Král
M Mick Příspěvků 1,514 21 Zář 2025 #223 Svoje ubolené žltomodre srdce zahojil 15mega v duchu lásky ku klubu, a už odteraz má zase červeno biele srdce
Svoje ubolené žltomodre srdce zahojil 15mega v duchu lásky ku klubu, a už odteraz má zase červeno biele srdce
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 7,303 10 Zář 2026 #226 Za mě už asi i trochu alibi před zápasem Realu u nás. Moc si přeju je doma porazit.
Abaddon Příspěvků 2,874 10 Zář 2026 #227 IL PRINCIPINO (Richie) napsal: Za mě už asi i trochu alibi před zápasem Realu u nás. Moc si přeju je doma porazit. Click to expand... To si nemyslím, že potřebuje. Porazit je u nás by byl sen.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal: Za mě už asi i trochu alibi před zápasem Realu u nás. Moc si přeju je doma porazit. Click to expand... To si nemyslím, že potřebuje. Porazit je u nás by byl sen.
Largo Příspěvků 4,443 10 Zář 2026 #228 Jako furt jsme outsider, a to dost velkej. Inter má v těchle zápasech daleko víc zkušeností, a stejně dělal chyby. Nebude to jednoduchý. Hodně ukáže náš dnešní večerní zápas.
Jako furt jsme outsider, a to dost velkej. Inter má v těchle zápasech daleko víc zkušeností, a stejně dělal chyby. Nebude to jednoduchý. Hodně ukáže náš dnešní večerní zápas.