vas tady je ...:)

Dnes na turnaji co hraju univerzity, taky maly futbalik, tzv. unihry bol jeden chlapik s rimskym dresom, ale nemal sa velmi do reci. Tak len pisem, ci tu nahodou nechodi.

Všimol si už niekto, že ked je Klida oholený vypadajú s Dankom jak siamské dvojičky ? :mrgreen:

potkal jsem nedávno klidova metalovýho bráchu-dvojče

málem jsem se počůral na místě, zážitek jak kráva

supr supr

:smrtka:

borec řikal: "jsem byl v devětadevadesátym na koncertě v sedmičce a zpěvák při třináctý písničce dvakrát opakoval refrén"

klida napsal:
supr supr

:smrtka:

borec řikal: "jsem byl v devětadevadesátym na koncertě v sedmičce a zpěvák při třináctý písničce dvakrát opakoval refrén"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAH :lol:

Nezajdeme se spolecne nekdy mrknout na Rim nekam do sportbaru? Dari se, vypada to nadejne a nebude to tak depresivni jako minule.

nápad je to samozřejmě dobrej
akorát nevim kdy, mám teď trošku napilno v mimofotbalovým životě (voser jak cyp)
ale feel free, otevřete někdo topik a třeba z toho něco vyleze

Carlo napsal:
Vám tam neplatí ISIC na cestovanie vlakom, čo ? :?

Jeste ses mohl zeptat, jestli "tam u vas" existuje ISIC... :roll:

¨Netusim, vygoogli si to, ja vlakem nejezdim, ale nevim proc by nemel platit.

90210 napsal:
Carlo napsal:

Lebo som o tom počul, že to v CR neplatí .... teda alebo aspon ISIC pre slovákov platí nma Slovensku či čo ....

Carlo napsal:
90210 napsal:
Carlo napsal:

Lebo som o tom počul, že to v CR neplatí .... teda alebo aspon ISIC pre slovákov platí nma Slovensku či čo ....

ISIC je prece mezinarodne akceptovana studentska ID karta, viz. zkratka. Je jedno, jestli jsi ze Slovenska nebo Slovinska, platnej by mel bejt stejne ve vsech zemich, kde se vydava, takze podle me plati. Mezitim co si pisem tyto prispevky jsi uz mohl mit vygooglovanou nejakou relevantnejsi odpoved. :Ok:

Ani u tech soukromych dopravcu? Regiojet, Leo Express? Minimalne Jancura z Blavy do Phy jezdi, prinejmensim busy.

si sedni na bus nějakýho svk student agency nebo něco, neřikej mi že ot tam nemáte

já jsem pro, ale neorganizuju to, nemám na to nervy a hlavně čas :mrgreen: ale pokud se toho někdo ujme, oběhne pár hospod a udělá rezervačku - why not! :Ok:

TOPlist