smurfik napsal:ktory den sa hra, prosim vas?
ve čtvrtek
smurfik napsal:ktory den sa hra, prosim vas?
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:14E?![]()
![]()
![]()
Počítejte tak minimálně s 20E, si myslím - co je 500Kč na naše, ale spíš čekám cenu okolo 30-40E, k 1000Kč.
Tony napsal:Pockat, takze to je 18. v Bratislave?
Sushi napsal:slováčiska, dáte nám vědět až bude něco o lupenech?
:Ok:danko10 napsal:Sushi napsal:slováčiska, dáte nám vědět až bude něco o lupenech?
ved som uz vcera pisal, ze ano.
Jimmy napsal:Chystám sa na výjazd do Ríma mikrobusom, mal by niekto záujem?
danko10 napsal:zatial listky nie su v predpredaji. v pondelok budem vediet, kedy ich Slovan vrhne do predaja.
od vas by som chalani potreboval, aby ste sa volako dali dokopy, aby som vedel kolko vas bude a kto chce odo mna kupit listok. vyhoviem vsetkym (ked sa bude dat).
len vopred upozornim, ze pokial niekto potvrdi ucast, ja mu kupim listok a on sa na to potom vyflakne, ten dostane po papuli mokrou handrou od mojej svokry (a to nechcite zazit - je ucitelka).
ked budem vediet, presny pocet kolko vas pocestuje na Slovensko, mozeme sa zacat bavit o ubytovani a ostatnych organizacnych zalezitostiach. samozrejme som ochotny poladit nejake ubytko u nas doma, pokial vas nepride 20. to by sme potom museli poriesit nejako inak, ale ked budeme vediet aspon 5 dni dopredu, tak poriesime vsetko.
Takze vy, ktori mate seriozny zaujem o listok a nemozete si ho zabezpecit sami, napiste sa sem, aby to bolo pohromade. Mohli by ste aj prihodit maximalnu cenu, ktoru ste ochotni investovat do listka.
Listky pre tych, co budu na zozname budem kupovat okamzite po spusteni predpredaja. Tym, ktori sa pripadne prihlasia neskor, som ochotny listok kedykolvek dokupit (pokial este budu).
scr napsal:Jimmy napsal:Chystám sa na výjazd do Ríma mikrobusom, mal by niekto záujem?
a odkud?
Jimmy napsal:scr napsal:Jimmy napsal:Chystám sa na výjazd do Ríma mikrobusom, mal by niekto záujem?
a odkud?
vychádzame z Prievidze cez Bratislavu
ak by ste sa našli viacerý (kapacita je 8+1 miest), som ochotný prísť pre vás aj do Česka