scr napsal:kdyz se najde nekdo lnoletej duveryhodnej a organizace schpnej...bude to OK
smurfik napsal:len enviem, ako mam na tej stranke napisat komentar, lol
scr napsal:dobre tak jedno po druhem
1. web - to je prkotina nechat udelat
Jasně, otázka jedný sekce na tvým současným webu... minimálně zpočátku.
2. udelat si zakladnu lidi - dejme tomu, ale jak jsem zjistil vetsina fandu je ve vekovem prumeru od 16-18 , coz je pak problem co se finanncni situace tyka...pac rodice se brani nejakymu cpani zbytecnejch penez svejm detem i kdyz to deti bavi
Fanou?ků je dost, na věku prd zále?í... V Giallorosse mů?eme pít pivo i limonádu A ty peníze myslí? na příspěvky nějaký? Jaký?
3. poradani akci - zase zavysi na veku lidi..daji se poradat i odpoledne to je jasny
Nedělní zápasy od tří jsou optimální podle mě.
4. vyjezdy na zapasy...da se realizovat cca 3x do roka...zase problem vek lidi...pochybuju ze rodice pusti sve ratolesti v 16 nekam do Italie na fotbal, kdyz porad odesad slysi o nasili na stadionech
To je problém, pro lidi pod 18. Já si brát zodpovědnost samozřejmě za nikoho nemů?u, stejně jako ty... Ale zase, to by byla taková tře?nička...
5. sehnani a vyroba ruznych kravin(saly,odznacky atd - ani tohle neni prdel...a zase prachy atd...mam moznost nechat udelat odznacky a nekde by se dalo splasit i nejaky tisteni na trika atd...ale saly to nevim kde se da udelat
Taky něco navíc, já osobně preferuju chodit ve věcech AS ne? ve věcech fanklubu Jinak udělat placky apod. není problém - kolik náctiletejch kapel si tiskne a dělá kde co..?
6. clenske prizpevky...opet prachy prachy prachy...
viz. 2...
Sushi napsal:scr napsal:dobre tak jedno po druhem
1. web - to je prkotina nechat udelat
Jasně, otázka jedný sekce na tvým současným webu... minimálně zpočátku.
2. udelat si zakladnu lidi - dejme tomu, ale jak jsem zjistil vetsina fandu je ve vekovem prumeru od 16-18 , coz je pak problem co se finanncni situace tyka...pac rodice se brani nejakymu cpani zbytecnejch penez svejm detem i kdyz to deti bavi
Fanou?ků je dost, na věku prd zále?í... V Giallorosse mů?eme pít pivo i limonádu A ty peníze myslí? na příspěvky nějaký? Jaký?
3. poradani akci - zase zavysi na veku lidi..daji se poradat i odpoledne to je jasny
Nedělní zápasy od tří jsou optimální podle mě.
4. vyjezdy na zapasy...da se realizovat cca 3x do roka...zase problem vek lidi...pochybuju ze rodice pusti sve ratolesti v 16 nekam do Italie na fotbal, kdyz porad odesad slysi o nasili na stadionech
To je problém, pro lidi pod 18. Já si brát zodpovědnost samozřejmě za nikoho nemů?u, stejně jako ty... Ale zase, to by byla taková tře?nička...
5. sehnani a vyroba ruznych kravin(saly,odznacky atd - ani tohle neni prdel...a zase prachy atd...mam moznost nechat udelat odznacky a nekde by se dalo splasit i nejaky tisteni na trika atd...ale saly to nevim kde se da udelat
Taky něco navíc, já osobně preferuju chodit ve věcech AS ne? ve věcech fanklubu Jinak udělat placky apod. není problém - kolik náctiletejch kapel si tiskne a dělá kde co..?
6. clenske prizpevky...opet prachy prachy prachy...
viz. 2...
jinak Smurfik: musí? být registrovanej a přihlá?enej...
scr napsal:Tak ty prizpevky jsem myslel prave treba na nejaky spolecny akce...na nejaky darky pro cleny fanklubu..ci treba placeni za autobus kdyby se jelo a nejakej ten match
http://www.cechianerazzurra.com
danko10 napsal:Človek, ktorý vie po taliansky (to ja bohu?iaľ nie som) kontaktuje ofiko domáci fanclub. Oni vedia určite presne čo a ako. Česi dávajú napr. 500 kč ročne, čo podľa mňa nieje taká stra?ná pálka ani pre tých mlad?ích z nás. Časť týchto peňazí putuje priamo Talianom, ktorí tunaj?ím členom posielajú pravidelne darčekové zásielky, poskytujú im zľavy na oficiálne produkty klubu, zabezpečujú vstupenky, skupinovo i individuálne a čo ja viem, čo v?etko e?te.
Taliani majú poslednou dobou dosť tvrdé re?trikcie voči organizovaným skupinám fanú?ikov, nehovoriac o tom, ?e občas ide o hubu u? len preto, ?e by sme sa niekomu nemuseli páčiť.
Ka?dopádne, ak by sa do toho niekto v Čechách pustil, rád by som sa staral aspoň o zále?itosti spojené s nami Slovákmi.
Proste by bolo super, keby sa takéto niečo podarilo... :wink:
jenom ze zvědvosti... jsou nějaký poplatky při převodu peněz, jo? EU=volný pohyb mj.kapitáludanko10 napsal:Ka?dopádne, ak by sa do toho niekto v Čechách pustil, rád by som sa staral aspoň o zále?itosti spojené s nami Slovákmi. Napr. sprostredkovanie prevodov príspevkov do Čiech bez tých nehoráznych poplatkov (ako "pohraničnému" mi nerobí problém nav?tíviť českú po?tu) atd.
klida napsal:jenom ze zvědvosti... jsou nějaký poplatky při převodu peněz, jo? EU=volný pohyb mj.kapitáludanko10 napsal:Ka?dopádne, ak by sa do toho niekto v Čechách pustil, rád by som sa staral aspoň o zále?itosti spojené s nami Slovákmi. Napr. sprostredkovanie prevodov príspevkov do Čiech bez tých nehoráznych poplatkov (ako "pohraničnému" mi nerobí problém nav?tíviť českú po?tu) atd.
http://www.associazioneitalianaromaclub.it/index.php
http://www.utronlus.it/
http://www.associazioneitalianaromaclub.it/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=8