zkusil jsem banner...
názory?
neni spatnej..navrhuji ale tu fotku franceho s rukama nahoreGiallorossi1927 napsal:
zkusil jsem banner...
názory?
Giallorossi1927 napsal:
zkusil jsem banner...
názory?
Sushi napsal:neboli letos po penaltě s bolognou (pro upřesnění)
za mě ještě změnit písmo (font toho horního a barvu obojíhp.. není to moc vidět)
a místo "la Roma non si discute, si ama" bych možná dal "daje Roma daje"
jak kdysi říkal někdo na italským fóru, tahle věta je největší blbost co kdy kdo řekl
Sushi napsal:postupně se k tomu asi doberem... já bych tam rád někam dal tohle (ale trošku menší a ořízlý dole, bez toho "odrazu"):
a pod tím nějak viditelně adresu Giallorossy...
a taky třeba ještě pod tím adresu asroma.cz...
jinak fotku frančeho ze zápasu s Bolognou (po druhý pětce, s pizarrem) a znak
a nějakej hezčí a viditelnější font adresy fóra a jinej nápis pod ním (tam toho může být víc..)
dan?Sushi napsal:kdybych věděl jak...
On taky moc ne a nechci ho prudit, zkouškový a tak..SUSIsr napsal:dan?Sushi napsal:kdybych věděl jak...
měl si tam nechat ty piva!!!!!!!!!!!!!!!!Giallorossi1927 napsal:sem se nudil,tak sem si udělal avatar...kdyby někdo chtěl něco podobnýho,ať se ozve :wink:
Max napsal:měl si tam nechat ty piva!!!!!!!!!!!!!!!!Giallorossi1927 napsal:sem se nudil,tak sem si udělal avatar...kdyby někdo chtěl něco podobnýho,ať se ozve :wink:
tě nechápu...jo,jsem to já :wink: tohle je ořiznutá fotka..na Facebooku mám i s pivamaMax napsal:ja myslel že už si to udělal.........tak to nejsi ty????
ahaMax napsal:to bylo na carlo