Trenér - José Mourinho

scr

Spekuluje se o návratu do chelsea a to ještě letos

Sent from my iPhone using Tapatalk

Myslím, že asi aj bude záležet, jak dlouho vydrží "Harry Potter" v Chelsea. Pokud by ho odvolali ještě během jara, tak by se tomu José určitě vůbec nebránil, i s ohledem na to, jaké prachy tam jsou schopní narozdíl od Říma investovat, a taky pro případ, že by se tam pak už v létě nemusel dostat, kdyby si vybrali nějakou kvalitní náhradu.

Já myslím, že pokud skončíme do čtvrtýho místa, neodejde. Bude víc peněz, snad zůstane i Dybala a ta šance hrát s AS po tolika letech LM...

Já asi ani nedokážu říct, jestli bych jeho odchod vnímal dobře nebo špatně. On je tak rozporuplná osobnost, že tohle je prostě těžký. Co vím je, že jeho fotbal se mi nelíbí. Jeho chování se mi taky nelíbí. Ale ty výsledky kupodivu jakštakš jsou, ať se to komu líbí nebo ne.

Mourinho musí vybojovat Ligy mistrů​

Budoucnost trenéra Josého Mourinha je v AS Řím i nadále nejistá. Už nějaký ten týden je na pořadu dne jeho odchod z klubu, rozhodně mu do karet nenahrála ani nedávná nečekaná porážka na půdě Cremonese, kde byl dokonce vyloučený z lavičky. Podle informací italského deníku La Gazzetta dello Sport přitom portugalský stratég dostal od klubového vedení ultimátum, že pokud neskončí s týmem v Serii A v první čtyřce, a nezajistí si tak účast v Lize mistrů pro následující sezónu, v hlavní italské metropoli skončí.

AS Řím má na radaru Mottu​

Pořád není úplně jasné, zda i pro příští sezónu zůstane na lavičce AS Řím portugalský stratég José Mourinho, a tak údajně I Giallorossi pečlivě sledují možné náhrady. Pokukují přitom v domácích rybnících, bafuňáře římského celku má hodně zajímat Thiago Motta, jenž aktuálně kormidluje Boloňu. Mourinho podle informací italského listu list Il Messaggero, který odkazuje na zprávy TUTTOmercatoWEB, bude jednat o své budoucnosti až po skončení tohoto ročníku. Jen pro připomenutí, od vedení AS Řím má mít ultimátum umístit se v Serii A do čtvrtého místa, aktuálně takový cíl nesplňuje.