Úpravy fóra - oznámení i návrhy

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5MdOVQRWy3o&feature=related[/youtube]

Ako si mam vybrat , aky rank chcem , Spravne som to pochopil ?

OK , tak tam chcem nieco , ako ze som celkom pohladny mlady muz , svalnaty , inteligetny .....

já ti ot vymejšlet nebudu, to je na tobě...

obrázek možná udělám, ale taky můžeš sám.

tohleto chci

ode dneška mě můžete kontaktovat na nové e-mailové adrese

sushi@asromaforum.eu

8)

ještě můžu udělat jednu, takže klida, takže mi klido napiš na ICQ někdy a já ti dám vědět co a jak...

je to spíš taková sranda, náhodou jsem na to narazil... jsme vysoce cool :joooo: :lol:

admini jsme tři, ale schránky můžou být jen dvě, takže pokud se mezi nás časem vrátí Maty, tak má smůlu no... Když jsme u toho, je s ním někdo v kontaktu?

jinak jsem narazil taky na nějaký statistiky, což je taky zajímavý... dny kdy se sem nejvíc lezlo, kdy se nejvíc psalo apod., nejnavštěvovanější dny v týdnu, hodiny a tak...

a taky jsme zjistil, že naše databáze mysql (whatever it is) má asi 38 MB a máme koupeno 50 MB :? :? tak jsem teď zvědavej jak rychle to poroste, nerad bych ještě něco dokupoval... naproti tomu ftp server je vysoce v pohodě 8)

koukám, že klida se za poslední dny dostal do "YOur choice, contact admin"... tak si napiš a něco si vymysli :mrgreen:

Dnes je to hadam prvy krat , co mi nenacitalo forum, teda ukazala niaka chyba , a to hned 3krat za sebou .