěl jít sám, s tím nic neuděláš. Bude chybětIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Já furt nemůžu strávit toho Mikiho.
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Chtěl jít sám, s tím nic neuděláš. Bude chybětIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Já furt nemůžu strávit toho Mikiho.
Francesco Totti AS napsal:Chtěl jít sám, s tím nic neuděláš. Bude chybětIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Já furt nemůžu strávit toho Mikiho.
scr napsal:https://www.footballtransfers.com/en/transfer-news/uk-premier-league/2022/06/man-utd-transfer-news-cristiano-ronaldo-join-roma-july-7
Sent from my iPhone using Tapatalk
Francesco Totti AS napsal:Aouara bych radši než Frattesiho za raketu.
Roncek chce hrál ligu mistru, tím tahle telenovela pro nás končí
HugoBoss27 napsal:Je to tak...myslím,že jsme jediní z té první šestky co prodáváme do série a ne ven
PsYchr napsal:Tak v obrane mame kazdej post hezky zdvojenej, stejne bych ale privedl nejakyho stopera a jednoho z dvojice Kumbulla/Ibanez poslal pryc(nejlepe tak, aby novej stoper do budoucna vyhodil ze sestavy Manciniho, to je casovana bomba
Zaniolo odejde, to je uz jen otazka casu, ale za ty prachy co dostanem muzeme privest dva hrace, ktery ten tym posunou zase o krok dal a co si budem, bude nam Zaniolo tolik chybet? Frajer tuhle sezonu predvedl par hezkejch pruniku protoze je rychlej a silnej, ale to dovede kdejakej silovej a behavej african
SouhlasímHugoBoss27 napsal:K tomu Veretoutovi....dal bych mu větší prostor,jak měl....když má formu je to mašina