Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

Sushi napsal:
:lol: hahahaha

ještě mě ani neviděla a už mě nemá ráda, jak já to dělám :lol:

mrzej mě ty restaurace, je možný že měli třeba na 14 dní zavřeno (to se občas stane :lol: ) nebo jste netrefili hodinu (italové to na dveře nebo "dveře" moc nepíšou, ale většinou maj jinak otevřeno než jsme zvyklí, ten abruzzi mívá například myslím do 3 hodin a pak od 7 večer zas), to už moc nenadělám... ale určitě jste se i tak najedli dobře. on i ten blbej trojhránek je pecka :mrgreen: škoda ale především tý carbonary no, tam je to super. byli jste taky někde na pizze? myslim takovou tu al taglio, jak si sám řekneš kolik a tak :)

jinak "pochvala" za nevyužívání mhd, to je na Římu super, že to není potřeba (a je dost stupidní se v těch krabicích v zácpách pařit) :Ok:

mirka v dresu juvehnusu ani nebudu komentovat.. a fotbal, no, co naděláš. v bratislavě bylo fajn, ale fotbal stál za prd, o nic jsi nepřišel. a když jsem viděl s čím jsme nastoupili, lepší pro nás, že odvetu hrajeme doma až teď (smůla pro tebe no...), třeba s tim ještě něco uděláme, když nastoupí nějaká aspoň relaitvně normální sestava, ne ten bratislavksej paskvil.

jinak jsem rád, že se líbilo a že jsem vám možná aspoň trochu pomoh :Ok: viděl jsem fotku mladý na navoně, rád kouknu i na další :danko:

Právě že to bylo dost na prd - na fotce od Abruzziho je ve spodním levým rohu cedula, že je zavřený celej měsíc - a stejně tak to bylo i na tý Carbonaře na Campo de Fiori. Ale i na tom L'Archettu to nebylo špatný, seděli jsme venku, ta ulička byla úzká, bez slunka, chladnější, tak tam bylo fajn a špagety byly dobré - jen přítelkyni došlo, co ve skutečnost znamená "aldente", a tak už mi snad nebude nikdy vykládat, že je dělám tvrdé, když vařím pro oba večeři :-D Jen jedna věc - to víno je zvykem v Římě podávat jakože teplý nebo to byl průser? Já jsem zvyklej pít červený rozhodně do 20°C a tohle mělo prostě okolní teplotu. To nás dost zajímalo, jestli je to tam normální pít teplý - a včera když jsem to sem psal, jsem na to zapomněl :) Jinak "al tagliu" jsme si dali hned dvakrát, jednou už večer blízko noclehu, někde na Via Farini nebo Via Prinicipe Amedeo, ale byl tam suprovej chlápek, takovej sympoš a já si ukázal asi třičtrvtěkila, páč sem to neodhadl a celý to sežral, a on že "gut čojs" :-D a drahá si k tomu dala ještě jakejsi salát, co byl taky dobrej. no a ještě lepší byla kousek od AS Roma Storu, v jedné uzounké uličce, když tak koukám do mapy, mohla to být Via in Lucina, byla dražší, ale ještě lepší.

MHD fakt třikrát za celou dobu, jednou zadarmo s báglama z toho Ponte Lungo na Termini před půlnocí a pak do Vatikánu z Termini (to bylo kolem 11 a byl to ten největší očistec tam za celou dobu) no a pak ten den zpátky už za tmy z Popola a to bylo už celkem fajn. Jinak všecko pěcha.

Jako já když viděl tu sestavu... bez Juana, Heinzeho, Lamely, De Rossiho, Pizarra, Tottiho i Borriella? Asi bych v Blavě nadával jak žolík, když by to hlasatel přečetl. A k tomu ten zákaz foťáků... OMF? :grr:

Jj, další fotky přibudou, i mě J@kub požádal o nějaký shrnutí na web (chtěl tam dát tadyto, co jsem hodil sem - tak to jsem řekl, že to raději trošku upravím, zkrátím a zeseriózním :-D), tak tam taky nějaký píchnu a na FB určitě a časem snad i na Rajče, kam jsem ale nedal nic už dva roky.

Hm, tak to je pech, to jsou klasický ferie, neboli dovolená... tu uličku u archetta jsem taky kdysi dost ocenil, byl jsem tam obědvat a taky umíral vedrem. Víno čoveče nevim, jste pili červený? já totiž piju vždycky bílý. když vynechám teda večeřes fórem, kde se pije červený (a řekl bych v tak nějak akorát teplotě, ale nerozumim tomu). já piju bílý a to je dycky normální studený, osvěžující. takže u červenýho neporadim, ale asi by mělo bejt ve správný teplotě,nejsem žádnej velkej vinař, ale pokud vám dali něco co mělo 30 stupňů, tak jsou to teda blbci. AL taglio super, vyzkoušet si v Římě nějaký tyhle pizzy je povinnost :mrgreen:
s tím vatikánem a autobusem jste měli smůlu, normálně je to pár stanic metrem a jsi tam, pohodička. smůla...

jj, když jsme přišli na stadion a koukali se kdo vychází z tunelu se rozcvičovat, tak nám přešel úsměv docela. že uvidím v základu tu pětici caprari, okaka, simpli, brighi a viviano jsem nečekal...

Tak jsme uvažovali správně, když jsme si řekli, že jsou to blbci... :hahaha: O to větší důvod bejt smutný, že Carbonara i Abruzzi byli closed, ale ještě větší důvod se tam vrátit... :hahaha:

Jj, tak zítra snad nastoupí jiná jedenáctka... :daje:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Tak jsme uvažovali správně, když jsme si řekli, že jsou to blbci... :hahaha: O to větší důvod bejt smutný, že Carbonara i Abruzzi byli closed, ale ještě větší důvod se tam vrátit... :hahaha:

Jj, tak zítra snad nastoupí jiná jedenáctka... :daje:

myslim že jo. o obojím :mrgreen:

doufejme, že jim dáme bůra a bude klid

Plán na večer...

20:00 - 20:45 Sparta-Vaslui - první poločas
20:45 - 21:00 Roma-Blava - prvních 15 minut, na Spartě poločas
21:00 - 21:30 přepínání Roma-Blava první půle a Sparta-Vaslui druhá půle
21:30 - 21:45 Sparta-Vaslui do konce, v Římě poločas
21:45 - 22:30 Roma-Bratislava - druhá půle

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Roma vaslui jo? ;)

jinak nominace:

BRIGHI Matteo

BURDISSO Nicolas

CAPRARI Gianluca

CASSETTI Marco

CICINHO

HEINZE Gabriel

KRKIC Bojan

LOBONT Bogdan

OKAKA C. Stefano

PERROTTA Simone

ROSI Aleandro

SIMPLICIO Fabio

STEKELENBURG Maarten

TADDEI Rodrigo

TOTTI Francesco

VALDES J.Angel

VERRE Valerio

VIVIANI Federico

chybí Borriello. prej ne kvůli tomu co teď kolem něj je, ale že prej nedotrénoval.. to zas bude potrat. sestavu vidim podobně jako v blavě, snad do ní naskočí aspoň Franče a Perrotta místo Okaky a simpliho/brighiho. v podstatě bych bral i rodriho po tom, co jsem viděl v blavě. a to už je co říct.

Daje..

No jo, jsem hňup. :mrgreen:

Stále chybí De Rossi, Pizarro, Juan, Lamela, Borriello a Greco. To je dost.

Probabili formazioni:

Stekelenburg

Cicinho - Burdisso - Heinze - Angel

Perrotta - Viviani - Brighi

Caprari - Totti - Krkić

Bez dua Dani - Peq to je jednoduše na hovno, co na to říct víc? Přesto bychom měli Slovan odstřelit.

Probabili formazioni:

Stekelenburg

Caprari - Totti - Krkić

Bez dua Dani - Peq to je jednoduše na hovno, co na to říct víc? Přesto bychom měli Slovan odstřelit.

teď jsem četl něco, že Franče možná zase půjde za lavice...

Myslim, ze aj Kopunek s Kuckom.

Ale Horvic je kapacita. S takym pivasom davat take labutie jazero.

Danko, tak to bezesporu. Je řádně na kokot, když ti chybí oba z dvojice De Rossi - Pizarro. A s přihlédnutím k tomu, že přijde ještě někdo (Gago?), chybí celá tříčlenná základní záloha.

Probabili formazioni:

Stekelenburg

Caprari - Totti - Krkić

kto je ten capri? vivikde? :? :? :? :?

smurfik napsal:

Probabili formazioni:

Stekelenburg

Caprari - Totti - Krkić

kto je ten capri? vivikde? :? :? :? :?

jsi nevidel prvni zapas?....

podle sky:
Stekelenburg
Cicinho
Cassetti
Burdisso
J.Angel
Perrotta
Viviani
Brighi
Caprari
Totti
Bojan

Code:
http://www.facebook.com/pages/Francesco-Totti-Fan/291759887303?sk=app_106878476015645
http://www.rojadirecta.es/goto/stateofstream002.blogspot.com/

ja koukam na tom fb (Francesco Totti Fan / AS Roma Streaming)

hraje franče

na stadionu je prej asi 50 000 lidí

fakt hodně