Úpravy fóra - oznámení i návrhy

klida napsal:
budu teďka mít trochu čas, tak bych přikročil k další fázy topiku Hráči

...a přidám nějaký videa, max. asi 3 ke každýmu.... tak pošlete nějaký tipy, nejlíp mailem, beru i PM, ICQ ne...

ermes má přednost
uff, ZAPLATNAMTOPANBU.

Sushi, šlo by udělat, aby jak můžeš přidat video z youtube, byl i odkaz na metacafe?

klida napsal:
Sushi, šlo by udělat, aby jak můžeš přidat video z youtube, byl i odkaz na metacafe?
nevím no :? časem se zas optám kámoše...

Hele , dostal som napad , napadlo ma , ci to trebars nezrealizovat na webe ako na fore , ale mohli by sme to robit trebars aj tu , chcel by som vedet Vas nazor .

Teda od buducej sezony , po kazdom zapase Serie A (Mohlo by sa to rozsirit aj na Coppu Italiu a ehm asi Uefu) , ze by ten kto videl ten zapas napisal hodnotenie hraca , podla neho ako hral .

Od 1-10 , 1najhorsie , 10 najlepsie .

Napr. zapas s Regginou

90210 da Tottimu 7bodov
Sushi mu da 8bodov
Klida 9 bodov
To je priemer 8bodov .

Potom zide s druheho zapasu priemer Tottiho , a na konci sezony sa spocitaju priemery ,napr odohra 30 zapasov , dokopy bude mat 120 bodov . Cize 120:30=4 , cize zide priemer 4 , a takto hraca , a spravi sa s toho tabulka najlepsie hodnoteneho hraca sezony . Teda vsetci hraci budu v tej tabulke , od najlepsieho po najhorsieho .

Co vy nato ?

Ak mate niake pripomienky , zlepsenia , napiste to sem , dik .

snad to není ani tak úplně špatnej nápad, ale myslim si, že se to spíš hodí na stránky než na forum

Ja som tak uvazoval , ze mne sa to viac hodi na forum , pretoze sa tu po prve kazdy pozna , a hadam by niekto nepisal blbosti typu : Loria 10 bodov , co je na stranke celkom mozne , po dalsie tu vieme zistit , kto ten zapas sledoval , a kto nie , a na stranku dojde niekto , kto ten zapas nesledoval , a da Tottimu 10 bodov(nebudem menovat) .

Ale je to samozrejme na Vas , ja som dal len navrh .

Sushi napsal:
proč ne... můžeš projít starý topiky a spočítat to :lol:

No , radsej od buducej sezony to budem spocitavat :hahaha: :Ok:

Edit : To neznamena , ze ma v tom musite nechat sameho , sefko :smoke:

Zase ne vždy má člověk chuť hodnotit. Např. po prohraném zápase nebo tak... Nebo klasika "DDR a Franče 7, ostatní 3" nebo "Mirko za 10, ostatní nehodnotím" apod.

OT: to je moje oblíbená volnočasová aktivitka, prohlížení starejch topiků, preferuji zejména loňskou sezonu v LM

klida napsal:
OT: to je moje oblíbená volnočasová aktivitka, prohlížení starejch topiků, preferuji zejména loňskou sezonu v LM
Takto vyhodnot , ked mas cas :Ok:

ale nie kazdy po zapase napisal hodnotenie cislom .

Sushi napsal:
Zase ne vždy má člověk chuť hodnotit. Např. po prohraném zápase nebo tak... Nebo klasika "DDR a Franče 7, ostatní 3" nebo "Mirko za 10, ostatní nehodnotím" apod.

Tak , to napises o 3 dni , kedy s tej prehry vytriezves .

Ma este napadlo , ako hodnotit striedajucich hracov , ci tam pridat aj Spallettiho(ak bude este coach ASR) .

Edit : Taktiez by tam bola dobra nestrannost , a na to si musim dat aj ja pozor , aby som okatemu nedaval stale 10 , 90210 Pizarrovi , Pique Mexesovi .

Edit2 : Sushi Vucinicovi , Gon(ak sleduje zapasy) DDRmu

klíďa: sloučeno

jestli to chceš dělat na příští rok, tak o tom teď nemusíme mluvit... to dopadne jak fanklub :hell:
takže za mě: jak chceš, co chceš, feel free... :)

Mám strach, že ti to nevydrží. Že tě to zkrátka po týdnu, možná po dvou, možná třeba až po měsíci, přestane bavit. Je to docela pracné a časově náročné, tyto nápady. Ale klidně se do toho pusť, já ti budu přát, aby ti to vydrželo. Ten nápad jako takový mi připadá docela dobrý, často máme na výkony hráčů odlišné názory.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Mám strach, že ti to nevydrží. Že tě to zkrátka po týdnu, možná po dvou, možná třeba až po měsíci, přestane bavit. Je to docela pracné a časově náročné, tyto nápady. Ale klidně se do toho pusť, já ti budu přát, aby ti to vydrželo. Ten nápad jako takový mi připadá docela dobrý, často máme na výkony hráčů odlišné názory.

O tom to je:Ok:

Pracne to zas az tak neni , staci ak si to budem pravidelne zapisovat , a spravit s toho priemer tiez nieje najtazsie .

TAK , kto by do toho isiel? - to ze po zapase napise hodnotenie hracov , priklad

Doni - 7
Motta-7,5
Mexes-8
Juan-7
De Rossi6
Pizarro - 6,5
Aquilani-5
Taddei-4
Menez-9
Totti-10

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
TAK , kto by do toho isiel? - to ze po zapase napise hodnotenie hracov , priklad

Doni - 7
Motta-7,5
Mexes-8
Juan-7
De Rossi6
Pizarro - 6,5
Aquilani-5
Taddei-4
Menez-9
Totti-10
jak jsem říkal, věšinou to dělám, někdy na to nemám náladu a někdy to nemá výpovědní hodnotu
ale jak chceš :Ok: