vas tady je ...:)

Skeci, musim Ta sklamat. Nie som. :mrgreen:

Preco tato asociacia?

Toto som ja:
Code:
http://www.facebook.com/dani.mikulas?ref=tn_tnmn
Ked chces, mozes si ma pridat medzi priatelov. Budem Ti vdacny, pretoze si budem pripadat oblubeny. :mrgreen:

Nie, ale jeden z adminov by sa podla urcitych indicii asi nechal ukecat na nejake tie Hradcany.. :wink:

danko10 napsal:
Nie, ale jeden z adminov by sa podla urcitych indicii asi nechal ukecat na nejake tie Hradcany.. :wink:

podle mě si tam klida zajde klidně sám

Tak tos me zklamal. Hradčany mam v malíčku taky, i když jsem tam nedávno bloudil, pač sem měl spoustu času a z Holešek jsem šel pěšky přes Letnou, Chodkovi sady, Malostranský nám. až na obch.centrum Smíchov. Mohl bych TI ukázat vela míst.

BTW: Sushi, jak Ti to dopadlo s přítelkyní první den u vás? 8)

no, když koukneš do topiku Offtopik, uvidíš... :lol:

joo, dobře, holka se toho zhostila s odvahou a líbilo se :mrgreen: a přežral jsem se dortama, vole harlekýn to je hrozný peklo, měl jsem jich několik, mňam

Maritazzi: Pocházíš z Chomutova viď? Nechodils tam na střední na nějakou průmyslovku či elektrotechniku nebo něco takového?

klida napsal:
Sushi napsal:
až dostaneš někdy BAN, ne že tu budeš špehovat přes ten druhej :lol: ;)

už jsme dlooooouho žádnej nedali, by se tady měl objevit SUSIsr a rozdmýchat nějaký národnostní půtky

:skod: :skod: :skod:

"vaše nicotná historie, kde jste se akorát připojili k první republice, pak hajlovali a potom co jsme vám udělali infrastrukturu, jste se oddělili, je vypovídající."
hehhehe
ja vas sleduju neustale

Maritazzi: Mě napadlo, jestli neznáš Lukáše Haraga. Taky to je blázen do fotbalu, odstěhoval se kdysis do Hluban u Podbořan. Pak chodil na průmku do Chomutova, pokud vim, a taky jezdíval na Letnou na fotbal apod. Tak jestli ho náhodou neznáš.