Prodloužení smluv

po dlouhe dobe as roma prodlouzili hrace, ale neni to mancini nebo ferarri, ale "jen" tonetto. ziiv. mimochodem, na rade by mel byt doni, ktery uz o svem handlujicim agentovi prohlasil, ze je podvodnik. evidentne chce zustat.

Mělo byse obnovovat. Ky? hráči končí kontrakt, pí?e se pořád, ?e odchází a to mi nedělá dobře na srdce :) Dneska třeba psali o De Rossim a Mancinim (prý je chce Real). Priorita pro mě nyní je Matteo Ferrari.

I pro mě je Mancini prodejným hráčem. V případě opravdu dobré nabídky. Co se týče De Rossiho, tam absolutně nepřipou?tím ?ádný odchod. De Rossi se sám postavil do role Tottiho nástupce v roli římské ikony... Vyloučeno - a to je jedině dobře. A Ferrari? Ideální a slu?ný záskok za jasné jedničky pro střed obrany - Mexese a Juana.

Zajímavá stránka. Obsahuje informace o kontraktu ka?dého hráče (rok vypr?ení, hráčův agent, po rozkliknutí plat a úryvek ze smlouvy).

Code:
http://www.romanews.eu/contratti.asp

jo je to dobry, ale totti bere 2x tolik.

Code:
http://www.asroma.it/UserFiles/444.pdf

U Francesca je uvedena částka "čistýho" (netti), u vět?iny ostatních "hrubýho" (lordi).

Agent Mattea Ferrariho byl pozván Rosellou Sensi na utkání s Manchesterem United 12/12/2007. Den poté má proběhnout jednání o kontraktu. Podle slov agenta chce Matteo stoprocentně prodlou?it, samozřejmě za jiných podmínek, ne? byly nabízeny před utkáním v Kyjevě, které byly podle agenta neakceptovalené. V kuloárech se prý mluví o 2,5 milionech, ale agent říká, ?e zatím ?ádná cifra navr?ena nebyla.

Já doufám, ?e zůstane, je to nejlep?í mo?ný třetí stoper - kvalitní, spolehlivý, dost inteligentní na to, aby si uvědomil svou situaci a sílu Juana a Mexése.

zdá se, ?e Matteo jde po sezoně do AC :evil: To je to co se stát nemělo. Koho teď se?enou? Navíc, Itala? Nebo zase někoho typu Lucia... Nebo hůř.

Pro mě je Ferrari - a v tom mám poměrně stabilní názor, kdy? jsem se tak díval na své příspěvky od začátku tohoto fóra :), ideální náhrada za dvojici Mexes - Juan. Ani na jednoho v mých očích nemá. Byl bych velice rád, kdyby Ferrari zůstal, z důvodů mnoha zápasů a potenciálních zranění, jako např. nyní, kdy u? je poměrně dlouho mimo hru právě Juan.

Na druhou stranu se Matteovi tě?ko divit, ?e chce jít, je v nejlep?ích fotbalových letech a pochopitelně chce hrát... Slo?ité a tě?ké.

A nejhor?í na tom je, ?e odchází (pokud odejde) kvůli penězům. Jinak podle jeho vyjádření po celý rok je se svou pozicí spokojenej...

myslim richie ze ferarri neni o nic horsi, nez juan a mexes. horsi je maximalne na papire. juan si mou duveru zatim uplne neziskal a mexes v teto sezone dela hodne chyb. ok, ferarri odejde, nicmene by se tak na pozici 3. stopera mel dostat panucci a prijit by mel jeste jeden levnejsi stoper. to by bylo idealni v tom, ze by tak zustali cicinho, cassetti a panucci, kterych mam vsechny 3 rad a byla by skoda kdyby nekdo z nich odesel.

ferarri imho neni podstatnej, nehraje zaklad a dalsi dobrej stoper se sezene. me napriklad porad sere, ze odesel chivu, coz byl rozdilovej hrac, kterej mel hrat zaklad na LB, ted mame jen zaplatu tonetta. dalsi vec je, ze mancini neprodlouzil a bylo by velky prekvapeni, kdyby prodlouzil. idioti ve vedeni tu smlouvu "ladi" uz rok, tomu rikam produktivita prace. mancini musi zustat, po sezone doufam prijde vargas a 1 poradnej utocnik.

90210 napsal:
ferarri imho neni podstatnej, nehraje zaklad a dalsi dobrej stoper se sezene. me napriklad porad sere, ze odesel chivu, coz byl rozdilovej hrac, kterej mel hrat zaklad na LB, ted mame jen zaplatu tonetta. dalsi vec je, ze mancini neprodlouzil a bylo by velky prekvapeni, kdyby prodlouzil. idioti ve vedeni tu smlouvu "ladi" uz rok, tomu rikam produktivita prace. mancini musi zustat, po sezone doufam prijde vargas a 1 poradnej utocnik.
¨
myslim, ze Matteo je podstatny a to velmi...viditelne se zotoznil s roli 3-tiho stopera, coz je u hrace jeho kvalit super..skoda, ze se "nekde stala chyba"

Code:
http://www.fotbalportal.cz/cs/italie/serie-a/clanek/9145-doni-podepsal-v-rime-do-roku-2012/

Doni prodlou?il.

Na řadě jsou DDR a Aquilani.

Tak by měl prý prodlou?it i Matteo Brighi.

Code:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=716207

jen stručně:

jeden kluk psal na fórum Carla Zampy dost sebejistě, ?e Aqui u nás zůstane. Ptal jsem se ho, co ho k tomu vede... soukromě mi odepsal, ?e prý se zná s albertovým kamarádem, je to jeho a albertův společný známý... podle něj se mu dá věřit, proto?e vý?i aquiho poslední smlouvy znal s měsíčním předstihem. podle něj "alberto absolutně nechce odcházet, na 90% do konce roku (kalendářního) podepí?e novou smlouvu na 4 roky na 2,5 mln euro čistýho s tím, ?e to poroste a? na 4 mln (model De Rossi). není to stoprocentní, ale vůle je taková a narozdíl od v?ech řečí o juve či interu to není uplná kravina"

Tak?e tak. Albe!

DDR dnes: Nemluvím veřejně o smlouvě. Ale moje prodlou?ení smlouvy je jen formalita, otázak podání si rukou. V?ichni ví jaký mám vztah s městem, klubem a fanou?ky.

DDR UNO DI NOI !!!