Vedení - Friedkin Group

To je zas klasicka rimovina. Petrachi ma platny kontrakt v Turine, ale zhana trenera pre AS.

Ak je to pravda, tak sa tesim na reakciu zvazu. *omg*

Franče nejspíš definitivně končí. Technický ředitel vedle Petrachiho by mohla být fajn věc, ale nesměl by u toho být Baldini. Což při Jimově vedení samozřejmě bude. Viz podpis Fonsecy v Londýně. Bez Frančeho.

Francesco Totti by v pondělí měl vystoupit na tiskové konferenci a oznámit odchod z AS Řím. Někdejší vynikající útočník se po ukončení aktivní kariéry ujal funkce ve vedení a na jaře už neměl velký vliv na další chod Giallorossi, s čímž není spokojen.

Náš tým tímto ztratí duši, sám jsem z toho na dně - blíží se nejtěžší období mýho fandění AS za necelých 20 let...

Pokud Totti říká pravdu - a není důvod mu nevěřit - všechno, co jsme si mysleli, je pravda. Ten americkej kus diletantskýho pamrda, kterej nemá páru o tom, jak to vůbec funguje, do Říma páchne jednou za rok a všechno řídí Baldini a jeho nohsledi, musí okamžitě do prdele. Panenko skákává, to je bullshit.

Ta ustřelená hlava není úplně unreal, jak to tak pozoruju.

HugoBoss27 napsal:
Jediné naše světýlko je Fonseca

Obávám se, že ani on. Jediné naše světýlko je prodej, odchod Amíků s Baldinim do nejvzdálenější prdele světa a konečně to začít dělat na úrovni. A ano, klidně s Fonsecou, o tom se nepřu.

Sushi napsal:
zemětřesení

spomenul som si dnes na blby sen z pred par rokov, v ktorom pocas zapasu Rima udrel do ihriska pri burke blesk a trafil De Rossiho, ktory na mieste zomrel...

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
HugoBoss27 napsal:
Jediné naše světýlko je Fonseca

Obávám se, že ani on. Jediné naše světýlko je prodej, odchod Amíků s Baldinim do nejvzdálenější prdele světa a konečně to začít dělat na úrovni. A ano, klidně s Fonsecou, o tom se nepřu.

Přesně!

Agostino napsal:
Sushi napsal:
zemětřesení

spomenul som si dnes na blby sen z pred par rokov, v ktorom pocas zapasu Rima udrel do ihriska pri burke blesk a trafil De Rossiho, ktory na mieste zomrel...

Ta ty už nepi. :mrgreen:

Každopádne, vážna téma, to komu budeme fandiť ďalší rok?

já fandim tomu, abychom příští rok vyhráli scudetto, EL a pohár
pokud nenastane pohyb tímhle směrem, doufám, že amíci brzy půjdou
za mě jsme na dně, jsem zklamanej, protože jsem tomu celýmu věřil a nikdy bych nečekal, jak hluboko můžeme spadnout
naproti tomu ale pořád doufám, že se stane nějakej zázrak a od keců se přejde k činům a k výsledkům
pokud jo, tak si pallotta zaslouží omluvu a podporu
ale víte jak, spíš tomu moc nevěřim

Vidim to zase nekde uprostred, mezi obema stranami. Silne pochybuju, ze majitele a prezidenti klubu jako PSG, Man City nebo Mencak jsou v nejakym vetsim kontaktu s tymem, dnes jsou majitele velkoklubu vetsinou financni skupiny z 3. sveta, ktery se timto zpusobem zviditelnuji v civilizovanym svete, prukopnikem byl Abramovic, kterymu to vyslo a z ruskyho privatizacniho pirata balancujiciho jednou nohou v base se stala svetova celebrita.

Proto jsem uvital, ze tym vlastni Amici, kteri tomu chteji dat punc a rad uzavrenych americkych profesionalnich sportovnich lig, ktery povazuju za nejlepsi na svete. Vydelaji si na sebe a jsou tam platovy stropy, takze zalezi na draftovani a vyhrat muze defakto kazdej, fotbal je oproti tomu ciste o penezich a vyhrava ten, kdo do toho napumpuje nejvic penez, nejsilnejsi tymy jsou chraneny silnou lobby a tymy druhe garnitury jako jsme my jsou brzdeny Uefou diky FFP.

Fotbalovej trh opravdu neni fer a neni to neco, co by Amici mohli na dalku ukocirovat, postavit stadion v Rime bez koupeny/vylobbovany silny politicky podpory nejde a tak se klasicky korporatne deleguji pravomoce na zaklade skoro 10-ti lete frustrace z absence vysledku a ceka se na zazrak. Proto by asi prospelo, kdyby nas koupil bud nejakej zbyvajici italskej fanboy, kterej do toho bude chtit investovat, idealne ADL, jeho Napoli nas v hierarchii tymu uz preskocila a bere nam hrace, coz se naposledy delo za Maradony, ale to je asi utopie. Oba tymy z Milana ted vlastni nejaky asijsky financni skupiny a rozhodne se neda rict, ze by to neco prineslo, velke investice nejsou mozne kvuli FFP a probihaji tam podobne turbulentni zmeny. Oproti tomu Juve je dlouha leta defakto polostatni tym, vlastni ho polostatni Fiat a maji tak zarucenou stabilitu a penize, maji stadion a pokud se nestane neco necekanyho, tak budou tituly vyhravat v rade dalsich x let, podle me jsou aktualne nesesaditelni.

Nejhorsi na tom je, ze kdybychom meli par zapasu stesti a nevypadli s Portem a neztratili body s Cagliari a jeste jednemi sraci, tak se tohle vubec nedeje, ta hranice mezi uspechem a neuspechem je tenka a my ted hlavne potrebujeme, aby se udalo co nejmin zmen v kadru, protoze tym ma potencial, ale uvidentne se schyluje k dalsimu velkemu vyprodeji. Taky jsem z toho uz apatickej, snad poprvy za vic jak 10 let, ale hur asi uz spadnout nemuzeme, tak uvidime co prinese dalsi sezona.

Byl jsem teď pár dní v Itálii a tam je ten Tottiho odchod z klubu od pondělí téma číslo jedna, ve všech zprávách snad na všech rádiových stanicích se to řešilo. Já tomu sice hovno rozumím ale i tak

Já jsem nikdy nebyl zastáncem toho, aby hráči, co od 16 let hrajou jen fotbal vykonávali podobný funkce, viz. třeba Rosa ve Spartě. Já chápu že má Totti hodně zkušeností a asi by měl k tomu co říct, ale přece jenom je zrovna on ten pravý co by měl rozhodovat o těch nejdůležitějších věcech v klubu?

Tím se nechci Palloty a spol. nějak zastávat, podle mě jsou to nekompetentní hovada, kterým o fotbal moc nejde. Přesto jsem rád že Totti řekl, jak to je, že si nebral servitky, protože jestli na to má někdo právo, tak je to on.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk