zkusil jsem banner...
názory?
neni spatnej..navrhuji ale tu fotku franceho s rukama nahoreGiallorossi1927 napsal:![]()
zkusil jsem banner...
názory?
Giallorossi1927 napsal:![]()
zkusil jsem banner...
názory?
Sushi napsal:neboli letos po penaltě s bolognou (pro upřesnění)
za mě ještě změnit písmo (font toho horního a barvu obojíhp.. není to moc vidět)
a místo "la Roma non si discute, si ama" bych možná dal "daje Roma daje"
jak kdysi říkal někdo na italským fóru, tahle věta je největší blbost co kdy kdo řekl![]()
![]()
Sushi napsal:postupně se k tomu asi doberem... já bych tam rád někam dal tohle (ale trošku menší a ořízlý dole, bez toho "odrazu"):
![]()
a pod tím nějak viditelně adresu Giallorossy...
a taky třeba ještě pod tím adresu asroma.cz...
jinak fotku frančeho ze zápasu s Bolognou (po druhý pětce, s pizarrem) a znak
a nějakej hezčí a viditelnější font adresy fóra a jinej nápis pod ním (tam toho může být víc..)
dan?Sushi napsal:kdybych věděl jak...
On taky moc ne a nechci ho prudit, zkouškový a tak..SUSIsr napsal:dan?Sushi napsal:kdybych věděl jak...
měl si tam nechat ty piva!!!!!!!!!!!!!!!!Giallorossi1927 napsal:sem se nudil,tak sem si udělal avatar...kdyby někdo chtěl něco podobnýho,ať se ozve :wink:
Max napsal:měl si tam nechat ty piva!!!!!!!!!!!!!!!!Giallorossi1927 napsal:sem se nudil,tak sem si udělal avatar...kdyby někdo chtěl něco podobnýho,ať se ozve :wink:
![]()
![]()
![]()
tě nechápu...jo,jsem to já :wink: tohle je ořiznutá fotka..na Facebooku mám i s pivamaMax napsal:ja myslel že už si to udělal.........tak to nejsi ty????
ahaMax napsal:to bylo na carlo
![]()
![]()
![]()