Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

pasta napsal:
2 listky to bych chtel uz asi moc ,ze ???

nevim, už je skoro půlnoc, po telefonu danka už rušit nebudem... můžeš mu napsat soukromou zprávu a domluvit se s ním, třeba si toho zítra všimne...

ale když si to tu projdeš, tak zjistíš, že zatím nemá nikdo nic jistý... uvidíme jak se zítra zadaří.

Keby niekto nevedel trafiť na štadion tak mi napíšte kedy Vám dojde vlak , alebo autom kedy prídete napriklad na hl.stanicu , vtomto som ochotný pomoct , aj s tymi listkami , ale asi niesom dôveryhodný , holt :p :D

Carlo napsal:
Keby niekto nevedel trafiť na štadion tak mi napíšte kedy Vám dojde vlak , alebo autom kedy prídete napriklad na hl.stanicu , vtomto som ochotný pomoct , aj s tymi listkami , ale asi niesom dôveryhodný , holt :p :D

se s dankem dohodněte, jestli potřebuje někoho na ty lístky

Myslim ,ze cez internet je to tak , za na 1konto moze byt max.5 listkov ....neviem ako rovno v predajni

Ja ako keby niekto seriozny chcel tiez som mu ochotny kupit rovnako ako mu pomoct sa dostat na stadion ak mu vlak nepríde ja neviem napriklad pol hodinu-hodinu pred zápasom

Carlo napsal:
Myslim ,ze cez internet je to tak , za na 1konto moze byt max.5 listkov ....neviem ako rovno v predajni

Ja ako keby niekto seriozny chcel tiez som mu ochotny kupit rovnako ako mu pomoct sa dostat na stadion ak mu vlak nepríde ja neviem napriklad pol hodinu-hodinu pred zápasom

já na netu ještě odpoledne nic neviděl...

Cau, nebyl jsem ted par dni na netu, je mozny vzit jeste 1 listek pro me danko? Pokud jo, kolik za to chces a kam ti to mam poslat?

danko10 napsal:
Takze

Tony, Pigi OFF
Brandon ON

11

Potvrzuji hovor z dnešního rána a ruším dva lístky pro mě. Každopádně děkuji velmi za ochotu a omlouvám se za neúčast.

ircoderoma: v pohode. dakujem za vcasne upozornenie. pridi niekedy na zraz.

:Ok:

ostatni:

Sushi
SUSIsr
Max
Vosa
Sama
klida + kamarat(ka?)
Brenda
ja

9

ak by mal niekto zaujem o sale k zapasu v bratislave nech ma kontaktuje pm...
poslem foto
tu vo fore sa to nejak roztiahlo

scr

danko10 napsal:
ircoderoma: v pohode. dakujem za vcasne upozornenie. pridi niekedy na zraz.

:Ok:

ostatni:

Sushi
SUSIsr
Max
Vosa
Sama
klida + kamarat(ka?)
Brenda
ja

9

ja bych jel, jen se tam nemam jak dostat

Tak som prave dostal povolenie vzdialit sa po obede z roboty. O 14 00 presne stepujem pred kancelariou.

:roma: