Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

masterhunter: o par radku vys, ten facebookovej funguje...

jinak spartička 1:0, pamič, hezkej gól docela

to ide na stv1 :O .... Inak nic moc , ale lepšie jak minule , nepáči sa mi Bojan , sympaticky znova Viviani aj ked tam dal ejndu zlu loptu kde som dost trnul , je to taky Xabi Alonso , dobrá pozičná hra a vie rozdavat lopty , uvidi sa este aky je do tela ked obranuje , ale moze zneho neico byť . Páči sa mi ángel ...

Branit v 11 ti lidech to jsem dlouho nevidel ... Enrique udělal dobře že Tottiho vystřídal, je to normalni flakac, ktery se poradne ani za balonem nerozbehne... druha vec je ta ze neni poradne ani za koho vystridat ... ten kadr je hodne slabej

Hahaha banda debilu spolecne s Enriquem ... To me poser, jedina sance a gol... to je moc ... AS Rim by to mel zabalit

klud, opit sa a spat, teda, zajtra praca,az piatok sa opit, a spat. pice. kurva. fix. jaky som vytoceny

Caprari - výborný, bojoval jak to jen šlo, šance měl, škoda že to nepadlo
Angel - to same, škoda
Totti - Hruza, flakac, dal par prihravek a to vse
Bojan - Zahodit sanci sam pred branarem, hrozny, hrozny, hrozny

Zbytek ? Hruza a děs. Zajima se divat na de rossiho, ten to hodne tezce nese.

Můj nazor je ten, že se ani není čemu divit, když vedení rozprodalo všechny hrače kteří za něco stáli ... Mexes, Aquilani, Vucinic, Menez ... S čím by chtěl AS hrát ? S 17 letými ?? No bezva

Suschi : nejaky problem ??? Je uplne jedno kdo jsem, jsem hlavne hrozne nasranej, protoze jsem si kvuli tomuhle ho*nu bral dovolenou abych nemusel na nocni ...

masterhunter napsal:
Angel - to same, škoda

Můj nazor je ten, že se ani není čemu divit, když vedení rozprodalo všechny hrače kteří za něco stáli ... Mexes, Aquilani, Vucinic, Menez ... S čím by chtěl AS hrát ? S 17 letými ?? No bezva

ja ani nemozem reagovat jaky som vytoceny, zle by to dopadlo, nie...

kokoti, to sa neda inak nazvat. v anglicku by este do polnoci enrique letel, hraci znizene platy, totti kolikom do rite, vivi, nini, pici a ini v zaklade, ktori na to nemaju tiez :grr:

Ten expert na STV to rekl celkem presne...Rim celej dvojzapas podcenil, Enrique nemel stahovat Tottiho a mel nastoupit Borriello, protoze Caprari a Krkic nejsou schopni dat gol. Specialne Krkic zatim hruza. Misto aby se tam tvorilo neco novyho, tak Enrique bojuje s Tottim o vliv a to vzdycky vedlo k do prdele.

Rim klesl na samy dno.

90210 napsal:
Ten expert na STV to rekl celkem presne...Rim celej dvojzapas podcenil, Enrique nemel stahovat Tottiho a mel nastoupit Borriello, protoze Caprari a Krkic nejsou schopni dat gol. Specialne Krkic zatim hruza. Misto aby se tam tvorilo neco novyho, tak Enrique bojuje s Tottim o vliv a to vzdycky vedlo k do prdele.

Rim klesl na samy dno.

pozitivne je, ze uz sa neda klesnut nizsie, ze? jedine, ak by sme vypadli zo serie a :lol: :lol: :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: :grr:

masterhunter napsal:
Angel - to same, škoda

Suschi : nejaky problem ??? Je uplne jedno kdo jsem, jsem hlavne hrozne nasranej, protoze jsem si kvuli tomuhle ho*nu bral dovolenou abych nemusel na nocni ...

chapu ze ses nasranej, jen mi prislo divny nadavat zrovna na Tottiho, kterej dneska hral dobre... a že by to římani měli zabalit. jinak feel free...

Já jsem ještě v životě neviděl, aby mužstvo, co se dostane pětkrát za zápas za půlku a z toho třikrát náhodou, postoupilo. V životě. Těch šancí.

Do piče. A já k tomu mám psát report, jsem slíbil Jakubovi. Kurva aj do prdele s Enriquem a jeho zmrdaným Barcelona-fotbalem. Je fajn tam srat mladíky, ale ne když jde o tolik. Kurva, ti kluci jsou nadějný, ale nemožu chtět, aby rozhodovali takovéto zápasy do hajzlu.

De La Pena uz je pryč, teď ať odejde tenhle kašpar, jak já jsem nasranej. Ježiši. 50 000 na Olimpicu, bych se divil, kdyby to tam nerozmlátili.