IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Já jsem ještě v životě neviděl, aby mužstvo, co se dostane pětkrát za zápas za půlku a z toho třikrát náhodou, postoupilo. V životě. Těch šancí.
Do piče. A já k tomu mám psát report, jsem slíbil Jakubovi. Kurva aj do prdele s Enriquem a jeho zmrdaným Barcelona-fotbalem. Je fajn tam srat mladíky, ale ne když jde o tolik. Kurva, ti kluci jsou nadějný, ale nemožu chtět, aby rozhodovali takovéto zápasy do hajzlu.
De La Pena uz je pryč, teď ať odejde tenhle kašpar, jak já jsem nasranej. Ježiši. 50 000 na Olimpicu, bych se divil, kdyby to tam nerozmlátili.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Já jsem ještě v životě neviděl, aby mužstvo, co se dostane pětkrát za zápas za půlku a z toho třikrát náhodou, postoupilo. V životě. Těch šancí.
Do piče. A já k tomu mám psát report, jsem slíbil Jakubovi. Kurva aj do prdele s Enriquem a jeho zmrdaným Barcelona-fotbalem. Je fajn tam srat mladíky, ale ne když jde o tolik. Kurva, ti kluci jsou nadějný, ale nemožu chtět, aby rozhodovali takovéto zápasy do hajzlu.
De La Pena uz je pryč, teď ať odejde tenhle kašpar, jak já jsem nasranej. Ježiši. 50 000 na Olimpicu, bych se divil, kdyby to tam nerozmlátili.
Sushi napsal:tohle je totalne v prdeli, vyradej nas nejaky slovensky jelita (se vsi uctou ke slovakum na foru).
hrali jsme docela dobre v urcitejch usekach, byl tam fotbal, akce.. ale GOLY??? celou dobu rikam, musime DAT GOL. presne jsem to vedel, kurva.
smurfik napsal:cambulak, daj si to prec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRANCESCO TOTTI: "V těchto barvách jsem se narodil a určitě v nich i ukončím kariéru. Proti Arsenalu jsem musel hrát, i když jsem nebyl stoprocentně fit. Bylo důležité, abych byl na hřišti. Chci poděkovat spoluhráčům za to, jak hráli. Věděli, co znamená oblékat tento dres,"
Sushi napsal:vratte mi 7:1 z old trafford, krasny casy...
Sushi napsal:vratte mi 7:1 z old trafford, krasny casy...
90210 napsal:Nasel jsem jeden zajimavej post v anglictine :
Personally, I think bad-luck was the major factor for this result.
Fair enough we lost, but we dominated both games with the kids out, I know the only stat that really counts is the scoreline, but I'd bet my house that Roma enjoyed the better figures on everything else. Fair enough he should have left Caprari and Totti on till the game was dead but I don't blame LE for the result 100%.
We had many clear-cut chances left unconverted and a stonewall penalty not given.
Barcelona lost to Second Division Betis last year so let's not pretend that any game is ever decided on paper.
My main concern is that the powers that be may act rashly and sacrifice LE now and insert someone who has a few days to mould a team before the Serie A season starts, if anything it may make TDB loosen his purse strings and force Sabatini into thinking about bigger signings, perhaps.
At the end of the game if we converted 3 of our many chances, we would all be signing the praises of our B team and celebrating the manor in which the team played.
Conclusions:
1. If we were knocked out in the knock out stages we would be all saying it would help us focus our efforts on more important domestic goals, so now we have increased focus on these goals, no?
2: We had some nice link up play and some younger players impressed, Jose Angel looks like a rare breed of Left Back who can attack and defend.
Caprari has come on leaps and bounds in the off-season and although his end game needs work he has shown some great tactical ability.
Viviani, although prone to the brain-fart every now-and-then, has some obvious potential - let's not forget he is only 19.
3: We had far from a full roster tonight, - De Rossi, Juan, Lamela, Borriello, Brighi, Greco, Taddei,Osvaldo; along with impending transfers Kjaer? Fernando? Gago?