Já četl o Contem v létě. Ale je nesmysl aby to někdo zveřejňoval takhle dopředu. Mou doděla sezónu si myslím. Pak se uvidí
Tomuhle portálu nic nevěřím, mají tam např. článek, že Gabi Vaiga přestoupil do Neapole, všechny možný sračky k tomu a přitom frajer hraje v Saudský Arábii.Římský paradox: Mourinho pracuje na lednových posilách, na konci sezóny ale odejde | FotbalPortal.cz
Serie A - Římský paradox: Mourinho pracuje na lednových posilách, na konci sezóny ale odejde.www.fotbalportal.cz
Myslím že Neapol bude řešit trenéra dřív než my. Mottu bych bralThiago Motta?proč ne
Conte taky říkal ze by chtěl AS nebo Neapol
Kader je v AS univerzálna výhovorka ktorú na zotrvanie mohol použiť v podstate každý tréner prednim.na druhou stranu viděli jste, v jakém stavu ten kádr je, jo? jako jo, není to omluva za to, že lépe než my hraje i bologna, která má zlomek rozpočtu atd atd, ale mou sám přivedl lidi na stadion, aspoň tím se můžeme chlubit, vyhrál evropskej pohár, skoro druhej (taylor merda) a ano, herně je to bída, ale nese na ramenou tíhu zcela kádru, kterej se vší láskou nemá prostě krajní beky letos, má lidi jako je kristensen, jehož opora dybala hraje příležitostně, další opora smalling umřela, apod. takže já bych to neviděl tak přísně. mou má plusy i mínusy.
dneska se (nám) to obhajuje těžko...No, dnes si toho moc neobhájil, co si budem povídat. Přestože jinak naprosto souhlasím se Sushim.
Dobře, že jen lehce!jsem lehce emoční člověk