Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

Carlo napsal:
No Slovanisti sa prave tesia aj na vyjazd ze idu do Ríma kde sa tasia nože :D ale dle mna ich budu mat fanusikovia AS u ryti , to pre nich nie je atraktivny super ani futbalovo a teda asi ani fanusikovsky .
no, to řikám, hovada.
nevim jak je berou fanoušci AS, znám lidi co choděj no kotle, ale nikoho kdo se chodí bít..

Šiahni mi na ucho a si mrtvy !!!!!
:lol: :lol: :lol:

edit:
upravil jsem název topiku, pro zápas používejme pak taky tenhle...

edit2 (jsem něco sesmolil):
Code:
http://www.asroma.cz/?p=567

edit3:
trošku jsem se hrabal ve věcech kolem fóra a druhej nejčastější web odkud k nám lidi tenhle měsíc zatím choděj je:
Code:
http://forum.belasaslachta.sk/viewtopic.php
:mrgreen:
asi co si o nich myslíme chtěj vědět...
tak se tu mějte hezky, slovácí, a buďte na nás hodný, až se na vás 18. přijedeme podivat :mrgreen:

Nooo , tak cena slušná teda , snad budu mať zajtra otvorené to čo mám od domu minutu , keby niekto chcel mozem mu kupit listok aby nekupoval všetko danko(ale zas Vás ani o to prosit nebudem :D ) jo a keby som niekomu kupil a nedošiel tak nemám síce svokru ale moj sused má hrozne velkeho psa ...

EDIT : C9,8,7 su fans Slovana aj tam smerom dolava B-cektory sa zvykne fandit , odporucam D-cko , alebo od c6-c1 . Kto si chce priplatit nech ide do Acka , lebo je to vraj dost daleko od ihriska pre slepcov .

Ano ano ano., ja tam budem, tak sa dohodnime aky sektor, a kolko vstupeniek, a pri takejto cene (richie mi znicil iluzie, ktore ozili :D) to je viac ako realne, mueeheehehhehe jooo

ok, uz som sa bavil so SUSIsr.

beriem listok pre SUSIsr, Sushi, Max, Vosa, Sama

je to oukej?

zajtra tam idem

danko10 napsal:
Podrobnosti o příspěvku
Re: Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

sektor B :daje:

dajeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Jimmy :Ok: si priamo z Prievidze?...ja som z Novak ....som myslel ze tu v okoli sa fandi chelsea,real,inter a podobnym hovnam :lol: ................. :roma: :daje:

A vy ostatni? Jak to mate premyslene?

EDIT: Danko prosim ta, nemohol by si zakupit listok aj mne? Nerad by som isiel sam, ak, tak mi hod cislo ja ti zavolam ked tak este zajtra , dnes

Max

danko10 napsal:
ok, uz som sa bavil so SUSIsr.

beriem listok pre SUSIsr, Sushi, Max, Vosa, Sama

je to oukej?

zajtra tam idem
:tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok:

Takže ešte raz.

Kupujem lístok pre: Sushi, SUSIsr, Max, Vosa, Sáma, Chivu, ja.

Plus mi teraz volal nejaký frajer z Kroměříža, že mu dal číslo niekto z fóra a či by som mu kúpil tiež dva kusy. Jako znel solidne, tak mu ich kúpim (keď sa bude dať), ale:

1. Neviem, koľko ľudí budem musieť zobrať zajtra so sebou, aby mi tolko lístkov vôbec predali.

2. Keď vyhodím vcelku pálku za toľké lístky, dúfam, že nikoho nenapadne sa neukázať.

3. Neviem kto tu rozdáva moje číslo kde komu a nechcem to nejak zisťovať, al chcel by som vás poprosiť, aby ste to nerobili. Človek nikdy nevie. :wink:

Teda budem sa snažiť vziať 9 kusov. Anybody else?