Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

dík danko :Ok:

ten někdo jsem byl já, volal ti ircoderoma, moc sem nepíše, my spolu komunikujem přes fb... a ano, vypadá seriózně :mrgreen: tak se nečerti preca... ;)

že bychom se neukázali se neboj :daje: :daje: :daje: :daje: :sala: ( <- zleva já, brácha, sáma, vosa a max)

Romulus napsal:
Jimmy :Ok: si priamo z Prievidze?...ja som z Novak ....som myslel ze tu v okoli sa fandi chelsea,real,inter a podobnym hovnam :lol: ................. :roma: :daje:
Áno, som priamo z Prievidze.
Ja fandím FC Baník Horná Nitra :tlesk:
Nechceš ísť na odvetu do Ríma?

danko10 napsal:
Takže ešte raz.

Kupujem lístok pre: Sushi, SUSIsr, Max, Vosa, Sáma, Chivu, ja.

Plus mi teraz volal nejaký frajer z Kroměříža, že mu dal číslo niekto z fóra a či by som mu kúpil tiež dva kusy. Jako znel solidne, tak mu ich kúpim (keď sa bude dať), ale:

1. Neviem, koľko ľudí budem musieť zobrať zajtra so sebou, aby mi tolko lístkov vôbec predali.

2. Keď vyhodím vcelku pálku za toľké lístky, dúfam, že nikoho nenapadne sa neukázať.

3. Neviem kto tu rozdáva moje číslo kde komu a nechcem to nejak zisťovať, al chcel by som vás poprosiť, aby ste to nerobili. Človek nikdy nevie. :wink:

Teda budem sa snažiť vziať 9 kusov. Anybody else?

danko10 ;-) tady fajer z Kroměřížě, díky moc! za ochotu, pokud to vyjde budu velmi rád, když se ti podaří sehnat ty dva lístky i pro mě. Pokud ne, nic se neděje. Mám mít cestu tuto sobotu za Hohenau, a pokud bys potřeboval, dovezu ti eura už s předstihem do Blavy :danko:

bartne napsal:
jimmy náhodou nejdeš do BA 18/8 autom? alebo ty Romulus? :zed: :zed: :zed:
...tiez riesim problem s dopravou...vlakom by sa dalo ,ale spet z bratislavy ide vsetko az nad ranom kurva :zed: :zed:

Jimmy napsal:
Romulus napsal:
Jimmy :Ok: si priamo z Prievidze?...ja som z Novak ....som myslel ze tu v okoli sa fandi chelsea,real,inter a podobnym hovnam :lol: ................. :roma: :daje:
Áno, som priamo z Prievidze.
Ja fandím FC Baník Horná Nitra :tlesk:
Nechceš ísť na odvetu do Ríma?
...........kto by nechcel :daje: ..len s peniazmi to je na picu :zed: :zed: cesta,vstupne a vsetko okolo toho na kolko zhruba vychadza ?

Urcite bych si jeden lupen zamluvil...Pokud to nekdo bude kupovat.Je to asi snazsi pro me kdyz to nekdo koupi nez abych to musel kupovat v predprodeji...Jediny hacek bude doprava...Jak tam pojedete kluci?Ja premyslel ze bychom mohli tim vlakem,ale pokud mate v aute misto tak bych jel pokud me tam budete chtit=) Zitra do nedele odjizdim kamsi na Lipno,tak kdyby tu byl nejaky sofer co ma misto a byl tak hodny a napsal mi PM kde bude mit cislo,tak bych se mu ozval a mohli bychom vyresit cenu za odvoz do Bratislavi. Snad se nejaky sofer najde protoze se za 1)V Bratislave nevyznam a tim by pro me byli horsi se na stadion dostat a za 2)Samotnemu se mi vlakem nechce...

Romulus napsal:
bartne napsal:
jimmy náhodou nejdeš do BA 18/8 autom? alebo ty Romulus? :zed: :zed: :zed:
...tiez riesim problem s dopravou...vlakom by sa dalo ,ale spet z bratislavy ide vsetko az nad ranom kurva :zed: :zed:

však to a 19/8 idem o 6rano do roboty takže vlakom či busom dojdem o 4 rano domov ... a to nebude bohvie čo... aj s robotou, určite všetci z roboty fandia slovanu to preto!!! :grr: :grr: jediná záchrana by bola keby to začne ale o 18:00najneskôr :Ok:

jen pro doplnění toho, co už tu je...

Code:
http://www.asroma.cz/2011/08/listky-na-slovan-v-prodeji-jiz-od-zitrka/

ircoderoma: ja nie so z blavy, takže mi dáš prachy na štadióne, tak ako sme sa dohodli.

no chlapci, držte mi zajtra palce aby som mohol zajtra o 13:45 vypadnúť z práce, aby som zohnal nejakých dvoch, čo budú ochotní ísť so mnou do predajne ako biele kone (mám totiž neblahý pocit, že by to mohlo byť obmedzené na 3 kusy na hlavu, tak aby mi ich dali 9) a aby sa nám nejaké lístky vôbec dostali do rúk (slovensko je v tomto dosť špecifické).

:sala: :sala: :sala:

danko10 napsal:
ircoderoma: ja nie so z blavy, takže mi dáš prachy na štadióne, tak ako sme sa dohodli.

no chlapci, držte mi zajtra palce aby som mohol zajtra o 13:45 vypadnúť z práce, aby som zohnal nejakých dvoch, čo budú ochotní ísť so mnou do predajne ako biele kone (mám totiž neblahý pocit, že by to mohlo byť obmedzené na 3 kusy na hlavu, tak aby mi ich dali 9) a aby sa nám nejaké lístky vôbec dostali do rúk (slovensko je v tomto dosť špecifické).

:sala: :sala: :sala:

Daje !! :sala: :sala:

klida napsal:
danko, mohl bych tě taky poprosit o dva lístky někam do toho béčka?

ty a možná teda pigi (nevim jestli ho chce, to se domluvte vy, chlapci), to už je 12 :mrgreen:

slušnej kotel :lol:

daje danko daje :pray:

ufff, píšem si ťa klidis, takže jedenásť. to už budú musieť so mnou ísť traja ľudia.

no poteš...

pigi, ty čo teda?

Jestli tě mohu poprosit tak bych si jeden vzal=) Kdyžtak mi přes PM pošli číslo účtu a já bych ti peníze mohl poslat tam(snad to jde posilat z CR do banky z SK...Pokud tedy peníze chceš hned tak napiš