je.. koučuje toPigi10 napsal:Sabatinimu vyskočili plíce už po první minutě, nebo proč tam nikde není vidět?=)
mentální trenér noSushi napsal:náš mental coach (Lorente se jmenuje) byl už asi dvakrát nebo třikrát vyhozenej z lavičkyto musí bejt pošuk
![]()
Sushi napsal:náš mental coach (Lorente se jmenuje) byl už asi dvakrát nebo třikrát vyhozenej z lavičkyto musí bejt pošuk
![]()
Pique napsal:Všude čtu o tom, že Boas bude náš nový trenér :!:
:?: :?: :?:
danko10 napsal:Pique napsal:Všude čtu o tom, že Boas bude náš nový trenér :!:
:?: :?: :?:
Jak to neni na eurofotbale, tak tomu neverim...![]()
Inak som nikde nic take zatial nevidel, ale vies, ze mam pre neho slabost, takze![]()
![]()
![]()
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2012/05/02/3075200/roma-close-in-on-villas-boas-after-luis-enrique-tells-club
víš jak skončil pod Boasem Torres? nerad bych to samé zažil s TottimPique napsal:Já doufám že příjde Boas. Začal trénovat když Enrique začínal hrát v nadsázce v áčku Barcelony už. Takticky je úplně někde jinde. Ale stejně si myslím že LE zůstane. Ten se bude držet jako klíště
Francesco Totti AS napsal:víš jak skončil pod Boasem Torres? nerad bych to samé zažil s TottimPique napsal:Já doufám že příjde Boas. Začal trénovat když Enrique začínal hrát v nadsázce v áčku Barcelony už. Takticky je úplně někde jinde. Ale stejně si myslím že LE zůstane. Ten se bude držet jako klíště
Francesco Totti AS napsal:víš jak skončil pod Boasem Torres? nerad bych to samé zažil s TottimPique napsal:Já doufám že příjde Boas. Začal trénovat když Enrique začínal hrát v nadsázce v áčku Barcelony už. Takticky je úplně někde jinde. Ale stejně si myslím že LE zůstane. Ten se bude držet jako klíště