Tony napsal:A kde ste sa to dohodli? Praha?
yes, pak se uvidí co a jak (osobně bych to viděl, pokud by bylo hezky, na pivko na vyšehradě na hradbách, trošku té kultury pro danka, že

sushi
bones
90210
danko
Tony napsal:A kde ste sa to dohodli? Praha?
dej si ban za slovo sprosťárny a jdi behat nahatej v destiSushi napsal:sushi
bones
90210
danko
susisr
susisr dostane asi ban za sprosťárny, tohle tady tolerovat dlouho nebudem :accetta:
na festival soustam, jsem z prahy, ne z jablonce nad nisouSushi napsal:pivní festival proč ne, uvidíme no
co to je za akci? já, pražák, jsem tam nikdy nebyluž z názvu mi to zavání davama lidí a frontama. a pivama za nějaký žetony nebo tak něco. máš k tomu nějaký info?
@susisr
byl jsem se proběhnout a jakej jsem
http://www.ceskypivnifestival.cz/cs/index.shtml
letnany vole, stavime se v tescu a v baumaxuSushi napsal:hahaaahahaha![]()
![]()
![]()
uvidíme co to je, já osobně bych se držel dál akcí, kde hrajou (tipuju) chinaski, nightwork, ready kirken a vyspaná fixa, ale tak... will see
edit: a hele, info... tak jsem měl pravdu ohledně davů a žetonů, a teda asi i front. kapely jsem netrefil, hraje tam ňáká výtahová hudba![]()
mně se líbí ten vyšehrad, třeba, asi víc. nebo letná a pak nějaká knajpa tam. nebo z letný pěšky dolu do giallo, to je 5 minut. co na to ostatní?
SUSIsr napsal:letnany vole, stavime se v tescu a v baumaxuSushi napsal:hahaaahahaha![]()
![]()
![]()
uvidíme co to je, já osobně bych se držel dál akcí, kde hrajou (tipuju) chinaski, nightwork, ready kirken a vyspaná fixa, ale tak... will see
edit: a hele, info... tak jsem měl pravdu ohledně davů a žetonů, a teda asi i front. kapely jsem netrefil, hraje tam ňáká výtahová hudba![]()
mně se líbí ten vyšehrad, třeba, asi víc. nebo letná a pak nějaká knajpa tam. nebo z letný pěšky dolu do giallo, to je 5 minut. co na to ostatní?
ja nejdu nikam, kde hrajou cesky kapely, krome stusy, gride a ingrowing..
Sushi napsal:SUSIsr napsal:letnany vole, stavime se v tescu a v baumaxuSushi napsal:hahaaahahaha![]()
![]()
![]()
ja nejdu nikam, kde hrajou cesky kapely, krome stusy, gride a ingrowing..
je to na výstavišti, asi tam jak byli iron maiden... mně by ot bylo fuk, sice nemám rád tyhle masový akce, ale tak kluci jedou z daleko, podle mě takovej danko si vezme foťák, když ho vezmem do pivního stanu![]()
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:sushi
budu-li normálně chodit (v sobotu jsem si na volejbale pomrdal vazy v kotníku), tak přijedu.
maaaaaaaaaaa mendanko10 napsal:Hosi, uprimne - na nejaky stankofest vam seriem. Na pivo z kelimku, zo skopku chladeneho kompresorom, od spoteneho predavaca, na slniecku pri 40 stupnoch celsia, alebo pri prietrzi mracien, za doprovodu kvilenia davida kollera, alebo nejakeho ineho zasluzileho umelca... Kvoli tomu 5 hodin v buse sediet nebudem ani bohovi.
To si nemozeme zajst normalne pekne do knajpy a dat si pivko zo skla, za stolom a v chladku? Jako ja vam k tomu kludne zaspievam, ked budete mat nutkanie pocut nejakeho idiota skriekat.
EDIT: Sushi, na to ze byvas v meste, kde musis kvoli prekonaniu trojkilometrovej vzdialenosti vliezt kilometer pod zem, sa nejak moc vyznas, nie?
danko10 napsal:Hosi, uprimne - na nejaky stankofest vam seriem. Na pivo z kelimku, zo skopku chladeneho kompresorom, od spoteneho predavaca, na slniecku pri 40 stupnoch celsia, alebo pri prietrzi mracien, za doprovodu kvilenia davida kollera, alebo nejakeho ineho zasluzileho umelca... Kvoli tomu 5 hodin v buse sediet nebudem ani bohovi.
To si nemozeme zajst normalne pekne do knajpy a dat si pivko zo skla, za stolom a v chladku? Jako ja vam k tomu kludne zaspievam, ked budete mat nutkanie pocut nejakeho idiota skriekat.
EDIT: Sushi, na to ze byvas v meste, kde musis kvoli prekonaniu trojkilometrovej vzdialenosti vliezt kilometer pod zem, sa nejak moc vyznas, nie?
ty jedes do letnan, ja s dankem do baruSushi napsal:danko10 napsal:Hosi, uprimne - na nejaky stankofest vam seriem. Na pivo z kelimku, zo skopku chladeneho kompresorom, od spoteneho predavaca, na slniecku pri 40 stupnoch celsia, alebo pri prietrzi mracien, za doprovodu kvilenia davida kollera, alebo nejakeho ineho zasluzileho umelca... Kvoli tomu 5 hodin v buse sediet nebudem ani bohovi.
EDIT: Sushi, na to ze byvas v meste, kde musis kvoli prekonaniu trojkilometrovej vzdialenosti vliezt kilometer pod zem, sa nejak moc vyznas, nie?![]()
![]()
![]()
![]()
:Ok:
SUSIsr napsal:ty jedes do letnan, ja s dankem do baruSushi napsal:danko10 napsal:Hosi, uprimne - na nejaky stankofest vam seriem. Na pivo z kelimku, zo skopku chladeneho kompresorom, od spoteneho predavaca, na slniecku pri 40 stupnoch celsia, alebo pri prietrzi mracien, za doprovodu kvilenia davida kollera, alebo nejakeho ineho zasluzileho umelca... Kvoli tomu 5 hodin v buse sediet nebudem ani bohovi.
EDIT: Sushi, na to ze byvas v meste, kde musis kvoli prekonaniu trojkilometrovej vzdialenosti vliezt kilometer pod zem, sa nejak moc vyznas, nie?![]()
![]()
![]()
![]()
:Ok:
danko bere slovenkySushi napsal:v letňanech umřeli všichni psi () a teď pomalu umíraj i kočky (
)
na výstavišti nevim jak to je...
no a jestli se začnem ještě dělit, tak si můžem rovnou dát skype konverzaci a picko u stolu![]()
takže 18/5/2012
bones
sushi
susisr
90210
danko
richie
right?