Realizační tým

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4dkYHCSVXBE[/youtube]

baldini a sparta to docela uměj :mrgreen:

Sabatinimu vyskočili plíce už po první minutě, nebo proč tam nikde není vidět?=)

náš mental coach (Lorente se jmenuje) byl už asi dvakrát nebo třikrát vyhozenej z lavičky :mrgreen: to musí bejt pošuk :lol:

Sushi napsal:
náš mental coach (Lorente se jmenuje) byl už asi dvakrát nebo třikrát vyhozenej z lavičky :mrgreen: to musí bejt pošuk :lol:
mentální trenér no :mrgreen:

Sushi napsal:

My sme mali podobneho, teda neviem presne v com bol podobny, zdravotnika, ktory chytal epil. zachvaty, a casto trebalo viac osetrovat a drzat jeho, ako sa starat o hracov :-D

Hart si libuje: Pearce zná mé jméno
Brankář Anglie Joe Hart zaznamenal se změnou reprezentačního trenéra jeden velký rozdíl, už je pro všechny pouze "Joe". "Trenér Pearce zná moje jméno, to je příjemná změna," říká brankář Manchesteru City. Za účinkování předchozího kouče Fabia Capella jej trenér brankářů Franco Tancredi oslovoval "Johne".

Tancredi trénoval golmany v Albionu? :shock: to jsem ani nevědel :ajajaj:

Pique napsal:
Všude čtu o tom, že Boas bude náš nový trenér :!:

:?: :?: :?:

Jak to neni na eurofotbale, tak tomu neverim... :lol:

Inak som nikde nic take zatial nevidel, ale vies, ze mam pre neho slabost, takze :pipp: :pipp: :pipp:

danko10 napsal:
Pique napsal:
Všude čtu o tom, že Boas bude náš nový trenér :!:

:?: :?: :?:

Jak to neni na eurofotbale, tak tomu neverim... :lol:

Inak som nikde nic take zatial nevidel, ale vies, ze mam pre neho slabost, takze :pipp: :pipp: :pipp:

romanews, corrieredellosport.it tam jsem to viděl :)

Code:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2012/05/02/3075200/roma-close-in-on-villas-boas-after-luis-enrique-tells-club

“We don’t want to think of a future without Luis Enrique, but perhaps he considers himself to be a problem, an obstacle for the future of the team” Sabatini told Sky Sport Italia.

“He has to take into account that our support is not academic, but it’s real. He has to reflect with serenity and then make the best decision. We will certainly talk it over together at the end of the season and make our evaluations.

Já doufám že příjde Boas. Začal trénovat když Enrique začínal hrát v nadsázce v áčku Barcelony už. Takticky je úplně někde jinde. Ale stejně si myslím že LE zůstane. Ten se bude držet jako klíště

Já si naopak myslím , že ak už niečo takéto prebehlo že LE odíde , on Nás síce chce všetkých nasrať kecami že zostane a nechce aby ten jeho ""projekt" dopadol fiaskom , tak odíde v zmysle , že mu fanúšici neveria , nie je to nijaký srdciar a nič podobné a miesto asistenta v Barce by mohol mať .....

Pique napsal:
Já doufám že příjde Boas. Začal trénovat když Enrique začínal hrát v nadsázce v áčku Barcelony už. Takticky je úplně někde jinde. Ale stejně si myslím že LE zůstane. Ten se bude držet jako klíště
víš jak skončil pod Boasem Torres? nerad bych to samé zažil s Tottim

Francesco Totti AS napsal:
Pique napsal:

Jak? Torres pod ním hrál a dostával přednost před Drogbou. To že nedával goly nebyla Boasova vina. Naopak Torres je hráč s nejvíc asistencema :)

Francesco Totti AS napsal:
Pique napsal:

Jak skoncil torres preboha? Ved torres bol v tejto sezone jednym z najlepspich, ano, je utocnik a ma davat goly, ale to co nabehal a vyprodukoval pre ostatnych... ja neviem, ale torres bol tuto sezonu diametralny iny ako v liverpule a chelsy zo zaciatku, teraz hra bravurne.

Mozno by bolo dobre nevyhadzovat prachy na hracov, ktori su nam aj tak na hovno (a fanusikom supera na smiech) a zainvestovat do trenera - skuseneho a overeneho. Experimenty si mozu Baldini a Sabatini skusat doma v kuchyni alebo spalni, nie na poste trenera.