vas tady je ...:)

Sushi napsal:
až dostaneš někdy BAN, ne že tu budeš špehovat přes ten druhej :lol: ;)

už jsme dlooooouho žádnej nedali, by se tady měl objevit SUSIsr a rozdmýchat nějaký národnostní půtky

:skod: :skod: :skod:

"vaše nicotná historie, kde jste se akorát připojili k první republice, pak hajlovali a potom co jsme vám udělali infrastrukturu, jste se oddělili, je vypovídající."

klida napsal:
Sushi napsal:
až dostaneš někdy BAN, ne že tu budeš špehovat přes ten druhej :lol: ;)

už jsme dlooooouho žádnej nedali, by se tady měl objevit SUSIsr a rozdmýchat nějaký národnostní půtky

:skod: :skod: :skod:

"vaše nicotná historie, kde jste se akorát připojili k první republice, pak hajlovali a potom co jsme vám udělali infrastrukturu, jste se oddělili, je vypovídající."

budem sa snazit vystupovat tu ako taliansky student momentalne zijuci na slovensku i ked do poslednej chvile to vyzeralo, ze sa usadim v ceskej republike :p

ešte že český susedia maju medzeri v historii , inak by som sa bol ochotný zato aj nasrať .....

Možno by som prišiel , ked Vás bude dosť , t.j tie stálice ako bratia sushiovci , klida , danko , brendan a ostatný .....

EDIT : I ked stále existuje malá nádej , že budem akurát vtedy v Ríme !!!

Ve středu dopoledne budu lítat v centru poblíž Celetný. Přítelkyně dělá poslední zkoušku na UK a já se tam sám budu asi nudit, tak kdybyste se někdo nudil jako já v tu dobu, můžeme se nudit společně.

boužel, učim se a mám totálně pojebanej noc-den režim... a nemám vlastně ani čas

fuck it :mrgreen: