Cesta okolo 100-120 € + vstupné a prípadný nocľahRomulus napsal:...........kto by nechcelJimmy napsal:Nechceš ísť na odvetu do Ríma?..len s peniazmi to je na picu
![]()
cesta,vstupne a vsetko okolo toho na kolko zhruba vychadza ?
danko10 napsal:ircoderoma: ja nie so z blavy, takže mi dáš prachy na štadióne, tak ako sme sa dohodli.
no chlapci, držte mi zajtra palce aby som mohol zajtra o 13:45 vypadnúť z práce, aby som zohnal nejakých dvoch, čo budú ochotní ísť so mnou do predajne ako biele kone (mám totiž neblahý pocit, že by to mohlo byť obmedzené na 3 kusy na hlavu, tak aby mi ich dali 9) a aby sa nám nejaké lístky vôbec dostali do rúk (slovensko je v tomto dosť špecifické).
![]()
![]()
![]()
danko10 napsal:Pigi, píšem si aj teba, takže 12. Kurva už vidím tetu za plexisklom jak mi nadáva do pojebaných priekupníkov.![]()
Anyway, o 14:00 budem na predajnom mieste s tromi kavkami a kufríkom plným peňazí.![]()
Tak nejak zhruba do 15:00 podám hlásenie.
Naposledy, aby som v tom nemal mrdník:
Sushi
SUSIsr
Max
Vosa
Sáma
Tony
pigi
klida + kamarát(ka ?)
ircoderoma + kamarát
danko
zabudol som na niekoho?
všetci do béčka za 15€.
bartne napsal:fuha asi bude odvozs tromi slovanistami
![]()
![]()
![]()
danko10 napsal:Pigi, píšem si aj teba, takže 12. Kurva už vidím tetu za plexisklom jak mi nadáva do pojebaných priekupníkov.![]()
:? :|bartne napsal:a dostal som aj odporučanie isť do sektoru D že v B to nevyzera dost dobre..... že ak steby byt zdravý tak určite sektor D vedla kotla slovana to neni bezpecne![]()
nebude bezpečné ísť do toho D??? možno tam dojdu aj z ríma fanúšikoviaSushi napsal::? :|bartne napsal:a dostal som aj odporučanie isť do sektoru D že v B to nevyzera dost dobre..... že ak steby byt zdravý tak určite sektor D vedla kotla slovana to neni bezpecne![]()
bartne napsal:nebude bezpečné ísť do toho D??? možno tam dojdu aj z ríma fanúšikoviaSushi napsal::? :|bartne napsal:a dostal som aj odporučanie isť do sektoru D že v B to nevyzera dost dobre..... že ak steby byt zdravý tak určite sektor D vedla kotla slovana to neni bezpecne![]()
ak dojdu tak určite len do toho sektora D ich pustia
![]()