to existuje?Pigi10 napsal:Nebylo by lepší jet vlakem a mít skupinovou slevu?
bartne napsal:18/8 ide niekto na zápas cez Topoľčany autom prosím??![]()
smurfik napsal:bartne napsal:18/8 ide niekto na zápas cez Topoľčany autom prosím??![]()
tak v blave sa hra 18. ci 25.?
Sushi napsal:tohle nebude asi spam, co?![]()
danko10 napsal:Čo ste to urobili Sushi? Sa vám tá propaganda nejak vymkla ne? Zrazu je to tu samý šmelinár, byznismen a spambot.![]()
danko10 napsal:Čo ste to urobili Sushi? Sa vám tá propaganda nejak vymkla ne? Zrazu je to tu samý šmelinár, byznismen a spambot.![]()
klida napsal:Sushi napsal:tohle nebude asi spam, co?![]()
aspoň trefil(a) správnej topik, já to mazal ze Sbohem Franco
od tý doby co tomu šéfuje smurfik, to jde celý do prdele
ErPupone napsal:halo halo tak ideme na zapas? rozmyslam ze by som siel, len som cital ako to naposledy dopadlo s organizaciou pri zapase s Nikoziou, kde si isty pan stazoval na partu ludi a neochota usporiadatelov vyriesit problem zas ked tam bude bordel vo vsetkom tak mozno bude lepsie ostat doma..fans AS idete v dresoch alebo trickach AS?rozmyslal som ze si vezmem tricko AS co som si dal spravit ale radsej si ho necham doma aby mi tam v Blave nejaky slovanista nedal jednu po sanke
![]()
Sushi napsal:ErPupone napsal:nehodlám mít konflikt s nějakejma hovadama z kotle slovanu.
Carlo napsal:Sushi napsal:ErPupone napsal:nehodlám mít konflikt s nějakejma hovadama z kotle slovanu.
V pohode , niesom konflitkný človek![]()
![]()
Inak Taliani neorganizuju niaky vyjazd ? Ja ocakavm ze by mohli prist romanisti z polska a madarska ...