Reprezentace

funny

podle mě yb měli shořet jak papír, ale itálie hoří málokdy a darda od slováků ještě neni tak dávná, aby se to mělo opakovat

skupinu itálie podle mě nějak ukope, i když jsou to tragédi individuálně

Myslím, že takhle slabá Itálie dlouho nebyla. To snad ani na Euru 96, kdy je poslali dom i Horňák, Bejbl, Látal nebo Kuka. Ale i tak si taky myslim, že úplně nevyhoří. A jak už jsem psal, s fanděnim teda nevim nevim, azurovýmu dresu fandím 16 let víc jak našemu, ale tentokrát když v té obraně uvidím Bonucci - Barzagli - Chiellini, bude mi smutno. Ale na druhou stranu jsem přesvědčenej, že Roma má lepší tým než Azzurri na MS. Pak mám v řiti, kolik máme v italské nominaci kluků.

byl jsem hodně malej, ale podle mě na Euru 96 nebyli zas tak slabí, akorát podcenili ten zápas s náma, kdy tam dal Sacchi náhradníky a navíc se na to klasicky vysrali, a stejně by postoupili, kdyby dal Zola proti Německu penaltu

klida napsal:
byl jsem hodně malej, ale podle mě na Euru 96 nebyli zas tak slabí, akorát podcenili ten zápas s náma, kdy tam dal Sacchi náhradníky a navíc se na to klasicky vysrali, a stejně by postoupili, kdyby dal Zola proti Německu penaltu

Možná jo. I mně bylo 9. Napadaj mě Peruzzi, Maldini, Zola, mladej Alex už asi, nevim jak Nesta, to spíš Costacurta ještě, v záloze nějak Albertini, Di Matteo, šedý vlk Ravanelli asi ještě v útoku... Taky už si to moc nepamatuju, ale přesto myslim, že na dalších turnajích už pak byli vždycky silnější, až doposud teda. Ale těžko hodnotit, když jsem byl děcko. To by mohl zhodnotit leda max asi. :)

klida napsal:
Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_1996_squads#Italy

No, vidiš, sem se docela potrefoval. Roberto Baggio sem si pamatoval, že tam nebyl, už ani nevim proč, snad se znelíbil Sacchimu. Ještě jsem myslel na Baresiho, ale ten asi skončil po finále 1994.

klida napsal:
počet hráčů z Říma stejnej jako letos...

No jo, Carboni. A ještě se nevešel mladej Di Biagio :mrgreen: a 19 letej Franče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nutno ale říct, že rozdíl mezi tehdejším a letošním Římem je ten, že letos máme v základu 4 Taloše, včetně Morgana a Tottiho.

klida napsal:
Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_1996_squads#Italy

Byl to slabej tym, podle jmen se zda byt silnej, ale neni. Italie potrebuje, aby v jejim stredu hral nejakej magician, at uz Roberto Beggio, nebo Totti, pripadne Cassano.

Nevim co dodat k tomu co ted postavil Prandelli, nechapu co tam dela Insigne a vuci Rimu, kterej skoncil druhej v lize, je to facka, protoze meli jet Destro i FLorenzi do zalohy, De Sanctis bohuzel odmitl reprezentovat z pro me nepochopitelnych duvodu. Skoda, ze je zranenej Balzaretti. Nemam rad vybery Italie bez Rimanu, coz je bohuzel skoro vzdycky od ty doby, co to Totti predcasne zabalil, ale nakonec jim stejne v zapasech proti kalibrum typu Francie nebo Spanelska preju. No uvidime.

je pro mě velký zklamání, že Muriel nejede na MS, na druhou stranu ideální šance ho koupit

Jak je Belgie neuveritelne a snad az historicky silna, tak neuveritelne a snad az historicky bidne vypada soupiska Holandska. V Beneluxu se ty sily ocividne prelily na druhou stranu.

Fandim Kolumbii a tradicne Chorvatsku, letos to myslim bude opravdu peknej turnaj, uz kvuli prostredi.

Já budu fandit asi Bosně, jelikož se hodně bavím s kamarádem, který z tama je, asi i těm talošům a potom uvidíme jak se to vyvrbí.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DlJEt2KU33I[/youtube]

Sem se to asi hodí nejvíc, výborně to udělal.