bracha blil v 21:28.danko10 napsal:pekne pekne... celkom je mi luto, ze som sa na vas vykvakol, ale povinnosti fakt nepustili... az na to, ze som v piatok po skuske skoncil s bandou perverznyych morgosov na chate niekde v kambodzi a to, ze este zijem som zistil az dnes v praci. :aaaa:
asi prvy a dufam, ze aj posledny krat sa mi podarilo prepit sa do triezva. :|
Sushi napsal:fórum hezkejch lidi nejsme, tak snad jsme aspoň sympatický...
Sushi napsal:my asi spíš ne, na srazy nás chodí furt míň a bones tu snad ještě od tý doby nebyl, chudák![]()
Sushi napsal:tak to je dobře, jsem se bál, že jsme tě buď znechutili nebo zabili.. mám to trošku rozmazaný, ke konci![]()
Bones napsal:Sushi napsal:tak to je dobře, jsem se bál, že jsme tě buď znechutili nebo zabili.. mám to trošku rozmazaný, ke konci![]()
Trocha fórků mě nemůže znechutitJít jsem musel, páč jsem se fakt necítil moc fit, ty sis tou dobou patrně povídal se záchodovou mísou (časově by to sedělo, i ses ze záchodu dlouho nevracel), tak jsem ti pak už ani neřekl čau, abych stihnul ještě tramvaj.
FERO napsal:prijemny dobry vecer sa praje, dnes som sa po dlhom spehovani a necinnom pozorovani vasich diskusii na tomto fore rozhodol pridat sa medzi vas , uz som tu kedysi daaavno bol, ale ako cas plynul, tak som zabudol heslo ....takze len, aby ste vedeli, ze je tu o jedneho cloveka viac
:RRRoma: :RRRoma: :RRRoma: