Přestupní období léto 22

Četl jsem že to odmítl, ale pochopil bych kdyby šel. Vést takové hráče se odmítá těžko

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Mourek i AS to dementovali
já teď četl jméno, který mě budí ze sna (MATIČ)

Podle Di Marzia je Matić už ofiko. Roční smlouva s opci na další rok. Nevím, neznám ho herně. Mourek si ho všude tahal, podobně jak Sarri Jorginha, tak snad ví co dělá.
Naopak Gotze prý půjde do Benfiky a Isco chce zůstat v Lalize

Francesco Totti AS napsal:
Podle Di Marzia je Matić už ofiko. Roční smlouva s opci na další rok. Nevím, neznám ho herně. Mourek si ho všude tahal, podobně jak Sarri Jorginha, tak snad ví co dělá.
Naopak Gotze prý půjde do Benfiky a Isco chce zůstat v Lalize

Pokud nedojde Gotze a Isco....tak Matice zkousnu😄

Bude Matic posílá či nee, nevím jak hraje tak se ptám ikdyz si myslím že by uhrát něco měl

Já jsem s Matićem spokojenej. Na rok, zadarmo, proč ne. Při odchodu Mikiho bude potřeba kvalitní, zkušenej hráč, kterej Mourinhův systém dobře zná. Matić není nejrychlejší, ale umí dobře rozehrávat i odebírat balony, má skoro dva metry a solidní střelu z dálky. Navíc plat stejnej jako u Mchitarjana. Přinese zkušenosti, je to vůdcovskej typ. I kdyby toho moc neodehrál, tak v těchhle podmínkách to nemůže dopadnout špatně. Určitě k němu přijde ještě jeden regista a snad i další, běhavej záložník.

Hoši, Matič, aspoň teda ještě rok zpět, je skvělej čistič. CDMko zahraje s přehledem. Je pomalej, ale skvěle čte hru, ve vzduchu výbornej a jako bonus má velice slušnou střelu z dálky. Přijde zadarmo, takže proč ne...Mourinho ho má rád a pod ním hrál prostě vždycky dobře.
Götze doufám, že nedojde. Ten se mi nelíbil nikdy, ani v jeho největší slávě.
Isco nedojde, nicméně to je typ hráče, kterej by mohl hrát na TOP úrovni. Bylo by zajimavý sledovat, jestli by to z něj Mourek nevytáhl.

Ostatní spekulace o příchodech k nám jsou nereálný, i když jsem četl, že AS Řím vede závod o Dybalu...ruku na srdce...co by u nás takovejhle hráč dělal?
Žblepty o CR7 nemá cenu ani komentovat...

Za mě je potřeba tvořivej střední záložník a jak už jsem psal - někdo, jako byl Radja, nějakej pitbull.

Potěšilo by mě, kdyby šel do prdele Mancini, já ho nemůžu vystát. Nicméně tak i tak potřebujeme jednoho kvalitního stopera.

Ze starších hráčů bych bral ještě Ozila který je prý nechtěný ve Fenerbachce.

Ale hlavně to chce zamakat na obraně. Pravý, levý bek a aspoň jeden stoper

Levýho beka si myslim máme vyřešenýho
já bych rád viděl dvě pořádný křídla a jednoho stopera a přejít na jinej systém
Otázka, je Dybala křídlo?

Tak to nikdy, ten je línej na krok, všude to jen rozjebal.

PsYchr napsal:
Jednička určitě Spina, ale koho za něj? Vina úplně nepřesvědčil

Abaddon napsal:

Tak to nikdy, ten je línej na krok, všude to jen rozjebal.
Hráči jako on nepotřebuji moc pohybu. A všude byl fantastický

Jsem celkem překvapený jak chce AC snížit cenu za Florka mají dát 4,5 a tlačí nás na 2,5 mega!!! Kurvy prašivé, já bych si ho raději nechal než ho prodat skoro zadarmo a práva strana by byla vyřešena 😉 to samé Nice z Kluivertem měli dát 15 mega když postoupí do LM to se bohužel nestalo a teď chcou velkou slevu to bych ho taky raději zapojil do přípravy 😉 ví někdo za kolik šel Under nakonec??? jinak středové záložníky hlavně potřebujeme to je nejdůležitější post

pasta napsal:
Jsem celkem překvapený jak chce AC snížit cenu za Florka mají dát 4,5 a tlačí nás na 2,5 mega!!! Kurvy prašivé, já bych si ho raději nechal než ho prodat skoro zadarmo a práva strana by byla vyřešena to samé Nice z Kluivertem měli dát 15 mega když postoupí do LM to se bohužel nestalo a teď chcou velkou slevu to bych ho taky raději zapojil do přípravy ví někdo za kolik šel Under nakonec??? jinak středové záložníky hlavně potřebujeme to je nejdůležitější post
Souhlas. Radši ho nechat napravo s Rickem než prodat za takové hovno. Kapitán reprezentace tvl za 2,5 mega

PsYchr napsal:
Jednička určitě Spina, ale koho za něj? Vina úplně nepřesvědčil

Však tam máš Zalewského!

Jinak je to celé otázka, zda Mou bude chtít pokračovat ve 3421 nebo se vrátit ke 4231. Ten charakter hráčů do toho a onoho systému je úplně jiný a tomu musí odpovídat taky mercato. Jediný, co je stejný, jsou dvě CDMka a hrot. Jinak o stopera víc nebo míň, ve 3421 potřebuješ halfbeky (Spinovi i Rickovi sedí určitě víc), ve 4231 zase fullbeky a před ně ostrá křídla. Ve 3421 ti halfbeci křídla částečně "suplují", no na oplátku máš dvě AMka pod hrotem na místo jednoho. Tohle si musí vyřešit Mou a podle toho nakoupit.