vas tady je ...:)

ok.

uvidíme ještě jestli mají něco proti bones/richie. nějak se jim sem nechce :mrgreen: ale jestli se nepletu, richie má v praze nějaký kamarády, u kterých by mohl spát a neřešit vlaky atp. a tak a bones je snad přímo z prahy, tak by to nemusel být taky problém, taková malá změna...

jen se jim sem kurva nechce :lol:

Bones mi soukr. zprávou potvrdil, že pátek je ok, stejně jako sobota (jen je nachcípanej a neví, jestli přijde, ale zatím spíš jo)

takže chybí něco od Richieho a můžeme definitivně dát pátek, na ten zatím jsme:

já, susisr, klida, 90210, max, bones a možná někdo typu vosy, kterýho už někteří znáte...

a richie?..

otázka: co chcete dělat? ven/dovnitř? dám rezervačku do lokálu? na kolik?

takže tímto potvrzujeme pátek....

ve škole končim někdy po obědě a pak budu dobrej
když bude počasí, tak bychom asi mohli začít někde ve venku

Děkuju Sushimu za připomenutí s využitím narozeninového přání. Byl jsem teď hodně out, terénka a taky pár dní mimo republiku. Kotník pořád není úplně OK a v pondělí 21.5. mám zkoušku, nedávačku bohužel a když už bych do Prahy jel, tak to není jen sraz s váma, ale i návštěva dalších přátel, případně sobotní koncert Epicy, na který mě kamarád zval. Bohužel ale už asi chápete, že se to sešlo náladou, zdravím i povinnostma tak, že to prostě musím pustit, zavřít se kutlochu a v klidu se učit. Navzdory tomu, že už mě sere, že je to asi pátej sraz, ze kterých já sem byl na jednom. A kvůli tý návštěvě Říma jsem přišel aj o ten zkurvenej mač v Blavě s vama. Ale slibuju, že na podzim se tu objevim s nějakým organizací srazu, kdy pudem sledovat něco do GialloRossy, pěkně aj se zápasem AS, pod novým koučem a prostě večerem se vším všady. A tohle si zapamatujte. Třeba už koncem září a všichni pěkně v dresech. :Ok:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Děkuju Sushimu za připomenutí s využitím narozeninového přání. Byl jsem teď hodně out, terénka a taky pár dní mimo republiku. Kotník pořád není úplně OK a v pondělí 21.5. mám zkoušku, nedávačku bohužel a když už bych do Prahy jel, tak to není jen sraz s váma, ale i návštěva dalších přátel, případně sobotní koncert Epicy, na který mě kamarád zval. Bohužel ale už asi chápete, že se to sešlo náladou, zdravím i povinnostma tak, že to prostě musím pustit, zavřít se kutlochu a v klidu se učit. Navzdory tomu, že už mě sere, že je to asi pátej sraz, ze kterých já sem byl na jednom. A kvůli tý návštěvě Říma jsem přišel aj o ten zkurvenej mač v Blavě s vama. Ale slibuju, že na podzim se tu objevim s nějakým organizací srazu, kdy pudem sledovat něco do GialloRossy, pěkně aj se zápasem AS, pod novým koučem a prostě večerem se vším všady. A tohle si zapamatujte. Třeba už koncem září a všichni pěkně v dresech. :Ok:

:lol: Ok :Ok: Beru...

No a my ostatní tedy pátek.

klida, SUSIsr, Max, Bones, 90210, Sushi + možná někdo

souhlasíte s tím, že se sejdem odpoledne třeba na letenských zahrádkách (předběžně, pokud bude počasí), případně někde podobně a tak třeba na 9 půjdem do Lokálu? Nebo jinam? Mám dát rezervačku? Já bych šel tam, ale bude plno, takže rezervačka nutná.

Co před Lokálem (nebo jinoi knajpou) není zas tak důležitý

Pokud jste si neměnili čísla, pořád mám number na klidu a 90210, brácha a maxe samozřejmě taky, takže mi chybí Bones - napiš mi prosím číslo, kdybychom se nemohli najít.
Moje je 724 162 420

tak takhle... když někdo napíše, že v 18° přes den a 11° večer chce jít ven, tak půjdem ven a dám rezervačku do hospody na půl 9. Jestli ne, zavolám tam dneska a zkusím zamluvit něco na šestou třeba. je to v dlouhý vedle roxy. otázky?

otázka moje: klido, 90210, bones, chcete někdo donést nějaký římský časáky (jak jsem minule dával klidovi s dankem) s plakátama třeba, nebo vám je to putna a nezajímá vás to? já zas nějaký nedávno dostal a nevim, co s tim...

Sushi napsal:
tak takhle... když někdo napíše, že v 18° přes den a 11° večer chce jít ven, tak půjdem ven a dám rezervačku do hospody na půl 9. Jestli ne, zavolám tam dneska a zkusím zamluvit něco na šestou třeba. je to v dlouhý vedle roxy. otázky?

otázka moje: klido, 90210, bones, chcete někdo donést nějaký římský časáky (jak jsem minule dával klidovi s dankem) s plakátama třeba, nebo vám je to putna a nezajímá vás to? já zas nějaký nedávno dostal a nevim, co s tim...
ja ne.

4sushi - Ale jo, klidne ty casaky vem. Jinak se klidne muzem sejit predtim na Letny a pak se presunout do hospy, fakt se podridim, nemam zadny specialni naroky na teplotu, rosny bod a nekurackou sekci v hospe.

4richie - Covece ty nejdriv budes muset dostudovat, abys sem na ten sraz dojel.:0)

ok. takže to vypadá, že dám normálně na 8 rezervačku v Lokále a v pátek si napíšem, jestli ještě vyrazíme na Letnou nebo půjdeme rovnou tam a zkusíme to těch 8 urvat nějakej stůl (obyčejně to tak bývá, rezervačky od 7-9 a do tý doby jde něco najít)