Úpravy fóra - oznámení i návrhy

Sushi napsal:
Carlo napsal:
Certainly

Chcem Cassana .
Vyliž si Šalu, tvůj čas na výběr ranku vypršel.
Každej svýho štěstí... Bye.

Nechapem , preco mi nevymazes cely account a budes mat pokoj sa strapnujes s rankami , ktore su mi absolutne u ryti .

Carlo napsal:
Sushi napsal:
Carlo napsal:
Certainly

Chcem Cassana .
Vyliž si Šalu, tvůj čas na výběr ranku vypršel.
Každej svýho štěstí... Bye.

Nechapem , preco mi nevymazes cely account a budes mat pokoj sa strapnujes s rankami , ktore su mi absolutne u ryti .
protze odsud se nikdo nevyhazuje. ty sis posral svoji pritomnost tady, sam si to vyzer anebo vypadni.

Ne ne modelko , mas najviac zamknutych topicov . V aspon niecom vedies , kedze rozumu si moc nepobral .

Carlo napsal:

Ztrapňuju SEBE? :lol: Ty prostě nechápeš absolutně nic. Řeknu ti to polopatě, rank je výsledkem tvýho působení na fóru, neboli jsi tu za dementa.

Pigi10 napsal:
Mě by se líbilo něco podobnýho :D :D něco neobyčejného a ftipného

:lol: Jednoho dne si budeš moc něco vybrat...

SUSIsr napsal:
protze odsud se nikdo nevyhazuje. ty sis posral svoji pritomnost tady, sam si to vyzer anebo vypadni.

Exactly.

Giovanni napsal:
DAJE SUSHI :lol:

:lol:

Carlo napsal:
Ne ne modelko , mas najviac zamknutych topicov . V aspon niecom vedies , kedze rozumu si moc nepobral .

SEBEREFLEXE! TROCHA SEBEREFLEXE!

na konci víkendu budou uzamčeny topiky Montyho, Panucciho a Loriho ....a možná ještě někoho jestli jsem na někoho zapomněl

Otvoril som topic o Tal.pohári , jelikož tu ešte nebol , tak aby sa na ten zápas "nedajbože" nezabudlo . Ak to vadí , zmažem to .