Sushi napsal:Pique napsal:Díky Sushimu za zprávu 8)
Já asi ne pardi. Mám to napěchovaný teď. Tak snad brzo ale![]()
neni zač.. stejně jsem ti psal, jen protože se ti líbil Lokál![]()
![]()
tak příště![]()
to je pěknej hnus tohle

Sushi napsal:Pique napsal:Díky Sushimu za zprávu 8)
Já asi ne pardi. Mám to napěchovaný teď. Tak snad brzo ale![]()
neni zač.. stejně jsem ti psal, jen protože se ti líbil Lokál![]()
![]()
tak příště![]()
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Děkuju Sushimu za připomenutí s využitím narozeninového přání. Byl jsem teď hodně out, terénka a taky pár dní mimo republiku. Kotník pořád není úplně OK a v pondělí 21.5. mám zkoušku, nedávačku bohužel a když už bych do Prahy jel, tak to není jen sraz s váma, ale i návštěva dalších přátel, případně sobotní koncert Epicy, na který mě kamarád zval. Bohužel ale už asi chápete, že se to sešlo náladou, zdravím i povinnostma tak, že to prostě musím pustit, zavřít se kutlochu a v klidu se učit. Navzdory tomu, že už mě sere, že je to asi pátej sraz, ze kterých já sem byl na jednom. A kvůli tý návštěvě Říma jsem přišel aj o ten zkurvenej mač v Blavě s vama. Ale slibuju, že na podzim se tu objevim s nějakým organizací srazu, kdy pudem sledovat něco do GialloRossy, pěkně aj se zápasem AS, pod novým koučem a prostě večerem se vším všady. A tohle si zapamatujte. Třeba už koncem září a všichni pěkně v dresech. :Ok:
dal bych pul 10...pokud ma bejt hezky...v 9 vylezem z letny..Sushi napsal:good idea. na kolik ten Lokál, na 9? půl 10?
to neni.Sushi napsal:má bejt 18 stupňů přes den, večer (v 8h) nějakejch 11... to není moc.
ja ne.Sushi napsal:tak takhle... když někdo napíše, že v 18° přes den a 11° večer chce jít ven, tak půjdem ven a dám rezervačku do hospody na půl 9. Jestli ne, zavolám tam dneska a zkusím zamluvit něco na šestou třeba. je to v dlouhý vedle roxy. otázky?
otázka moje: klido, 90210, bones, chcete někdo donést nějaký římský časáky (jak jsem minule dával klidovi s dankem) s plakátama třeba, nebo vám je to putna a nezajímá vás to? já zas nějaký nedávno dostal a nevim, co s tim...