vas tady je ...:)

Hh, nemusíme tam, pokud nebude většina pro. Neměl by to být fesťák typického duchu, spíš pivní slavnosti, levný pivko sta různých druhů apod. Ještě sem třeba hodím info od toho kamaráda, co to tak vychvaloval. Jináč já jsem jinak taky pro menší akcičky, ale tohle mě láká. Ale fotbálek (dovolí-li kotník), Letná, GialloRossa, beru taky.

v praze je blaze, ale draze. říká se... já ti teda nevim richie, jak je na tom brno... ale pro mě pivko za 45 korun neni uplně levný. chodim do lokálu na podle mě nejlepší pivko v praze a stojí pod 40, nevim kolik, ale pod 40. a říkám si vždycky "drahý, ale za ty prachy stojí". litr piva za dva tolary, jak hlásá web tý akce, by mohly tak po pátym tolaru způsobit, že chudák za barem dostane tolarem do hlavy jak frisk... :mrgreen:

Tak to mě nenapadlo, ale máš skutečně pravdu. V Brně se pije cca za 22-30 Kč za desítky a jedenáctky, dvanáctka do 35 Kč. Přerov je ještě levnější. To asi ten kamarád už je zhejčkanej pražským životem a slušným platem. 45Kč za škopek (půllitr) teda odmítám i já, resp. jsem to pochopil, že se to bude točit do tuplákových litrových skel, takže tuplák za dva tolary - 90 Kč. Mrdat.

Mám nový časopisy La Roma, s plakátama, že... kdo přijde, dostane suvenýr :mrgreen:

mám nějaký starý ještě někde, v těch nevím, co je, v těch nových jsou k dispozici plakáty lamely, stekelenburga, DDR, pak bohužel v jednom je primavera a v jednom koláž DDR, kterou si ale já nechám :mrgreen:

nějaký preference? :mrgreen:

Chlapci, tak nakoniec som na 18.5. objednany k lekarovi a nejde to zmenit. Cize v danom termine sa zial nezucastnim. :zed:

Neprehodime to na termin o tyden driv, tj. na patek 4. kvetna? Nebo proste nekdy ten vikend, spojit to treba se sledovanim zapasu?

Když to nebude víkend 12.-13.5., tak je mi přesun ať už na týden "po" (tedy 25.5.) nebo 2 před (4.5.) v tuhle chvíli ještě jedno, ale ať se vyjádří i další, co byli pro 18.5.

Ok, tak si zahlasujme nebo prostě... uveďte kdy můžete (a můžete pak ještě dopsat, co preferujete)

pátek 4.května
sushi
bones
90210

sobota 5. května
sushi

pátek 11. května
sushi

sobota 12. května
sushi

pátek 18. května
bones
sushi
susisr
90210
richie

sobota 19. května
sushi

pátek 25. května
sushi
bones

sobota 26. května
sushi

je to trošku komplikovaný, napište třeba "je mi to jedno, přijdu kdykoliv", když vám to je jedno a já to tam doplním... a pak uvidíme

jinak je mi fuk, kdy přesně, nemám preference... už zas nepamatuju, kdy se hraje, ale toho čtvrtýho už je za chvilku, na dřív bych to asi nedával, nestihnem se domluvit...

Sushi napsal:
Ok, tak si zahlasujme nebo prostě... uveďte kdy můžete (a můžete pak ještě dopsat, co preferujete)

pátek 4.května
sushi
bones
90210
sem v berline a sushi taky

sobota 5. května
sushi
sem v berline a sushi taky

pátek 11. května
sushi
susisr

sobota 12. května
sushi

pátek 18. května
bones
sushi
susisr
90210
richie

sobota 19. května
sushi
susisr
pátek 25. května
sushi
bones
susisr tak na 50%
sobota 26. května
sushi

je to trošku komplikovaný, napište třeba "je mi to jedno, přijdu kdykoliv", když vám to je jedno a já to tam doplním... a pak uvidíme

jinak je mi fuk, kdy přesně, nemám preference... už zas nepamatuju, kdy se hraje, ale toho čtvrtýho už je za chvilku, na dřív bych to asi nedával, nestihnem se domluvit...

já jedu do berlína?

pátek 4.května
bones
90210

sobota 5. května

pátek 11. května
sushi
susisr

sobota 12. května
sushi

pátek 18. května
bones
sushi
susisr
90210
richie

sobota 19. května
sushi
susisr

pátek 25. května
sushi
bones
susisr tak na 50%

sobota 26. května
sushi

nechápu tu závorku, ale danko by měl jít, ještě nevynechal snad ani jeden větší sraz, a to bydlí za uzbekistánem

Sushi napsal:
nechápu tu závorku, ale danko by měl jít, ještě nevynechal snad ani jeden větší sraz, a to bydlí za uzbekistánem
Code:
http://www.csfd.cz/film/22267-bez-dcerky-neodejdu/