Úpravy fóra - oznámení i návrhy

trochu jsem poklidil v sekci Hráči, zůstali tam frajeři, co jsou v týmu nebo na hostování, ostatní jsou snad pryč, někdo v Curvě Sud (Balzak, Viviani,...), zbytek v Pokec

:Ok:

já koukal, ýže na hlavní straně pořád zmi%nuju někde stekelenburga :lol: asi bych to taky měl poupravit

mně taky (pomalejší)
taky jsem trošku probral databázi, protože mě to točilo (nevim jestli to pomohlo)
mluvil jsem o tom se skečim, říkal, že to může být zastaralostí týhle verze fóra
nebo právě tou databází
nebo něčím jiným :lol:
anyway kdyby někdo náhodou znal někoho, kdo nám to tu zrenovuje, nebudeme se bránit
co? :mrgreen:

Sushi napsal:
mně taky (pomalejší)
taky jsem trošku probral databázi, protože mě to točilo (nevim jestli to pomohlo)
mluvil jsem o tom se skečim, říkal, že to může být zastaralostí týhle verze fóra
nebo právě tou databází
nebo něčím jiným :lol:
anyway kdyby někdo náhodou znal někoho, kdo nám to tu zrenovuje, nebudeme se bránit
co? :mrgreen:

:mrgreen:

Technický dotaz: Stále se vám fórum dlouho načítá při odesílání zprávy? Dnes se totiž objevil problém v odpoledních hodinách, tak jsem to musel opravit a přijde mi, že to je jak vyměněný. Já to teď zkoušel a přijde mi to OK, co se timu v postování týče.

Zdravím chalani, psal mi jeden z vás soukromou zprávu ohledně toho, že mu nešlo psát z mobilu, resp. to prostě dělalo nějakou chybu při napsání více textu.

Fórum furt jede v nějaký stoletý starý verzi, takže je možný, že na mobilech, tabletech a jinejch peckách to bdue dělat problémy.

Tapatalk bohužel taky momentálně zavést nemůžeme, protože opět, je to stará verze.

Až bude čas, zoptimalizujeme fórum pro mobily a třeba i pro ten tapatalk, ale moc času není. Pokud se teda nenabízí někdo, kdo by to udělal :mrgreen:

Jinak prostě jen prosím všeobecně o trpělivost, protože to tu děláme na koleně a jak víte, já osobně těmhle věcem prd rozumim a je zázrak, že to tu vůbec ještě je :lol:

Píšu to sem, aby si to přečetli všichni. Jinak samozřejmě děkuju za upozornění přes zprávu, ale momentálně musím bohužel zklamat, řešení nenabízím.

Daje Roma daje