Prodloužení smluv

přesně tak

a taky je tam náhodou karneval

a taky kdoví, kdy se zas vrátí...

a kolik bude mít kilo

pique: fakt??? to je retard

Je mi jedno kolko ma Adriano. Za to, ze je niekto imbecil a dal mu take prachy by sa mal urcite ten "niekto" zodpovedat a tak, ale nechapem co ma jeho plat spolocne s Mexesom.

Jako Phil je sympatak a tak, ale inak je vymasteny debil "Tomas Repka style." Mne by teda nevadilo, ze asi neni z najbystrejsich, ale nehorazne ma sere, ze nas tym sustavne poskodzuje. Teda za 5 mega by to musel mat inak v hlave zrovnane.

podle mě phil je teď náš nejlepší stoper... a t prachy bych mu dal, zvlášť pokud teda přijde nějaký nový vedení

což nic nemění na tom že to je dement a pravidelně nás oslabuje... pokutovat to, pakáž jednu

danko10 napsal:
Je mi jedno kolko ma Adriano. Za to, ze je niekto imbecil a dal mu take prachy by sa mal urcite ten "niekto" zodpovedat a tak, ale nechapem co ma jeho plat spolocne s Mexesom.

Jako Phil je sympatak a tak, ale inak je vymasteny debil "Tomas Repka style." Mne by teda nevadilo, ze asi neni z najbystrejsich, ale nehorazne ma sere, ze nas tym sustavne poskodzuje. Teda za 5 mega by to musel mat inak v hlave zrovnane.

mexes ma k repkovi ako ja k sandre bulock :lol:

Sushi napsal:
podle mě phil je teď náš nejlepší stoper... a t prachy bych mu dal, zvlášť pokud teda přijde nějaký nový vedení

což nic nemění na tom že to je dement a pravidelně nás oslabuje... pokutovat to, pakáž jednu

pravidelně nás letos oslabuje Burdisso pokud vim :D

5300xpressmusic napsal:
Sushi napsal:

Myslim, ze Nico s Phlom si nemaju jeden druhemu co vycitat. Co do mentalnej vyspelosti (na ihrisku) su obidvaja porovnatelne hovada.

danko10 napsal:
5300xpressmusic napsal:
Sushi napsal:

Myslim, ze Nico s Phlom si nemaju jeden druhemu co vycitat. Co do mentalnej vyspelosti (na ihrisku) su obidvaja porovnatelne hovada.

burdisso chodí ven za fauly, phil za kokotiny

danko10 napsal:
5300xpressmusic napsal:
Sushi napsal:

neřikam že nejsou :D ale Nico hraje fakt mrtku a dostává zbytečný karty(už má 3 červený letos!!!) od tý doby, co u nás je nastálo..dokud byl na hostování byl zlatej, od tý doby připoměl lonský výkony max ve 2 zápasech jestli vubec... Phil letos hraje neuvěřitelně skvěle, jen to posral proti tý Brescii se čtvrtym sudím, ani nevim co se tam stalo, nikde to neukazovali

BTW má Phil jen 6 žlutých ze 23 zápasů

tak to vobec nie je pravda , OKI mozno si Burdisso a i Juan nedržia minulosezonnu vykonnosť ,ale stale hraju dosť dobre , a Burdisso posledne čo nastupoval veľmi dobré výkony a to aj na bekovi !!!!

Táto červená pre Burdissa bola prísna , rovnako ako ešte jedna v jednom yvhratom zápase(už neviem proti komu) , ked to dostal za útočný faul po rohovom kope :p . Tá po faule na Contiho bola správna .

Červená karta za faul mě rozhodně sere míň než za to že zmrdá rozhodčího...ještě když ví že příští zápas hrajem s těma hnupama z Milána.Je to vůl

Pigi10 napsal:
Červená karta za faul mě rozhodně sere míň než za to že zmrdá rozhodčího...ještě když ví že příští zápas hrajem s těma hnupama z Milána.Je to vůl
:!:

Prolungato il contratto di Simone Perrotta che ha firmato l’accordo valido fino al termine della stagione 2011-2012. Il centrocampista percepirà un compenso lordo di 2,5 milioni di euro oltre ai premi individuali legati al raggiungimento di prefissati obiettivi. Al calciatore è stato concesso il diritto di opzione per prolungare il contratto per il 2012-2013, alle stesse condizioni economiche, al verificarsi di alcune condizioni.

Marco Cassetti ha rinnovato con la Roma fino al 30 giugno 2012. Il difensore giallorosso ha prolungato di un altro anno il precedente accordo. Al calciatore è stato riconosciuto un compenso lordo di 1,8 milioni di euro per la stagione 2011/2012 oltre a premi individuali al raggiungimento di prefissati obiettivi sportivi

_________

Simone a Marco oficiálně prodloužili

Perrotta do 2011-12, 2,5 mega hrubýho ročně + prémie a jakási opce pro něj na 2012-13 za určitých podmínek
Cassetti, do 30.6. 2012, 1,8 mega hrubýho ročně + prémie

jsou to drobný, jsou to krátký smlouvy, jsou to srdcaři, letos jim to kope dobře, já jsem rád

šli dolů s prachama?

Perrotta a Cassetti i nadále za AS Řím
Simone Perrotta a Marco Cassetti by měli minimálně příští sezónu působit v římském AS, oba totiž dnes prodloužili své smlouvy právě do léta 2012. V dohodě prve jmenovaného je navíc obsažena opce na další rok.

mně se to právě taky nechce hledat, i když to je na romanews nebo někde asi na tři kliknutí

Cassettao si to určitě zaslouží, tu smlouvu

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/mexes-v-pripade-odchodu-z-rima-preferuje-setrvani-v-italii-143852/

Příští rok končí Danielemu De Rossimu v AS Řím smlouva, její prodloužení se zatím nijak neblíží a někteří mluví o možném odchodu. Nový kouč Giallorossi Luis Enrique ovšem nechce o ztrátě defenzivního záložníka ani slyšet. "De Rossi je jedním z nejdůležitějších hráčů v Římě, v Itálii a na celém světě. Pro mě je to základní klíčový element. Nyní, když jsem ho poznal osobně, jsem si ho ještě více oblíbil," sdělil novinářům Luis Enrique.

myslim, ze si amik nemoze dovolit neprelzit Daniho, pokial chce bez obav prist na olimpico. jedine, ze by sa on sam rozhodol odist, co by bolo blbe... :pray:

De Rossi proste neodíde , min.najblizsie 4 roky nie(ale podla mna vobec) , ked uz sa mal predat pred 2mi rokmi , vtomto novom zostane určite ....

kolem Daniho se snad taky začne něco hejbat

Code:
http://www.asroma.cz/?p=352