So Sushim sme nejaké veci u? preberali, ale najlep?ie bude, keď v?etky moje pripomienky, aspoň v zkratke, odprezentujem vám.
I kdy? by vás bylo 10-12, stačilo by to. S UTR musí? udělat transparent se jménem va?eho klubu a bude? mít 1 lístek gratis na ka?dý zápas. Dále jsi v kontaktu s různými kluby... pokud Řím pojede do Prahy, jste v první linii...
To je myslím jasné. Transparent by bol mo?no konečne ten pravý dôvod na spoločné stretnutie. :wink:
S tým lístkom... Sushi to ozrejmil tak, ?e za ka?dý RC má právo jeden člen zdarma prísť na ?tadión, kde následne vyvesí vy??ie uvedený transparent. U nás by síce asi nebola moc často mo?nosť to vyu?iť, ale určite by to mohlo byť do budúcna zaujímavé.
V kontakte s rôznými klubmi budeme tak ako tak. Znamená to mimo iné hlavne to, ?e ak by Rím cestoval do Prahy, kontaktovali by nás ohľadom organizácie, čo mô?e znamenať pomoc s nájdením vhodného ubytovania, posedenia pred a po zápase, orientáciou (snáď nie sexuálnou
), proste s čímkoľvek. Na oplátku potom mô?eme čakať to isté my od nich.
My kdy? jsme začínali, bylo nás 10 nebo 12, mů?e? členy nechat platit třeba 15 euro za průkazku (tu AIRC nedělá)
UTR ti po?le průkazky pro členy... myslím ?e poprvé se platí 250+50 euro, dal?í rok pak jen 250.
Tu sa to trochu zamotáva. Nechápem, prečo by malo 10-12 členov platiť 15 EUR, keď chce po nás dokopy 300, ale budi?.
Samotné preukazy v na?ich končinách asi moc valný zmysel nemajú, či?e by som to osobne nevnímal ako nejaký markantný handicap AIRC, neviem čo vy?
Potřebuje? prezidenta, viceprezidente,pokladníka, ostatní funkce nejsou povinné.
S volbou prezidenta (v?etci vieme koho :wink: ) by problém nebol, no a na tých ostatných funkciach by sme sa tie? určite dohodli.
Pro zahraniční kluby je obyčejně třeba 30 členů, ale pokud jich první rok tolik platících nemá?, mů?e? nechat zapsat tvých přibuzných či přátel.
myslím, ?e vy jich budete mít hodně, vzhledem k va?emu fóru!
Toto sa mne osobne z ich strany nepáči, preto?e nevidím dôvod, prečo by sme do toho mali zaťahovať, ja neviem, napríklad Pigiho brácha a moju Babku, len preto, aby nás bolo papierovo 30. To mi pripadá ako stupídna buzerácia, preto jednoznačne hovorím, ?e ja do ?iadneho byznisu s bielymi koňmi nejdem!!! V tomto smere preferujem znova AIRC, tí aspoň čo ja viem, ?iadne takéto stupídne re?trikcie neprezentovali.
AIRC i UTR jsou oba oficiální, ale UTR je aktivněj?í ve vztahu k fanou?kům.
Chcem vedieť, čo tým myslí KONKRÉTNE.
Inak pre AIRC hovorí asi aj fakt, ?e existujú od r. 1971 a podľa fotogalérií, asi budú uznávaní aj klubom samotným.
Navrhujem v?ak zatiaľ o ničom nerozhodovať, bo som sa rozhodol pri príle?itosti výletu do Ríma nav?tíviť ich sídlo osobne. Ak ma tam niekto prijme (a nepou?ije do Carbonary v rámci pomsty za mailovú odyseu) rád s nimi pokecám a omrknem, ako taký RC funguje v praxi, aby som vám tu potom mohol prípadne v?etko napísať...
Inak Sushi je s nimi v kontakte, tak ho poslúchnite:
Docela byste mi udělali radost, kdybyste se na něco ptali, na co bych se mohl ptát já Smile
Zatiaľ je nás vá?ne málo, ne? aby sa dalo niečo rozbiehať, tak ak vás to zaujíma, vyjadrite sa, nech aspoň vieme na čom sme a či vôbec má zmysel sa o to aj naďalej konkrétne zaujímať.
:wink: