vas tady je ...:)

Dost ma desí predstava niak o 4te ráno nastupovať v Prahe na vlak smer Bratislava , kedze som "orientačný" analfabet a moj najvacsi uspech je , ze viem jak sa dostanem na Pasienky ....

Carlo napsal:
Dost ma desí predstava niak o 4te ráno nastupovať v Prahe na vlak smer Bratislava , kedze som "orientačný" analfabet a moj najvacsi uspech je , ze viem jak sa dostanem na Pasienky ....

To je ten najmensi problem ale... sak ti to pise na tabuli , na nastupisti a este aj na vlaku, aj revizor to ma nacele napisane

Slovaci

Stale plati moznost pricestovat v predvecer odjazdu ku nam, odkial ide autobus priamo do Praglu aj naspat. Na vlak z Blavy do Noveho Mesta nad Vahom zvladne nastupit aj Tony, je to totiz ten isty, ktorym cestuje na vychod :skod: . Tam by som vas vyzdvihol, dali by sme par piv a povedzme nejake male grilovanie u nas na zahrade, prespalo by sa a rano o 9 00 hura na bus. O 14 00 sme v Prahe, kde sa nas dobrosrdecne ujme Klida a prevedie nas nastrahami metra az na miesto zrazu. Chrapat nas snad necha SUSIsr na rohozi u seba na balkone. Druhy den ide bus o 10 30 naspat, ktory ide aj cez stanicu v Novom Meste, cize ak by sa vam nejak paroval z vlakmi, mozete vystupit priamo tam. A keby ste mali dlho cakat, vystupite u nas a ja vas potom do mesta hodim.

Je to easy, ked to zvladam aj ja kua. :mrgreen:

Pigi10 napsal:
Co se bude dít? Kam se půjde? Nechce se mi to číst... Pokud bude chuť a čas tak bych možná i dorazil :danko:

19.5. sraz Praha, dojed. :Ok:

BTW minule z ty Blavy jsem byl Pendolinem v Praze asi za 3 hodiny, to je hodne rychlej spoj.

90210 napsal:
Pigi10 napsal:
Co se bude dít? Kam se půjde? Nechce se mi to číst... Pokud bude chuť a čas tak bych možná i dorazil :danko:

19.5. sraz Praha, dojed. :Ok:

BTW minule z ty Blavy jsem byl Pendolinem v Praze asi za 3 hodiny, to je hodne rychlej spoj.

Zkusím na tom zapracovat, zkoušky mám stejně hozené až na konec května, takže by čas mohl být...akorát teď přesně nevím jak to mám s brigádou, mrknu se a nějak dám vědět.

danko10 napsal:
Slovaci

Stale plati moznost pricestovat v predvecer odjazdu ku nam, odkial ide autobus priamo do Praglu aj naspat. Na vlak z Blavy do Noveho Mesta nad Vahom zvladne nastupit aj Tony, je to totiz ten isty, ktorym cestuje na vychod :skod: . Tam by som vas vyzdvihol, dali by sme par piv a povedzme nejake male grilovanie u nas na zahrade, prespalo by sa a rano o 9 00 hura na bus. O 14 00 sme v Prahe, kde sa nas dobrosrdecne ujme Klida a prevedie nas nastrahami metra az na miesto zrazu. Chrapat nas snad necha SUSIsr na rohozi u seba na balkone. Druhy den ide bus o 10 30 naspat, ktory ide aj cez stanicu v Novom Meste, cize ak by sa vam nejak paroval z vlakmi, mozete vystupit priamo tam. A keby ste mali dlho cakat, vystupite u nas a ja vas potom do mesta hodim.

Je to easy, ked to zvladam aj ja kua. :mrgreen:

Dankoslav pocuvaj, ale teraz ako tak na to pozeram, naco mi ist do Noveho mesta, ak mi ide priamo spoj z blavy? A rovnako to, autobus? Kazdopadne to budem riesit neskor, asi tak 2-3 dni pred, ak to nebude uz potom mozne tak nic, ale ak ano, tak to bude riesit az potom, pretoze neviem ako budem stat so skuskami zapoctami a chujovinami dalsimi okolo toho.

když mi sushi přestane říkat, že jsem píča, tak se někde ukážu

to 19. by asi se skřípením zubů šlo, pokud si teda slováci nemuseli před dvěma měsícema koupit letenky, aby se sem dostali zpoza Dunaja

no podle mě jo, nakonec tam teda bylo

sobota 19. května
sushi
susisr
90210
danko
bones
Richie
+klida
+možná max, štůsa (gon138) či vosa

ale potvrdit to asi musí hlavně slováci a moraváci, pro mě není problém někam pak dojet :lol:

zajdem teda prostě na pivko na letnou na zahrádky nebo na vyšehrad na hradby a pak se uvidí?

btw co takovej pique, umřel?