Fan klub

To je 5. :roll: Chtělo by to třeba 15 pro začátek... :?

A nezdá se mi, ?e bychom se tu pořád bavili v pěti, ať u? tady nebo na webu...

Sushi napsal:
To je 5. :roll: Chtělo by to třeba 15 pro začátek... :?

A nezdá se mi, ?e bychom se tu pořád bavili v pěti, ať u? tady nebo na webu...

viz muj posledni post..

nebudu ze sebe delat trotla at uz v giallorosse ci jinde,,navic si myslim, ze Budy by na seznam asi nechtel, prece jen neni giallorosso..spis maxik by zapadl

Uvidíme, jak se to hne, a? začne zas fotbal. Nedivím se, ?e sem nidko kromě "stálic" nechodí, kdy? se hraje jen ta reprezentační čutaná.

to platí i pro web.

Sushi napsal:
Uvidíme, jak se to hne, a? začne zas fotbal. Nedivím se, ?e sem nidko kromě "stálic" nechodí, kdy? se hraje jen ta reprezentační čutaná.

to platí i pro web.

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=MUJjwN4LLXo

:wink:

Nedávno jsem psal...

Pro: Sushi, danko10, Pique, scr, smurfik, cambulak, Pigi10 (+Klárinet mi to říkala osobně) (+SUSIsr a Gon138, hádám...)

Asi pro?: Richie, klida

na nikoho proti jsem nenarazil, ale mnoho lidí se nevyjadřuje, tak?e je to asi nenadchlo

na webu nějaký to "jo" řekli: abbadon, sportovec, 555dawer555, indastreet, giallorossi, tottias22, giaco, messi1, -totti-, psychr
(to je spí? jen tak pro info, kdo aspoň něco řekl)

Tak?e...

1)Sushi
2)SUSIsr
3)smurfik
4)Pigi
5)danko
6)Pique
7)scr
8)cambulak
9)Klárinet

souhlasí?

furt málo...

poznámka: teoreticky tedy.. by se pak dělal seznam členů (jméno, příjmení, adresa, podpis) - udělal by se tedy nějaký sraz, to by byla legranda :)

Sushi napsal:
Nedávno jsem psal...

Pro: Sushi, danko10, Pique, scr, smurfik, cambulak, Pigi10 (+Klárinet mi to říkala osobně) (+SUSIsr a Gon138, hádám...)

Asi pro?: Richie, klida

na nikoho proti jsem nenarazil, ale mnoho lidí se nevyjadřuje, tak?e je to asi nenadchlo

na webu nějaký to "jo" řekli: abbadon, sportovec, 555dawer555, indastreet, giallorossi, tottias22, giaco, messi1, -totti-, psychr
(to je spí? jen tak pro info, kdo aspoň něco řekl)

Tak?e...

1)Sushi
2)SUSIsr
3)smurfik
4)Pigi
5)danko
6)Pique
7)scr
8)cambulak
9)Klárinet

souhlasí?

furt málo...

poznámka: teoreticky tedy.. by se pak dělal seznam členů (jméno, příjmení, adresa, podpis) - udělal by se tedy nějaký sraz, to by byla legranda :)

ty si necetl moje prispevky? 8)

Čti a uvidí? :) Asi nic moc, teoreticky by se teď mělo něco dělat, ale vět?ina lidí se nemá ani k tomu něco napsat, nato? napsat něco jako souhlas nebo tak. Řekl bych, ?e by mohl něčím hnout sraz při derby... by mohl

Jo? Jsme se překouk asi, ?up tam s tebou :wink: Měj na vědomí, ?e s tebou počítáme :)

1)Sushi
2)SUSIsr
3)smurfik
4)Pigi
5)danko
6)Pique
7)scr
8)cambulak
9)Klárinet
10)rozy-acs

(+ kluci z "Roma Fans Praha"?
+ Honza z Giallorossy (majitel)?
-> k ře?ení osobně, ne tady..)

Sushi napsal:
Psal mi Gianfranco, jak to s námi vypadá.

Jak, no?
1)Sushi
2)SUSIsr
3)smurfik
4)Pigi
5)danko
6)Pique
7)scr
8)cambulak
9)Klárinet
10)rozy-acs

(+ kluci z "Roma Fans Praha"?
+ Honza z Giallorossy (majitel)?
-> k ře?ení osobně, ne tady..)

Asi tak no... :roll:

Kdo jdete na sraz (i ostatní..), zkuste se mrknout sem a tro?ku popřemý?let... Myslím, ?e pokud se to nedomluví na srazu, nedomluví se to asi nikdy, tak?e by mě docela zajímalo, jak na tom jsme.