Fan klub

Ja to samozrejme chápem.

Som nevidel jeho meno, ani mail v hlavičke ani päte, tak som automaticky, kokot, usúdil, ?e tam nič také nieje a pojal som to anonymous.

Nejde to ani editovať, tak?e sa o to postará admin, u? o tom vie. :wink:

Inak vyriaď mu prosím hlboké ospravedlneni od mojej blbosti, ja u? ho prudiť nechcem a ani sa do ničoho, od teraz, u? rad?ej neseriem. Nechám to na vás... :cry:

Holt, za debilitu sa platí...

cheche.. :) klídek.. :)

U? Forest to věděl...

Aby som pravdu povedal... Dosť ma to znechutilo. :(

Na nejaký čas sa asi rad?ej odmlčím a budem sa konečne venovať aj práci, napr.

See you...

Danko, netrucuj prosím tě :)

Potřebuju od tebe jednu věc - heslo a nick na to fórum. Pokusím se to odstranit. Po?li mi to prosím klidně soukr. zprávou, jestli ti to neva.

Na oplátku tady má? odkaz od Gianfranca:

Code:
http://www.associazioneitalianaromaclub.it/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=22

Mám ti ho dát.

A mám se zeptat, kdy tam přijede?, jestli přiede? a půjde? tam (den a hodina).

Díky

Je?tě jsem k tomu nic nenapsal...

Velice zajímavý nápad, zajímavá my?lenka a jsem zvědav, co se vám z toho podaří udělat. Já bohu?el neumím italsky ani ceknout, tak?e v organizaci budu tě?ko platnej, ale pokud budete potřebovat později nějakej help s čímkoli, tam v rámci mo?ností jsem připraven pomoct. Uvidíme, co v?echno z toho vyleze...

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
ale pokud budete potřebovat později nějakej help s čímkoli, tam v rámci mo?ností jsem připraven pomoct.
vedoucí moravské divize? :lol: :lol: :lol:

Při?el mi dal?í mejl, tentokrát od Roma Clubu Lutych

"Michale, my jsme přidru?ení k UTR (Unione tifosi romansti - to druhý vedle AIRC), doporučuji ti na?i asociaci, proto?e právě oni dělají více událostí pro fanou?ky, oslavy atd.

I kdy? by vás bylo 10-12, stačilo by to. S UTR musí? udělat transparent se jménem va?eho klubu (viz. foto co mi poslal, kdo chce, po?lu mu na mejl, nevím jestli to dělá AIRC - mám se zeptat?) a bude? mít 1 lístek gratis na ka?dý zápas (nevím jak AIRC - zeptat?). Dále jsi v kontaktu s různými kluby... pokud Řím pojede do Prahy, jste v první linii...
My kdy? jsme začínali, bylo nás 10 nebo 12, mů?e? členy nechat platit třeba 15 euro za průkazku (tu AIRC nedělá)
UTR ti po?le průkazky pro členy... myslím ?e poprvé se platí 250+50 euro, dal?í rok pak jen 250.
Potřebuje? prezidenta, viceprezidente,pokladníka, ostatní funkce nejsou povinné.
Pro zahraniční kluby je obyčejně třeba 30 členů, ale pokud jich první rok tolik platících nemá?, mů?e? nechat zapsat tvých přibuzných či přátel.
myslím, ?e vy jich budete mít hodně, vzhledem k va?emu fóru!
AIRC i UTR jsou oba oficiální, ale UTR je aktivněj?í ve vztahu k fanou?kům. "

Co na to říkáte? Co se vám líbí víc?

ja jsem asi pro UTRko víc...
ten trasparent mi mů?e? poslat
AdamKlement10@seznam.cz
dík

Pique napsal:
ja jsem asi pro UTRko víc...
ten trasparent mi mů?e? poslat
AdamKlement10@seznam.cz
dík

A proč nám je?tě prosím řekni.. :)

Ať mů?em porovnávat...

edit:

na stránkách AIRC jsem si projí?děl fotky... jsou mi docela sympatický... 8)

Code:
http://www.associazioneitalianaromaclub.it/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showgall&gid=37

tak?e ty se? spí? pro AIRC?tak ví? o tom víc no..
v článku nad tím si líp ,,vybarvil" UTRko se mi zdá..
uvidíme co na to ostatní :wink:

transparent pěknej

No, jsem spí? pro AIRC, ale ty fotky jsem poslal jen tak... ?e se mi líbily. Jinak já to nevybarvuju, vybarvujou se sami :) Z jedný strany ten Gianfranco z AIRC a z druhý Enzo nebo jak se jmenuje z Roma Clubu Lutych (samotný UTR mi zatím neodepsalo). A je jasný, ?e oba jsou svými fanou?ky.. :)

A vím o tom podobně, stejěn se teď ptám tak informačně... končný rozhodnutí, jestli to udělat a případně s kým, je zatím mco brzo, máme málo infa a málo lidí co to zajímá.

Docela byste mi udělali radost, kdybyste se na něco ptali, na co bych se mohl ptát já :)

So Sushim sme nejaké veci u? preberali, ale najlep?ie bude, keď v?etky moje pripomienky, aspoň v zkratke, odprezentujem vám.

I kdy? by vás bylo 10-12, stačilo by to. S UTR musí? udělat transparent se jménem va?eho klubu a bude? mít 1 lístek gratis na ka?dý zápas. Dále jsi v kontaktu s různými kluby... pokud Řím pojede do Prahy, jste v první linii...

To je myslím jasné. Transparent by bol mo?no konečne ten pravý dôvod na spoločné stretnutie. :wink:
S tým lístkom... Sushi to ozrejmil tak, ?e za ka?dý RC má právo jeden člen zdarma prísť na ?tadión, kde následne vyvesí vy??ie uvedený transparent. U nás by síce asi nebola moc často mo?nosť to vyu?iť, ale určite by to mohlo byť do budúcna zaujímavé.
V kontakte s rôznými klubmi budeme tak ako tak. Znamená to mimo iné hlavne to, ?e ak by Rím cestoval do Prahy, kontaktovali by nás ohľadom organizácie, čo mô?e znamenať pomoc s nájdením vhodného ubytovania, posedenia pred a po zápase, orientáciou (snáď nie sexuálnou :) ), proste s čímkoľvek. Na oplátku potom mô?eme čakať to isté my od nich.

My kdy? jsme začínali, bylo nás 10 nebo 12, mů?e? členy nechat platit třeba 15 euro za průkazku (tu AIRC nedělá)
UTR ti po?le průkazky pro členy... myslím ?e poprvé se platí 250+50 euro, dal?í rok pak jen 250.

Tu sa to trochu zamotáva. Nechápem, prečo by malo 10-12 členov platiť 15 EUR, keď chce po nás dokopy 300, ale budi?.
Samotné preukazy v na?ich končinách asi moc valný zmysel nemajú, či?e by som to osobne nevnímal ako nejaký markantný handicap AIRC, neviem čo vy?

Potřebuje? prezidenta, viceprezidente,pokladníka, ostatní funkce nejsou povinné.

S volbou prezidenta (v?etci vieme koho :wink: ) by problém nebol, no a na tých ostatných funkciach by sme sa tie? určite dohodli.

Pro zahraniční kluby je obyčejně třeba 30 členů, ale pokud jich první rok tolik platících nemá?, mů?e? nechat zapsat tvých přibuzných či přátel.
myslím, ?e vy jich budete mít hodně, vzhledem k va?emu fóru!

Toto sa mne osobne z ich strany nepáči, preto?e nevidím dôvod, prečo by sme do toho mali zaťahovať, ja neviem, napríklad Pigiho brácha a moju Babku, len preto, aby nás bolo papierovo 30. To mi pripadá ako stupídna buzerácia, preto jednoznačne hovorím, ?e ja do ?iadneho byznisu s bielymi koňmi nejdem!!! V tomto smere preferujem znova AIRC, tí aspoň čo ja viem, ?iadne takéto stupídne re?trikcie neprezentovali.

AIRC i UTR jsou oba oficiální, ale UTR je aktivněj?í ve vztahu k fanou?kům.

Chcem vedieť, čo tým myslí KONKRÉTNE.

Inak pre AIRC hovorí asi aj fakt, ?e existujú od r. 1971 a podľa fotogalérií, asi budú uznávaní aj klubom samotným.

Navrhujem v?ak zatiaľ o ničom nerozhodovať, bo som sa rozhodol pri príle?itosti výletu do Ríma nav?tíviť ich sídlo osobne. Ak ma tam niekto prijme (a nepou?ije do Carbonary v rámci pomsty za mailovú odyseu) rád s nimi pokecám a omrknem, ako taký RC funguje v praxi, aby som vám tu potom mohol prípadne v?etko napísať...

Inak Sushi je s nimi v kontakte, tak ho poslúchnite:

Docela byste mi udělali radost, kdybyste se na něco ptali, na co bych se mohl ptát já Smile

Zatiaľ je nás vá?ne málo, ne? aby sa dalo niečo rozbiehať, tak ak vás to zaujíma, vyjadrite sa, nech aspoň vieme na čom sme a či vôbec má zmysel sa o to aj naďalej konkrétne zaujímať.

:wink:

danko10 napsal:
I kdy? by vás bylo 10-12, stačilo by to. S UTR musí? udělat transparent se jménem va?eho klubu a bude? mít 1 lístek gratis na ka?dý zápas. Dále jsi v kontaktu s různými kluby... pokud Řím pojede do Prahy, jste v první linii...

To je myslím jasné. Transparent by bol mo?no konečne ten pravý dôvod na spoločné stretnutie. :wink:
S tým lístkom... Sushi to ozrejmil tak, ?e za ka?dý RC má právo jeden člen zdarma prísť na ?tadión, kde následne vyvesí vy??ie uvedený transparent. U nás by síce asi nebola moc často mo?nosť to vyu?iť, ale určite by to mohlo byť do budúcna zaujímavé.

Tady bych to jen upřesnil - UTR dává lístek, AIRC poskytuje mo?nost zavěsit si před zápasem transparent.

AIRC i UTR jsou oba oficiální, ale UTR je aktivněj?í ve vztahu k fanou?kům.

Chcem vedieť, čo tým myslí KONKRÉTNE.

Zeptám se.

Jinak souhlasím s Dankem co se toho divnýho doplňování lidí týče (a díky za zájem). A je?tě upřesňuju, ?e to co tu Danko teď komentoval psal Prezident RC Lutych, ne nikdo z UTR - RC Lutych v?ak pod UTR spadá, proto o něm dost ví a informuje mě o něm. UTR samotný se ke komunikaci zatím moc nemá :?

danko: Tě?ím se, s čím dorazí? z Říma...

Také nemám zcela jasno v tom, co myslí UTR tím "aktivněj?í ve vztahu k fanou?kům".

Musím absolutně nesouhlasit s podmínkou třiceti členů (nemám úplně jasno v důvodu tohoto předpisu) - rozhodně, jak u? pí?e danko nebudu do clubu cpát bráchu, dědu nebo přítelkyni.

Peníze nejsou nijak přemr?těné ani u jedné organizace. OK.

UTR neodepisuje, co? je ?koda a jejich reputaci to u nás rozhodně nepřidává...

Počkal bych na dal?í indicie, a taky jak se budou vyjadřovat dal?í... Hlavně neudělat ukvapené rozhodnutí.

tak?e:
co z toho v?eho budu(budeme) mít?

nějak se mi víc líbí AIRC, ale nevim proč... mohl by mi tady někdo(Sushi) nějak srozumitelně(=pro debily) vysvětlit rozdíl mezi oběma organizacemi?

hele, stra?ně tady plánujeme, jak si jako uděláme Roma klubík, co? asi znamená, ?e bychom měli jet někam 1500km na fotbal, zatim ale nejsme schopný se sejít v hospodě, která je max. 300km(chápu, ?e z Ko?ic je to daleko)

mluví italsky aspoň trochu někdo kromě Sushiho s SUSIsr?

kterou z těch organizací podporuje AS(Trigoria, Rosella a Pradé, ne ?e dostali vlaječky)? nevěřim, ?e ani jednu... tě?ko bych chápal, ?e obě...

maj' ty organizace nějaký stránky? jestli?e chtěj slučovat fans po celym světě, tak by to mo?ná chtělo...

Při?lo mi zas něco mejlů, tak?e si ot jdu přečíst a pak to sem hodím... a pak se pokusím udělat nějaký to srovnání pro klidu i ostatní... :wink:

kterou z těch organizací podporuje AS(Trigoria, Rosella a Pradé, ne ?e dostali vlaječky)? nevěřim, ?e ani jednu... tě?ko bych chápal, ?e obě...

Podľa galérií AIRC súdim, ?e majú s klubom minimálne pozitívny vzťah (stretnutie s Mexesom, Spallettim, Aldairom...)

maj' ty organizace nějaký stránky? jestli?e chtěj slučovat fans po celym světě, tak by to mo?ná chtělo...

Code:
http://www.associazioneitalianaromaclub.it

danko10 napsal:
Code:
http://www.associazioneitalianaromaclub.it
opět jenom v ital?tině... není to na organizaci, co se chce prezentovat celosvětově(minimálně celoevropsky) málo?