Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

Tony napsal:
Lenze tento zapas rozhodlo rovnako stastie ako i weiss postupil na ms, tak i teraz. stastie. on asi vie, ako na to stastie.
jj taky nechápu Slováky kteří z toho mají radost...to je jako kdyby jsi byl s Balboou v ringu a celou dobu předním utíkal do kolečka...on by se unavil a ty bys přibehl, dal mu ránu a vyhrál..a pak všude vyhlašoval jaký jsi mistr světa

Francesco Totti AS napsal:
Tony napsal:
Lenze tento zapas rozhodlo rovnako stastie ako i weiss postupil na ms, tak i teraz. stastie. on asi vie, ako na to stastie.
jj taky nechápu Slováky kteří z toho mají radost...to je jako kdyby jsi byl s Balboou v ringu a celou dobu předním utíkal do kolečka...on by se unavil a ty bys přibehl, dal mu ránu a vyhrál..a pak všude vyhlašoval jaký jsi mistr světa

Ako bolo pekne dostat sa na ms, ale nebolo pekne to, ze sme sa tam dostali nepravom... co rozoberat nechcem. Rovnako stastne dopadol jeho dvojzapas tuto, neviem no ...

Tony napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Tony napsal:

Ako bolo pekne dostat sa na ms, ale nebolo pekne to, ze sme sa tam dostali nepravom... co rozoberat nechcem. Rovnako stastne dopadol jeho dvojzapas tuto, neviem no ...
já to právě myslel na ten dvojzápas...na MS jste byli (po výhře nad náma) zaslouženě

to nechcem rozoberat, ale obe vyhry s polskom neboli zasluzene, a dalej nepocitam.
ale bolo to pekne, ake to mohlo byt i v uefe :D

Co k tomu ještě říct..

Snad jen, že porce zápasů v EL je pořádná a kádr hodně úzký. Tohle může mít na umístění v lize jedině pozitivní dopad

Jinak i mě se slovenští kolegové smějí a taky bych si přál důstojnější konec, ale tohle mi momentálně dělá vrásky nejmíň