Reprezentace

Fero to v repre bohuzel zabalil uz davno, s nejakym navratem uz se neda pocitat.

Musi jet Immobile, pocitam s Balotellim a Cercim.

S Tonim Prandelli nepocita, trochu ho lituju, ale misto nej pojede nejakej hitman, takze bud Gilardino, nebo Destro, i kdyz Mattia si to posral tim dištancem. Di Anale nema nejlepsi sezonu, misto nej vezme Rossiho.

ESPN píše, že Prandelli odmít Toniho i Tottiho, což mě osobně příliš netrápí, zejména co se týče druhého jmenovaného

Sushi napsal:
prandelli je píčus, minimálně luca měl jet

To je bez debat (oboji), Toni dneska dalsi gol. Doufam ze jeste zmeni nazor, prece nemuze prehlizet hrace, kterej da v lize 20 golu.

Ja som bol tiez vo velkom soku.
Ale v trochu mensom, ked smo sa docital, ze Maicon, ktory je v nominacii hra za Inter Milano.

Radja to aspoň vzal docela dobře to vypadá, i když vidí, že tam místo něj jedou dementi jako Defour nebo Fellaini. Aspoň bude na přípravu.

Radjy je mi lito, stejne tak Castana. Pro oba tam rozhodne prostor je a vzdycky jsem mel rad sampionaty, kde hralo hodne Rimanu.

Velka ocekavani mam u Kolumbie a Belgie, papirove mimoradne uboze vypada Anglie, pral bych jim vyprask, plus jsem zvedavej, co vymysli Prandelli. Pokud tam da z Rima jen DDR a obklopi ho partou zmrdu z Juve, tak ji fakt nefandim...

Očúvaj, ani ty si s tým vkusom neni uplne vedľa. :mrgreen:

Inak u Castána určitú logiku vidím. Scolariho duo je Silva s Luizom, tam je to jasné. A na pozíciu štvrtého stopéra je možno lepšie vziať niekoho, kto je adaptovaný na to, že sa dostane hore z lavice a na to je Henrique proste nastavený lepšie. On sa napríklad nedostal na súpisku ani taký Miranda, ktorý je fantastický teraz, alebo náš malý Marquí.

je to zvláštní jak země jako Brazílie má 26 luxusních stoperů, ale na hrotu hraje Fred

taky mi je radji a kaštana líto, ale jsem i rád
každopádně nepovolat ninju, to je imbeilita, pokud nemaj v halvu v belgii yayu tureho, zdravýho strootmana a pogbu nebo xaviho s iniestou

Ja tak koukam na ty nominace, tak tam jednoznacne prevazujou hraci z PL a dalsich lig vcetne domacich, hracum ze Serie A se tolik neveri, podle vseho nepojedou treba i Tevez nebo Llorente. Chtel bych videt celkovou statistiku, podle me tam bude i vic hracu z francouzsky ligy.