Abaddon napsal:masterhunter napsal:Abaddon napsal:Tohle už přeci nemůže okecat, ne? Tohle už je skutečně poslední tečka podle mě...a to stylová!![]()
Ne ta bude až nepostoupí ...
![]()
Riešenie nebude, len ďalšie alibistické kecy...Abaddon napsal:No...tak gratulace Spezii a teď chci vidět nějaký řešení tohohle hnoje, ve kterým jsme.
masterhunter napsal:Oni to snad dělají schválně ???
Vladis napsal:tak no sranda celkom, čo sa tu budeme hádaťsezóna v riti, tým psychicky ešte vo väčšej, sezóna teda skončila, som zvedavý či sa niečo zmení...ale jedno viem isto : RUDO RUDO VAFFANCULO!!!!
Francesco Totti AS napsal:Podle mě v létě odejde, ale ne proto, že by byl nechtěný, ale proto, že tady sám nebude chtít být, v takovém týmu.
Francesco Totti AS napsal:K Dzekovi - je mi ho strašně líto. Ten kluk nedostane normální balón, ani centr na hlavu, nic!!! Pro míče si musí chodit buď do lajny, nebo na vlastní půlku. A pak musí hrát 120 minut, navíc po tak náročném zápase jako byl ten v Neapoli a stíhá jezdit nahoru dolů (po tom zkurveném rohu na konci druhého prodloužení to byl on kdo se vrátil až na vlastní vápno a zneškodnil protiútok). Podle mě v létě odejde, ale ne proto, že by byl nechtěný, ale proto, že tady sám nebude chtít být, v takovém týmu.
btw. ten Emerson byl tak marný, že musel zase hrát Digne?
btw. 2 - Ucan hrál dobře, měl by hrát víc
podle všech by měl rezignovat, ale podle mě zase zůstanemasterhunter napsal:Podle romanews by měl garcia rezignovat.