Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
14E? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Počítejte tak minimálně s 20E, si myslím - co je 500Kč na naše, ale spíš čekám cenu okolo 30-40E, k 1000Kč.

Ilusion destroyer

No, viděli jsme, jak se u vás na Slovensku nasazují lístky na poháry... Samozřejmě, že Řím není Chelsea a LM, ale pod 500Kč (20E) to nepůjde. :-( Myslím, že na Olimpicu to bude levnější než v Blavě :hahaha:

Pique, musíme prostě napsat na UEFA, ať to laskavě přehoděj Laziomerdě a nám to nechaj 18/8 doma a 25/8 v Blavě. Já bych mohl na Olimpico a ty do Blavy... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

tak teda dúfam že 18/8 dostanem voľno a aj 19/8 :))) tie listky dám ešte vedieť ale plánujem aj frajerku zobrat :daje:

Idem zo Šale , mohli by sme dať sex stretko v Poluse alebo niekde tuto z fora co sme , ale bacha som belasý :p :)) :D

danko10 napsal:
zatial listky nie su v predpredaji. v pondelok budem vediet, kedy ich Slovan vrhne do predaja.

od vas by som chalani potreboval, aby ste sa volako dali dokopy, aby som vedel kolko vas bude a kto chce odo mna kupit listok. vyhoviem vsetkym (ked sa bude dat).

len vopred upozornim, ze pokial niekto potvrdi ucast, ja mu kupim listok a on sa na to potom vyflakne, ten dostane po papuli mokrou handrou od mojej svokry (a to nechcite zazit - je ucitelka).

ked budem vediet, presny pocet kolko vas pocestuje na Slovensko, mozeme sa zacat bavit o ubytovani a ostatnych organizacnych zalezitostiach. samozrejme som ochotny poladit nejake ubytko u nas doma, pokial vas nepride 20. to by sme potom museli poriesit nejako inak, ale ked budeme vediet aspon 5 dni dopredu, tak poriesime vsetko.

Takze vy, ktori mate seriozny zaujem o listok a nemozete si ho zabezpecit sami, napiste sa sem, aby to bolo pohromade. Mohli by ste aj prihodit maximalnu cenu, ktoru ste ochotni investovat do listka.

Listky pre tych, co budu na zozname budem kupovat okamzite po spusteni predpredaja. Tym, ktori sa pripadne prihlasia neskor, som ochotny listok kedykolvek dokupit (pokial este budu).

:Ok:
včera jsem to nějak překouk, byl jsem vyndanej jak šrajtofle.
myslim, že já, brácha a max lupen určitě chceme. až vyleze o lístcích info, domluvíme se, ok? ;)

scr napsal:
Jimmy napsal:
Chystám sa na výjazd do Ríma mikrobusom, mal by niekto záujem?

a odkud?

vychádzame z Prievidze cez Bratislavu
ak by ste sa našli viacerý (kapacita je 8+1 miest), som ochotný prísť pre vás aj do Česka

Jimmy napsal:
scr napsal:
Jimmy napsal:
Chystám sa na výjazd do Ríma mikrobusom, mal by niekto záujem?

a odkud?

vychádzame z Prievidze cez Bratislavu
ak by ste sa našli viacerý (kapacita je 8+1 miest), som ochotný prísť pre vás aj do Česka

Ja by som mozno isiel. Nalozili by ste ma v Novom Meste nad Vahom? Kolko to bude stat?