Sushi napsal:hahahaha
ještě mě ani neviděla a už mě nemá ráda, jak já to dělám![]()
mrzej mě ty restaurace, je možný že měli třeba na 14 dní zavřeno (to se občas stane) nebo jste netrefili hodinu (italové to na dveře nebo "dveře" moc nepíšou, ale většinou maj jinak otevřeno než jsme zvyklí, ten abruzzi mívá například myslím do 3 hodin a pak od 7 večer zas), to už moc nenadělám... ale určitě jste se i tak najedli dobře. on i ten blbej trojhránek je pecka
škoda ale především tý carbonary no, tam je to super. byli jste taky někde na pizze? myslim takovou tu al taglio, jak si sám řekneš kolik a tak
![]()
jinak "pochvala" za nevyužívání mhd, to je na Římu super, že to není potřeba (a je dost stupidní se v těch krabicích v zácpách pařit) :Ok:
mirka v dresu juvehnusu ani nebudu komentovat.. a fotbal, no, co naděláš. v bratislavě bylo fajn, ale fotbal stál za prd, o nic jsi nepřišel. a když jsem viděl s čím jsme nastoupili, lepší pro nás, že odvetu hrajeme doma až teď (smůla pro tebe no...), třeba s tim ještě něco uděláme, když nastoupí nějaká aspoň relaitvně normální sestava, ne ten bratislavksej paskvil.
jinak jsem rád, že se líbilo a že jsem vám možná aspoň trochu pomoh :Ok: viděl jsem fotku mladý na navoně, rád kouknu i na další![]()
Právě že to bylo dost na prd - na fotce od Abruzziho je ve spodním levým rohu cedula, že je zavřený celej měsíc - a stejně tak to bylo i na tý Carbonaře na Campo de Fiori. Ale i na tom L'Archettu to nebylo špatný, seděli jsme venku, ta ulička byla úzká, bez slunka, chladnější, tak tam bylo fajn a špagety byly dobré - jen přítelkyni došlo, co ve skutečnost znamená "aldente", a tak už mi snad nebude nikdy vykládat, že je dělám tvrdé, když vařím pro oba večeři :-D Jen jedna věc - to víno je zvykem v Římě podávat jakože teplý nebo to byl průser? Já jsem zvyklej pít červený rozhodně do 20°C a tohle mělo prostě okolní teplotu. To nás dost zajímalo, jestli je to tam normální pít teplý - a včera když jsem to sem psal, jsem na to zapomněl
MHD fakt třikrát za celou dobu, jednou zadarmo s báglama z toho Ponte Lungo na Termini před půlnocí a pak do Vatikánu z Termini (to bylo kolem 11 a byl to ten největší očistec tam za celou dobu) no a pak ten den zpátky už za tmy z Popola a to bylo už celkem fajn. Jinak všecko pěcha.
Jako já když viděl tu sestavu... bez Juana, Heinzeho, Lamely, De Rossiho, Pizarra, Tottiho i Borriella? Asi bych v Blavě nadával jak žolík, když by to hlasatel přečetl. A k tomu ten zákaz foťáků... OMF?

Jj, další fotky přibudou, i mě J@kub požádal o nějaký shrnutí na web (chtěl tam dát tadyto, co jsem hodil sem - tak to jsem řekl, že to raději trošku upravím, zkrátím a zeseriózním :-D), tak tam taky nějaký píchnu a na FB určitě a časem snad i na Rajče, kam jsem ale nedal nic už dva roky.