Fan klub

Ptal jsem se na pár otázek:

-150 je ka?doročních, ne jednorázově

-co je gadget: reklamní materiál jako ?ály, knihy, plakáty, kalendáře... "dary", které klub dostane za zapsání se

-přidru?it se k nim znamená být uznáni Římem (předtím psal, ?e to Řím nepodoporuje... brajgl)

-pokud by za námi někdo přijel a my se ho nezopdovědně neujali, proto?e by nikdo nemohl, nic se neděje - ale je lep?í, kdy? si Cluby pomáhají...

-je mo?né mít sídlo v restauraci (myslel jsem na Giallorossu), radí nám, abychom je do toho zapojili a nechali od nich platit část z těch 150 euro, proto?e je to pro ně reklama - will see eventually..

Tak u? sa v tom teda začínam strácať...

Podporuje to ten klub teda, alebo nie???

Uvidíme, čo je zač ten Bolatti...

Pýtal som sa na neho priamo Rimanov a zatiaľ ho nikto nepozná, tak?e sa uvidí večer. Ka?dopádne sa eventuálne rysuje pár ďal?ích osôb s ktorými by som sa mohol TEORETICKY stretnúť, keď u? tam budem. Zatiaľ nieje nič isté, čo prisudzujem aj tomu, ?e neviem po taliansky ani ceknúť. :evil: Ma asi berú trochen s rezervou. No a koniec koncov sú to Talo?i, u nich jeden nikdy nevie. Zamakám na tom a uvidím. Musí to výsť, musí!!!

danko10 napsal:
Podporuje to ten klub teda, alebo nie???

Já bych to chápal tak, ?e to klub jako takový nepodporuje, ale to AIRC je (společně s UTR) oficiální asociace Roma Clubů, a ten tě uzná jako člena/součást síte Roma Clubů

Brajgl to je :)

Klíd, postupně to v?ecko pochopíme a pokud ot bude dobrý, mů?eme do toho jít.

Pokud máte někdo nějaký dotazy, sem s nima - po?lu jim je.

edit: gadget = 3-4 ?ály, kní?ka, kalenář, fla?ka vína... v závislosti na počtu lidí (co se objemu toho gadget týče)

jinak jsem se ptal, jestli se dělaj nějaký ty průkazky, na který by se musely poslat fotky a podobný blbosti, tak prej v zahraničí ne, ej to zbytečná útrata beze smyslu.. good.

můj názor na věc je myslím znamý............ :D
Sushi je hlava na?í ,,mafie" :lol:
jinak,dobrá práce.... :arrow: :wink:

To je mimochodem jedna z podmínek zalo?ení, pokud by se mělo jet podle pravidel na 100% :)

Jdu na předná?ku, pak napí?u jak to myslím...

edit: tak jsem tady..

podle pravidel se do tý přihlá?ky zadává celá řada funkcí a seznam členů nebo myslím alespoň cifra. v?ichni členové volí ty prezidenty, pokladníky a kdo ví co na schůzi členů zvednutím ruky, co? je tam výslovně napsáno.

tak :)

scr

urcite jdu do toho co tu ctu je to mazec je to i organizovany koukam...jen doufam ze nejste pravicaci a nemate holy hlavy :)

Sushi hele, a zápisy ze schůzí se posílaj do Říma ke kontrole?

počkej, to bude vypadat blbě a? bude? jako jedinej kandidát na předsedu RCRC(Roma Club Republica Ceca) zároveň předseda volební komise a "náhodou" se stane? jednomyslně předsedou/prezidentem/ředitelem/králem RCRC

scr napsal:
jen doufam ze nejste pravicaci a nemate holy hlavy
jsem tady psal, ?e SUSIsr vypadá jak na svym avataru

:lol: a :lol:

ty funkce nevím, to je to poslední

a to s tím avatarem a schůzema bylo dobrý :)

edit: tys nakousnul téma název...

Roma Club Repubblica Ceca?
RC Repubblica Ceca e Slovacchia?

Mě první napadlo Roma Club Praga "Franco Sensi" (belgickej se jmenuje Francesco Totti...), ale nejsme jen z Prahy, dokonce ani z Čech, dokonce pra?áků je minimum... :lol:

A Roma Club Repubblica Ceca e Slovacchia "Franco Sensi", to je na hlavu :lol:

No.. vymý?let název by taky byla pak sranda :)

jde říct, RC (Československo bez rep.) Daniele Pradé nebo (Československý) RC Cícero Joăo de Cezare

osobně se m i líbí Roma Club Repubblica Ceca
ale nesmíme zapomínat ?e tady máme i na?e kamarády ze Slovenska.................uvidíme,myslím ?e tady někdo hodí je?tě nějaké návrhy :wink:

Dankoooooooooooooooooooooooooooooooooo

to mi nedělej ty kluku u?atá :) já blbec tu vlo?il ten mejl od pána z AIRC, co? mi a? teď dochází, ?e jsem dělat neměl bez optání... nicméně, nečekal jsem, ?e to bude? někam kopírovat! :) to nemů?e? přecé...

viz. odkaz, co mi při?el mejlem:
Code:
http://freeforumzone.leonardo.it/discussione.aspx?c=7583&f=7583&idd=7906908

nejsem daleko od pravdy, kdy? řeknu, ?e pána z AIRC to "tro?ku" na?tvalo, proto?e jsme ho na to neupozornil. Tak u? to prosím nedělej... A pokud mů?e?, ten post cos napsal na tom fóru sma?. Pokdu ho nesma?e někdo jinej. Kolega říkal, ?e v to doufá...

Jinak... konečně chápu jak je to s tou podporou ze strany AS - klub Roma clubům ani AIRC nedává peníze, ale jsou v kontaktu (tak tak to je.. :wink: ).

Jinak danko, mám ti vyřídit, ?e (pokud jsi teda Daniel, co poslal kolegovi anglicky mail) se mů?e? klidně stavit v Římě v sídle AIRC, aby ses sám přesvědčil o vá?nosti zájmu a konání, které dělá AIRC pro fanou?ky giallorossi...

tak, řečeno toto, jdu odepsat jemu... :)

nejlep?í je ten link na ?havé tygřice a bujné kocoury, co je na tom odkazu, co si sem postnul

klida napsal:
nejlep?í je ten link na ?havé tygřice a bujné kocoury, co je na tom odkazu, co si sem postnul

reklamy jsou chytrý, naskakujou ne uplně náhodně.. mě nenaskočila 8)

Tyy vole soráč, tebe aj jemu Sushi.. :oops:

Slab?í tý?deň sa podpisuje na mojej du?evnej schopnosti čokoľvek urobiť SPRÁVNE...

Napravím chybku ihneď. Inak ma to vôbec netrklo, ?e tam je tá jeho adresa. Som blb... :? :? :?

Celý to prosím sma?... pokud ot nejde smazat, dej edit/modifica (nebo jak ot tam maj) a sma? obsah zprávy... díky :wink:

mimochodem kolega (já furt nevím, jak se jmenuje :) ) říkal, abychom si vybrali někoho kdo umí italsky a komunikovali přes něj.. tak?e asi přes mě... nechci prudit nebo vás omezovat, ale aspoň co se jeho týče, měli bychom to dodr?ovat

společně s tím opakuju: jakýkoli otázky vyřídím a odpověď bude co-by-dup :)

Sushi napsal:
Celý to prosím sma?... pokud ot nejde smazat, dej edit/modifica (nebo jak ot tam maj) a sma? obsah zprávy... díky :wink:

mimochodem kolega (já furt nevím, jak se jmenuje :) ) říkal, abychom si vybrali někoho kdo umí italsky a komunikovali přes něj.. tak?e asi přes mě... nechci prudit nebo vás omezovat, ale aspoň co se jeho týče, měli bychom to dodr?ovat

společně s tím opakuju: jakýkoli otázky vyřídím a odpověď bude co-by-dup :)

zma?e to admin, keď bude môcť. mne to odopiera prístup, nwm prečo.

e?te raz moje hlboké ospravedlnenie...

danko10 napsal:
zma?e to admin, keď bude môcť. mne to odopiera prístup, nwm prečo.

e?te raz moje hlboké ospravedlnenie...

zkus ot aspoň editovat, to by mělo jít... pokud ne, holt snad tě ten admin poslechne.. :)

jinak v pohodě, jen je to takový blbý no... ale co, nic se snad nestalo, Gianfrancovi (zjistil jsem jméno :) ) vadilo, ?e se jeho soukromá zpráva objevuje na netu - u nás mu to prá neva, proto?e to nikdo nemů?e číst (z italů)