Prodloužení smluv

Řím se prý dohodl s Danim na prodloužení smlouvy - měl by brát 5,8/6 mil. € ročně...ještě se to musí dohodnout s jeho agentem, který pořád jedná s Man City :|

podle bookmakerů dani nakonec odejde do city...

ne že by bookmakeři něco znamenali, ale tak..

Subjektivne si to samozrejme nepripustam, ale na druhu stranu, za normalnych okolnosti by jeho kontrakt nikdy nedosiel az do stadia, kedy je mozne uplatnit Bossmanovo pravidlo.

Takze si myslim, ze zostat jednoducho nechce, alebo chce, ale za 10 mega cisteho (jak mu urcite ponukol ten kokot mancini).

:|

Jestli je DDR říman, tak těch šest mega vezme...prachů má nahrabáno dost, do konce života nemusí hnout prstem. Navíc má podle mě i prachy od Adidasu a dalších, tak ať nedělá magora a prodlouží...

Pigi10 napsal:
Jestli je DDR říman, tak těch šest mega vezme...prachů má nahrabáno dost, do konce života nemusí hnout prstem. Navíc má podle mě i prachy od Adidasu a dalších, tak ať nedělá magora a prodlouží...

Njn, je to pravda, ale tohle je trochu naivni. Asi fakt odejde a navic jeste zadarmo :basto: . Ted si asi ti, co ty smlouvy maj na starosti rikaj, ze mu tech 6 micu meli dat treba pred rokem a tehdy by to vzal. Hral 2 roky prumerne a ted konecne zase dobre, muze si vybirat...Hadali se s nim/jeho agentem o nejaky šušně, ale kdyz City nabidne o 4 mega vic a Rim uplne nevypada, ze by mel v dohledny dobe neco vyhrat, tak uz asi neni moc co resit. Totti IMHO tehdy zustal, pac uz pomerne brzo vyhral scudetto. DDR je tady ale uz asi 10 let a porad nic.

já si myslim, že teď se ukáže, jestli to byly kcy nebo ne, takový to "titul v Římě je jako 10 titulů jinde" a podobně. teď má dani spoustu peněz a i když by mu city dalo možná i skoro dvakrát tolik, furt je to nějaký zasraný city. on teď hraje v klubu kde vyrost a napovídal o něm spoustu věcí, před ním teď je a dlouho bude (dlouho bude...) jen Totti, je vícekapitán a bude kapitánem až do konce svý kariéry, jako Franče. a k tomu všemu, teď můžeme i něco vyhrát. ne asi letos, ale za rok už snad jo. pokud půjdeme touhle cestou zlepšujícího se herního projevu a nákupů, můžeme serii A klidně vyhrát (popravdě letos stojí serie A za houno, nevim proč vždycky když my hrajem dobře, hraje někdo ještě líp a skončíme druhý a teď, když ostatní kulhaj, my kulháme ještě víc... klasika). on je uvnitř toho všeho a vidí současnej Řím zevnitř, podle mě je z něj i nadšenej - bude to stačit?

Musí. Nikdy mu nemůžem nabídnout tolik peněz, co City. Ber, nebo nech být. Aspoň se ukáže, jestli to všechno, co kdy pustil z huby, byly jen plané kecy nebo ne. Já pořád věřím, že zůstane.

Aj tak ma viac penazi, nez moze realne v zivote spotrebovat, takze moc nechapem o co komu ide.

nejde len o peniaze, je tam este najlepsia liga na svete, istota ligy majstrov, potencial ju v priebehu par rokov vyhrat,... plus najvacsie plus - nakopat baloteliho do rite :Ok:

danko10 napsal:
Aj tak ma viac penazi, nez moze realne v zivote spotrebovat, takze moc nechapem o co komu ide.

tak to pochybujem. prave zacina na discovery t&l superhomes, schvalne si to pozri :lol:

ten nalevo je james pallotta, nejbohatší z amerických investorů a údajně možný nástupce dibenedetta ve funkci prezidenta

:ajajaj:

Trochu ot, ale to im nevedia usit normalne ciapky na mieru? Alebo su take mikulaske velke baranice v mode? Alebo ich chcu hraci? Fakt ma to teraz prinutilo napisat tento ot. :D

Hele já jí mám, sice není od AS ŘÍM, ale je kurva dobrá. Navíc je dobře že je taková velká, poňáč víc hřeje=D

z tý fotky to nejde poznat, ale možná to není čepice, ale taková ta věc na krk/hlavu (a ta je fakt dobrá)

Sushi napsal:
z tý fotky to nejde poznat, ale možná to není čepice, ale taková ta věc na krk/hlavu (a ta je fakt dobrá)
Je to čepka co má nahoře takovou tu šňůrka, kterou z toho uděláš ten nákrčník no=)