Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:co ranky??? :wink:
nevím, proč se nezobrazujou obrázky, budu to muset zjistit nějak
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:co ranky??? :wink:
uff, ZAPLATNAMTOPANBU.klida napsal:budu teďka mít trochu čas, tak bych přikročil k další fázy topiku Hráči
...a přidám nějaký videa, max. asi 3 ke každýmu.... tak pošlete nějaký tipy, nejlíp mailem, beru i PM, ICQ ne...
ermes má přednost
u me dobraGiallorossi1927(rozy-acs) napsal:co ranky??? :wink:
nevím no :? časem se zas optám kámoše...klida napsal:Sushi, šlo by udělat, aby jak můžeš přidat video z youtube, byl i odkaz na metacafe?
Sushi napsal:proč ne... můžeš projít starý topiky a spočítat to![]()
Takto vyhodnot , ked mas cas :Ok:klida napsal:OT: to je moje oblíbená volnočasová aktivitka, prohlížení starejch topiků, preferuji zejména loňskou sezonu v LM
Sushi napsal:Zase ne vždy má člověk chuť hodnotit. Např. po prohraném zápase nebo tak... Nebo klasika "DDR a Franče 7, ostatní 3" nebo "Mirko za 10, ostatní nehodnotím" apod.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Mám strach, že ti to nevydrží. Že tě to zkrátka po týdnu, možná po dvou, možná třeba až po měsíci, přestane bavit. Je to docela pracné a časově náročné, tyto nápady. Ale klidně se do toho pusť, já ti budu přát, aby ti to vydrželo. Ten nápad jako takový mi připadá docela dobrý, často máme na výkony hráčů odlišné názory.
jak jsem říkal, věšinou to dělám, někdy na to nemám náladu a někdy to nemá výpovědní hodnotuCarlo Zampa(TottiAS22) napsal:TAK , kto by do toho isiel? - to ze po zapase napise hodnotenie hracov , priklad
Doni - 7
Motta-7,5
Mexes-8
Juan-7
De Rossi6
Pizarro - 6,5
Aquilani-5
Taddei-4
Menez-9
Totti-10