Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

Romulus napsal:
Jimmy napsal:
Nechceš ísť na odvetu do Ríma?
...........kto by nechcel :daje: ..len s peniazmi to je na picu :zed: :zed: cesta,vstupne a vsetko okolo toho na kolko zhruba vychadza ?
Cesta okolo 100-120 € + vstupné a prípadný nocľah
ešte zháňam lístky na zápas Udinese - Arsenal, to by sme mali priamo cestou

danko10 napsal:
ircoderoma: ja nie so z blavy, takže mi dáš prachy na štadióne, tak ako sme sa dohodli.

no chlapci, držte mi zajtra palce aby som mohol zajtra o 13:45 vypadnúť z práce, aby som zohnal nejakých dvoch, čo budú ochotní ísť so mnou do predajne ako biele kone (mám totiž neblahý pocit, že by to mohlo byť obmedzené na 3 kusy na hlavu, tak aby mi ich dali 9) a aby sa nám nejaké lístky vôbec dostali do rúk (slovensko je v tomto dosť špecifické).

:sala: :sala: :sala:

budou/nebudou, hlavně si zavolejme ať vím, ještě jednou díky moc ! :danko:

Pigi, píšem si aj teba, takže 12. Kurva už vidím tetu za plexisklom jak mi nadáva do pojebaných priekupníkov. :mrgreen:

Anyway, o 14:00 budem na predajnom mieste s tromi kavkami a kufríkom plným peňazí. :mrgreen:

Tak nejak zhruba do 15:00 podám hlásenie.

Naposledy, aby som v tom nemal mrdník:

Sushi
SUSIsr
Max
Vosa
Sáma
Tony
pigi
klida + kamarát(ka ?)
ircoderoma + kamarát
danko

zabudol som na niekoho?

všetci do béčka za 15€.

danko10 napsal:
Pigi, píšem si aj teba, takže 12. Kurva už vidím tetu za plexisklom jak mi nadáva do pojebaných priekupníkov. :mrgreen:

Anyway, o 14:00 budem na predajnom mieste s tromi kavkami a kufríkom plným peňazí. :mrgreen:

Tak nejak zhruba do 15:00 podám hlásenie.

Naposledy, aby som v tom nemal mrdník:

Sushi
SUSIsr
Max
Vosa
Sáma
Tony
pigi
klida + kamarát(ka ?)
ircoderoma + kamarát
danko

zabudol som na niekoho?

všetci do béčka za 15€.

si, grazie

:Ok: :Ok: :Ok:

danko10 napsal:

to jsem si přesně říkal :lol:

a dostal som aj odporučanie isť do sektoru D že v B to nevyzera dost dobre..... že ak steby byt zdravý tak určite sektor D vedla kotla slovana to neni bezpecne :D

bartne napsal:
a dostal som aj odporučanie isť do sektoru D že v B to nevyzera dost dobre..... že ak steby byt zdravý tak určite sektor D vedla kotla slovana to neni bezpecne :D
:? :|

Sushi napsal:
bartne napsal:
nebude bezpečné ísť do toho D??? možno tam dojdu aj z ríma fanúšikovia :daje: ak dojdu tak určite len do toho sektora D ich pustia :mrgreen:

bartne napsal:
Sushi napsal:
bartne napsal:
nebude bezpečné ísť do toho D??? možno tam dojdu aj z ríma fanúšikovia :daje: ak dojdu tak určite len do toho sektora D ich pustia :mrgreen:

já nevim... já myslim že z D bez dalekohledu neni vidět ani ta bližší brána...

az koncom tyždňa budme evdieť či idem :zed: ale ak budete mať zajtra lístky tak napíšte aky sektor a čisla su to :) skusim nejak rezervovat preseba potom leob pochybujem že len tak bude volne nejake miesto v B sektore

Tak je to v prdeli...ve Ctvrtek co se to hraje jsem v praci...Puvodne jsem tam vubec nemel bejt...Jestli tu Danko jses tak se mnou nakonec vubec nepocitej...Bych z toho mrdal...Pokud si to nestihnes precist,tak ti ho holt zaplatim,ale budu ho muset nekomu udat...