Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

To by nebol problém.
Ak sa mi podarí zohnať lístky, chceli by sme sa ešte zastaviť v stredu na zápase Udinese - Arsenal, čo máme rovno po ceste.
Celková cena ešte nieje, ale treba počítať tak 100 € na cestu + 1-2 nocľahy a vstupenky na 1-2 zápasy.

Slovan posiluje:

Lačný hostuje ve Slovanu
Útočník Miloš Lačný odchází z pražské Sparty a míří na rodné Slovensko na půlroční hostování do Slovanu Bratislava. Součástí dohody mezi oběma kluby není opce o možném přestupu.

if you would like to find a good hotel in Bratislava I would suggest hotel Premium****, it is only 10 minutes walking distance from the Pasienky Stadium, I have been there and it is really nice, check:
Code:
 http://www.hotel-premium.sk

Čo ste to urobili Sushi? Sa vám tá propaganda nejak vymkla ne? Zrazu je to tu samý šmelinár, byznismen a spambot. :mrgreen:

Sushi napsal:
tohle nebude asi spam, co? :mrgreen:

aspoň trefil(a) správnej topik, já to mazal ze Sbohem Franco

danko10 napsal:
Čo ste to urobili Sushi? Sa vám tá propaganda nejak vymkla ne? Zrazu je to tu samý šmelinár, byznismen a spambot. :mrgreen:

od tý doby co tomu šéfuje smurfik, to jde celý do prdele

danko10 napsal:
:lol: :lol:

na asroma.cz je ta samá zpráva v chatu, SLOVENSKY. nevím, proč tady je anglicky, ale důležitý je, že to fakt není spam, aspoň ne takovej ten automatickej :mrgreen:

takže to tu necháme, pokud někdo hledá bydlení v blavě, může klidně nabídky využít, že...

OT
najednou je to tu snadno dohledatelný -> thanks j@kub a thanks i fejsbuk asi...

halo halo tak ideme na zapas? rozmyslam ze by som siel, len som cital ako to naposledy dopadlo s organizaciou pri zapase s Nikoziou, kde si isty pan stazoval na partu ludi a neochota usporiadatelov vyriesit problem zas ked tam bude bordel vo vsetkom tak mozno bude lepsie ostat doma..fans AS idete v dresoch alebo trickach AS? :daje: rozmyslal som ze si vezmem tricko AS co som si dal spravit ale radsej si ho necham doma aby mi tam v Blave nejaky slovanista nedal jednu po sanke :D

Ako nerád by som Vás poučoval , ale fakt si tričká , dresy ani pod radšej nič neberte , na štadione snad ešte OK , je tam dosť ochrankarov a podobne - ale aj tak je to riskantne, ale vonku trebars na stanici , v Poluse , v elektricke a pod. by to nemuselo byť bezpečné , navyše si nemyslím že tam su niake priatelske vztahy s AS + tam asi 15-20 rokov dozadu prestupil Fabio Nigro do Slovanu z Lázia a vraj im vtedy slovanisti celkom fandili ako ...

klida napsal:
Sushi napsal:
tohle nebude asi spam, co? :mrgreen:

aspoň trefil(a) správnej topik, já to mazal ze Sbohem Franco

danko10 napsal:

od tý doby co tomu šéfuje smurfik, to jde celý do prdele

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

ErPupone napsal:
halo halo tak ideme na zapas? rozmyslam ze by som siel, len som cital ako to naposledy dopadlo s organizaciou pri zapase s Nikoziou, kde si isty pan stazoval na partu ludi a neochota usporiadatelov vyriesit problem zas ked tam bude bordel vo vsetkom tak mozno bude lepsie ostat doma..fans AS idete v dresoch alebo trickach AS? :daje: rozmyslal som ze si vezmem tricko AS co som si dal spravit ale radsej si ho necham doma aby mi tam v Blave nejaky slovanista nedal jednu po sanke :D

podle mě určitě někdo pojede, uvidí se až vylezou lístky :Ok:

já osobně, pokud se mi podaří splašit lupen a jet, pojedu v tričku a mikině neutrální barvy, nehodlám mít konflikt s nějakejma hovadama z kotle slovanu.

Sushi napsal:
ErPupone napsal:
nehodlám mít konflikt s nějakejma hovadama z kotle slovanu.

V pohode , niesom konflitkný človek :p :D :D

Inak Taliani neorganizuju niaky vyjazd ? Ja ocakavm ze by mohli prist romanisti z polska a madarska ...

Carlo napsal:
Sushi napsal:
ErPupone napsal:
nehodlám mít konflikt s nějakejma hovadama z kotle slovanu.

V pohode , niesom konflitkný človek :p :D :D

Inak Taliani neorganizuju niaky vyjazd ? Ja ocakavm ze by mohli prist romanisti z polska a madarska ...

právě to je ono, člověk potká warrena, ten necejtí bolest... omylem mu sáhneš na ucho a je průser

taliáni nevim, nesleduju ultras stránky, z Zampova fóra asi někdo pojede, ale to jsou normální lidi, žádný hovada...

někde na fejsbůku jsem zaznamenal něco jako střet kotlů, k tomu doufám nedojde a byly to jen nějaký fóry..

No Slovanisti sa prave tesia aj na vyjazd ze idu do Ríma kde sa tasia nože :D ale dle mna ich budu mat fanusikovia AS u ryti , to pre nich nie je atraktivny super ani futbalovo a teda asi ani fanusikovsky .

Šiahni mi na ucho a si mrtvy !!!!!