Áno, som priamo z Prievidze.Romulus napsal:Jimmy :Ok: si priamo z Prievidze?...ja som z Novak ....som myslel ze tu v okoli sa fandi chelsea,real,inter a podobnym hovnam.................
![]()
![]()
danko10 napsal:Takže ešte raz.
Kupujem lístok pre: Sushi, SUSIsr, Max, Vosa, Sáma, Chivu, ja.
Plus mi teraz volal nejaký frajer z Kroměříža, že mu dal číslo niekto z fóra a či by som mu kúpil tiež dva kusy. Jako znel solidne, tak mu ich kúpim (keď sa bude dať), ale:
1. Neviem, koľko ľudí budem musieť zobrať zajtra so sebou, aby mi tolko lístkov vôbec predali.
2. Keď vyhodím vcelku pálku za toľké lístky, dúfam, že nikoho nenapadne sa neukázať.
3. Neviem kto tu rozdáva moje číslo kde komu a nechcem to nejak zisťovať, al chcel by som vás poprosiť, aby ste to nerobili. Človek nikdy nevie. :wink:
Teda budem sa snažiť vziať 9 kusov. Anybody else?
Bohužial niebartne napsal:jimmy náhodou nejdeš do BA 18/8 autom? alebo ty Romulus?![]()
![]()
![]()
klida napsal:ten ticketportal to neprodává?
asi/nejspíš taky přijedu
...tiez riesim problem s dopravou...vlakom by sa dalo ,ale spet z bratislavy ide vsetko az nad ranom kurvabartne napsal:jimmy náhodou nejdeš do BA 18/8 autom? alebo ty Romulus?![]()
![]()
![]()
...........kto by nechcelJimmy napsal:Áno, som priamo z Prievidze.Romulus napsal:Jimmy :Ok: si priamo z Prievidze?...ja som z Novak ....som myslel ze tu v okoli sa fandi chelsea,real,inter a podobnym hovnam.................
![]()
![]()
Ja fandím FC Baník Horná Nitra![]()
Nechceš ísť na odvetu do Ríma?
Romulus napsal:...tiez riesim problem s dopravou...vlakom by sa dalo ,ale spet z bratislavy ide vsetko az nad ranom kurvabartne napsal:jimmy náhodou nejdeš do BA 18/8 autom? alebo ty Romulus?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danko10 napsal:ircoderoma: ja nie so z blavy, takže mi dáš prachy na štadióne, tak ako sme sa dohodli.
no chlapci, držte mi zajtra palce aby som mohol zajtra o 13:45 vypadnúť z práce, aby som zohnal nejakých dvoch, čo budú ochotní ísť so mnou do predajne ako biele kone (mám totiž neblahý pocit, že by to mohlo byť obmedzené na 3 kusy na hlavu, tak aby mi ich dali 9) a aby sa nám nejaké lístky vôbec dostali do rúk (slovensko je v tomto dosť špecifické).
![]()
![]()
![]()
klida napsal:danko, mohl bych tě taky poprosit o dva lístky někam do toho béčka?