Úpravy fóra - oznámení i návrhy

klida napsal:
Carlo napsal:
Inak ma tak napadlo, prečo tu som že Carlo ? :D To je hrozné :D

protože ses předtim jmenoval Carlo Zampa

aha , vlastne fakt :D

Mohol som si vtedy dať niaky lepší nick , napríklad Ahmed Barusso , a teraz by som bol len Ahmed

hezká práce s tim vlkem na indexu :Ok: :Ok:

ty oranžový citace jsou hodně výrazný, ale asi si zvyknu

Tak tak, zatím jsem si taky všiml enem vlka (hezký) a červených citací - hodně nápadný, taky se mi to moc nelíbí, ale že bych se z toho podělal, to taky ne :)

Tak když už námitky, tak napište aspoň jaká barva by tam měla bejt a změníme to. Tohle není konečný, je to jen, aby ty citace byly vidět, jelikož před tím to splývalo. Dbejte na to, že to písmo v citaci musí mít tuhle universální barvu, tak aby se to v té barvě neztratilo :mrgreen:

Skeči napsal:
Tak když už námitky, tak napište aspoň jaká barva by tam měla bejt a změníme to. Tohle není konečný, je to jen, aby ty citace byly vidět, jelikož před tím to splývalo. Dbejte na to, že to písmo v citaci musí mít tuhle universální barvu, tak aby se to v té barvě neztratilo :mrgreen:

Něco méně výrazného bych zkusil, např. šedé podkreslení nebo tak.

Co se za tu chvíli, co jsem tu nebyl, stalo s avatarama? Zmizel mi a v uživatelským panelu už nevidím možnost nahrátí avataru z PC, ale snad pouze převzetí nějaké fotky z webu?

Fůha, tak jsem si oprášil paměť, vzpomněl si, že se to nejspíš nahrávalo přes net, pak zjistil, že ImageShack je podle všeho zpoplatněnej, a tak mi zmizel obrázek. Nahrál jsem to znova přes PostImg a dobrý.

scr

No protoze se web nejak moc nehejbe...mozna by slo presmerovat rovnou z asroma.cz na forum...platim porad domenu a webhosting...tak aby to k necemu bylo

to by bylo fajn :Ok:

s webem je to kříž, všichni víme... mělo by to aspoň využití

Taky mne to napadlo Jirko. Spíš bych udělal uvítací index. Krom fóra máme ještě ten fb.

TOPlist