Reprezentace

90210 napsal:
Ja tak koukam na ty nominace, tak tam jednoznacne prevazujou hraci z PL a dalsich lig vcetne domacich, hracum ze Serie A se tolik neveri, podle vseho nepojedou treba i Tevez nebo Llorente. Chtel bych videt celkovou statistiku, podle me tam bude i vic hracu z francouzsky ligy.

there you go

Players on World Cup squads by league:
1) Premier League - 118
2) Serie A - 96
3) Bundesliga - 89
4) La Liga - 68
5) Ligue 1 - 55

klida napsal:
90210 napsal:
Ja tak koukam na ty nominace, tak tam jednoznacne prevazujou hraci z PL a dalsich lig vcetne domacich, hracum ze Serie A se tolik neveri, podle vseho nepojedou treba i Tevez nebo Llorente. Chtel bych videt celkovou statistiku, podle me tam bude i vic hracu z francouzsky ligy.

there you go

Players on World Cup squads by league:
1) Premier League - 118
2) Serie A - 96
3) Bundesliga - 89
4) La Liga - 68
5) Ligue 1 - 55

Tož to jsi s 902 10 slušně vydrbal. Taky bych ale tolik nečekal...

som sa trosku nudil, naratal som 92 futbalistov zo serie A, vychadzal som zo stranky transfermarkt.de, neviem ci su to oficialne nominacie, dost hracov je tam oznacenych ako zraneni, takze neviem ci budu fit na MS, kazdopadne to berte z rezervou a ak existuje nejaka stranka, kde si navolite, ze Seria A a vypluje vam to hracov, ktori idu zo serie A na MS tak si ju nechajte pre seba, lebo som sa s tymto dost dlho jebal :D

Taliansko: Buffon, Mirante, Perin, Maggio, Chiellini, Abate, Palletta, Barzagli, Pasqual, Ranocchia, Bonucci, De Sciglio, Darmian, Candreva, Aquilani, Marchisio, De Rossi, Parolo, Montolivo, Pirlo, Balotelli, Immobile, Cassano, Insigne, Destro, Cerci, Rossi (27)
Argentina: Andujar, Romero, Campagnaro, Biglia, Rinaudo, Palacio, Higuain, Alvarez (8)
Kolumbia: Zapata, Yepes, Guarin, Zuniga, Muriel, Cuadrado, Ibarbo, Armero (8)
Ghana: Essien, Acquah, Asamoah, Muntari, Badu (5)
Svajciarsko: Lichtsteiner, Ziegler, Inler, Behrami, Dzemaili (5)
Grecko: Torosidis, Fetfatzidis, Christodoulopoulos, Kone (4)
Urugaj: Caceres, Gonzales, Gargano, Hernandez (4)
Chile: Fernandez, Isla, Vidal, Pinilla (4)
Chorvatsko: Vrsaljko, Bubnjič, Kovačič, Rebič (4)
Spanielsko: Reina, Albiol, Llorente (3)
Nigeria: Obinna, Obi, Onazi (3)
Alzirsko: Taider, Mesbah, Ghoulam (3)
Brazilia: Maicon, Henrique, Hernanes (3)
Bosna a Hercegovina: Pjanic, Lulic (2)
Japonsko: Honda, Nagatomo (2)
Nemecko: Klose, Mustafi (2)
Portugalsko: Postiga (1)
Pobrezie Slonoviny: Gervinho (1)
Ekvador: Cevallos (1)
Belgicko: Mertens (1)
Francuzsko: Pogba (1)
Rusko: -
Mexiko: -
Honduras: -
Costa Rica: -
Iran: -
Kamerun: -
Juzna Korea: -
Australia: -
Anglicko: -
USA: -
Holandsko: -

Pokud se berou ty přednominace, tak mě z hlavy napadá Mustafi ze Sampy u Německa.
Jo a v brazilský je tušim Hernanes.

Tony napsal:
Kuka niekto na Talianov? Katastrofa.

Juventus :roll:

Azzurri jsem fandil ještě před AS, MS 98 a Roberto Baggio... Díky Azzurri jsem na Euru 2000 začal obdivovat Tottiho. Totálně mi učaroval. A z toho ta celoživotní grande amore, že jo. A Roma navždy. Ale tadyta Juvemerďácká Squadra, to budu mít dost problém tomu vůbec fandit. Kor pod tím dementem Prandellim. Snad jen kvůli Danimu, jinak nevim, nevim. Ach jo. :roll:

tak Destronaldo nejde na mundial. od nas len DDR, okrem toho 6 juventinov

Brankáři: Buffon (Juventus), Perin (Janov), Sirigu (Paris St. Germain).
Obránci: Abate (AC Milán), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Darmian (Turín), De Sciglio (AC Milán), Paletta (Parma).
Záložníci: Aquilani (Fiorentina), Candreva (Lazio), De Rossi (AS Řím), Marchisio (Juventus), Thiago Motta (Paris St. Germain), Parolo (Parma), Pirlo (Juventus), Verratti (Paris St. Germain).
Útočníci: Balotelli (AC Milán), Cassano (Parma), Cerci (Turín), Immobile (Turín), Insigne (Neapol).