Sushi napsal:adri si z nás dělá slušnou prdel
psal jsem to sem, nebo někdo jinej, že je zase v brazilíi?
a dneska na corriere jeho fotka u piva
Sushi napsal:adri si z nás dělá slušnou prdel
psal jsem to sem, nebo někdo jinej, že je zase v brazilíi?
danko10 napsal:Je mi jedno kolko ma Adriano. Za to, ze je niekto imbecil a dal mu take prachy by sa mal urcite ten "niekto" zodpovedat a tak, ale nechapem co ma jeho plat spolocne s Mexesom.
Jako Phil je sympatak a tak, ale inak je vymasteny debil "Tomas Repka style." Mne by teda nevadilo, ze asi neni z najbystrejsich, ale nehorazne ma sere, ze nas tym sustavne poskodzuje. Teda za 5 mega by to musel mat inak v hlave zrovnane.
Sushi napsal:podle mě phil je teď náš nejlepší stoper... a t prachy bych mu dal, zvlášť pokud teda přijde nějaký nový vedení
což nic nemění na tom že to je dement a pravidelně nás oslabuje... pokutovat to, pakáž jednu
5300xpressmusic napsal:Sushi napsal:podle mě phil je teď náš nejlepší stoper... a t prachy bych mu dal, zvlášť pokud teda přijde nějaký nový vedení
což nic nemění na tom že to je dement a pravidelně nás oslabuje... pokutovat to, pakáž jednu
pravidelně nás letos oslabuje Burdisso pokud vim![]()
danko10 napsal:5300xpressmusic napsal:Sushi napsal:podle mě phil je teď náš nejlepší stoper... a t prachy bych mu dal, zvlášť pokud teda přijde nějaký nový vedení
Myslim, ze Nico s Phlom si nemaju jeden druhemu co vycitat. Co do mentalnej vyspelosti (na ihrisku) su obidvaja porovnatelne hovada.
danko10 napsal:5300xpressmusic napsal:Sushi napsal:podle mě phil je teď náš nejlepší stoper... a t prachy bych mu dal, zvlášť pokud teda přijde nějaký nový vedení
Myslim, ze Nico s Phlom si nemaju jeden druhemu co vycitat. Co do mentalnej vyspelosti (na ihrisku) su obidvaja porovnatelne hovada.
:!:Pigi10 napsal:Červená karta za faul mě rozhodně sere míň než za to že zmrdá rozhodčího...ještě když ví že příští zápas hrajem s těma hnupama z Milána.Je to vůl